Свържете се с нас

КОСМОС

Три вида враждебни извънземни, погрешно тълкувани като богове





Идеята, че ние не сме единствената форма на живот във Вселената занимава въображението и интереса не само на учени, но и на философи, историци и други експерти през вековете.

Един от първите,

които се изказват в подкрепа на извънземния живот, е монахът, философ, математик, поет и теоретик по космология Джордано Бруно.

Той смята, че има безброй слънца и планети, които се въртят около техните слънца. Също както седемте планети от Слънчевата система.

Според него ние виждаме само слънцата, защото те са големи и светят, но техните планети остават невидими за нас, защото са по-малки и не светят.

Безбройните сетове във Вселената не са по-лоши от Земята и вероятно не са по-малко населени.

Така че кои са те?

Дали са добронамерени? Дали са враждебно настроени? Ако наистина съществуват, къде са те? Като се има предвид факта, че има най-малко сто милиарда галактики стари като Млечния път.

Всяка една от тях има средно по 100 милиарда слънца на галактика. Може да се каже, че разумен живот непременно трябва да съществува някъде.

Приемани като „богове“, множество древни култури по целия свят показват как „изключително напреднали същества“ са посетили Земята и са дошли от звездите.

Анунаките

Анунаките се счита, че са създателите на човека. Тези мощни богове напуснали Земята в далечното минало, но един ден те трябва да се върнат на Земята.

Любопитното е, че ако се вгледаме в древните култури по света, повечето от богове-създатели са оставили Земята с обещанието да се върнат един ден. Много изследователи са убедени, че анунаките са високоразвита цивилизация от една неуловима планета в нашата Слънчева система.

Те са дошли на Земята, кацайки в Персийския залив някъде преди около 432 000 години. Те създали човека като робска раса, за да им помага за добива на злато. В крайна сметка, анунаките напуснали Земята с обещанието да се върнат един ден.

Сивите

Сивите извънземни са едни от най-известните видове на 21-ви век. Има два вида сиви извънземни. Малките Сиви се смята, че притежават изключително големи глави, с форма на бадем очи и малки тела. Те са подвид на Високите Сиви. Според уфолози и изследователи, тяхното население в действителност е много малко на брой и затова те имат множество клонинги между тях.

Смята се, че те идват от Съзвездието Орион и звездна система Зета Ретикули. Пещерните рисунки в района на Кимбърли, Австралия се смята, че са на хиляди години и може би са и най-ранните изображения на Сивите, откривани някога.

Според конспиративни теории, някъде през 1950 година правителството на САЩ е сключило тайно споразумение със сивите. Получили сме изключително напреднала извънземна технология за проучване. Те имат зелена светлина да отвличат хора и да извършват експерименти с тях.

Рептили

Чували сме истории за тези странно изглеждащи същества, които явно живеят сред нас на Земята. Има толкова много истории за хората-влечуги, както в миналото и в настоящето, които разказват как тези същества присъстват на нашата планета. В Южна Америка, Кетцалкоатъл и Кукулкан са някои от боговете, които са почитани като богове.

Според описанията оставени през годините, те са били около 4 метра високи и отлични бойци. Рептилите имали изключителна йерархична и конкурентна политическа и военна система. Те също имат голяма психическа сила и се хранят с отрицателна енергия като страх и омраза, за това и ги смятат за „демони“.

➡️ Стани ни приятел във facebook и препоръчай на своите приятели

Мислите ли, че няма да е интересно и на вашите приятели? Споделете тази история!







КОСМОС

Учени обясниха как Мойсей е разделил Червено море





Библейската притча може да се окаже действителен природен феномен

В една зашеметяваща среща между вяра и научни изследвания, проведено от Школата по биологични науки на Университета в Лестър, се предполага, че редица природни явления може да обяснят събитието от Библията, в което Моисей разделя Червено море.

Този епизод, както е описан в свещената книга, показва израилтяните, бягащи от египетските преследватели, като водите се разделят, за да ги спасят. Въпреки това, научното изследване, проведено от Ребека Гарат и Рикеш Кунверджи, публикувано в Journal of Interdisciplinary Topics, предлага хипотеза, че това събитие

може да се обясни с природни явления, а не със свръхестествено чудо.

Студентите представят четири възможни природни феномена, които биха могли да доведат до разделянето на водите:

Това са отрицателни вълни, източни ветрове, приливни вълни и вълни на Росби. Те обсъждат концепцията за „затихване на вятъра“ – явление, при което силен и постоянен вятър намалява нивата на водата в определени зони и в същото време довежда до натрупване на вода в посока на вятъра. Такива затихвания на вятъра са документирани и са се случвали, включително в делтата на река Нил през XIX век,

когато силен вятър измества метър и половина вода и разкрива сушата.

Според изследователите, скоростта на вятъра трябва да бъде „съществена“, за да задържи водата разделена за продължителен период от време. Втората възможност е, че по-силни приливи и отливи, съчетани със силни ветрове, могат да намалят нивата на водата до такава степен, че създадат изсушаваща зона, която позволява на израилтяните да преминат.

Друго предложение за обяснение е приливният резонанс, който може да доведе до изключително ниски приливи и да разкрие морското дъно.

Мнозина смятат, че Суецкият залив е подходящо място за преминаване на Моисей, тъй като е известен със своите големи приливи и отливи.

Освен това, вълните на Росби естествено се срещат във въртящи се течения и се появяват в океани и морета благодарение на въртенето на Земята.

„Те довеждат до повишен прилив в областта“, твърдят изследователите. „Тези вълни пренасят огромни количества вода, което означава, че събитие в Червено море би могло да предизвика значително увеличение на приливите и след това изсушаване, оставяйки нулева вода, през която израилтяните да преминат.“

Целта на статията не е да опроверга библейския разказ, а по-скоро да проучи научно вероятни събития, които биха могли да доведат до подобен сценарий. Изследователите подчертават, че шансът за това събитие да се случи не е нулев, но изисква „перфектни“ условия.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

КОСМОС

Изкуственият интелект може да е новата атомна бомба





Трябва да има гаранции, че правата и свободите се уважават, убедени са юристите

Колко застрашени са човешките права от изкуствения интелект? Ще повтори ли човечеството грешките със социалните мрежи? Има ли сфери от живота, в които изкуственият интелект (ИИ, AI от английски) не трябва да бъде допускан? Има ли опасност ИИ да ни завладее и как да бъде намерена точната му регулация?

Това са въпроси, които все по-често ще си задаваме, докато ИИ навлиза все по-дълбоко в живота ни.

В момента Европейският съюз работи по първата си регламентация на ИИ. Законът за ИИ трябва да го регулира въз основа на способността му да причинява вреда.

Преди година редица организации от цял свят, включително Българският център за нестопанско право, се обърнаха към европейските институции със становище за пропуските в първоначалния вариант на регулацията. Те например настояваха да отпадне изключението от закона за системите за ИИ, пуснати на пазара, въведени в експлоатация или използвани за целите на „националната сигурност“. Това обаче не се случи. В началото на декември след преговори, които продължиха повече от денонощие, политиците на ЕС намериха споразумение за рамката на закона.

Законът за ИИ включва списък със забранени приложения, които са неприемлив риск, като манипулативни техники, системи, използващи уязвимости, и социално оценяване. Евродепутатите добавиха бази данни, базирани на групово изтриване на изображения на лица като Clearview AI. Също така ще има

забрана за разпознаването на емоции на работното място

и в образователните институции, с предупреждение от съображения за безопасност, предназначени да разпознават, ако например шофьор заспи.

Беше въведена забрана на полицейски софтуер за оценка на риска на дадено лице за извършване на бъдещи престъпления въз основа на личните му черти.

По настояване на европейските правителства парламентът отмени забраната за използване на дистанционна биометрична идентификация в реално време в замяна на някои тесни изключения от правоприлагащите органи – за предотвратяване на терористични атаки или локализиране на жертви или заподозрени в предварително определен списък с тежки престъпления.

Последващото използване на тази технология ще има подобен режим, но с по-малко строги изисквания. Евродепутатите настояха тези изключения да се прилагат само когато са строго необходими въз основа на националното законодателство и предварително разрешение от независим орган. Комисията трябва да наблюдава потенциалните злоупотреби.

Депутатите настояха, че забраните не трябва да се прилагат само за системи, използвани в рамките на Съюза, но също така да попречат на базираните в ЕС компании да продават тези забранени приложения в чужбина. Тази забрана за износ обаче не беше запазена, тъй като беше счетено, че няма достатъчно правно основание

Регламентът за ИИ включва списък със случаи на употреба, за които се смята, че са изложени на

значителен риск да навредят на безопасността и основните права

на хората. Такива области са образование, заетост, критична инфраструктура, обществени услуги, правоприлагане, граничен контрол и правораздаване.

Административните глоби се определят като минимална сума или процент от годишния глобален оборот на компанията, ако последният е по-висок.

За най-тежките нарушения на забранените приложения глобите могат да достигнат до 7% или 35 милиона евро, 3% или 15 милиона евро за нарушения на задълженията на доставчиците на системи и модели и 1,5% за непредоставяне на точна информация.

„Както обикновено, технологията изпреварва правната регулация и има има рискове“, коментира пред „Сега“ адвокат Екимджиев. Според него обаче рисковете биха били още по-големи, ако още преди да сме опознали достатъчно добре изкуствения интелект, да наложим твърде строги рамки, които да ограничат навлизането му в живота.

Адвокатът сравнява ситуацията с навлизането на интернет преди 30 години и огромните възможности, които той даде за преформатиране на различни сфери от живота. ИИ може да засегне сфери от личния живот до авторските права. Въпросът е не само правен, но и философски, и етичен.

„Регулация ще се намери, но на принципа на проба-грешка. Правят се опити на ниво европейско право, но те не могат да са всеобхватни и детайлизирани и затова, когато възникнат правозащитни проблеми, те ще бъдат решавани на база на принципи на правото и търсене на аналогии в подобни случаи“, смята Екимджиев. По думите му юристите, които не страдат от догматично разбиране за правото и са високо ерудирани, това няма да е непреодолимо предизвикателство.

Столетия и хилядолетия

човек е бил обект на пропаганда, най-често от страна на държавите,

откакто съществуват идеологии. Но винаги някак си е могъл да се противопостави, ако има в главата си база, информация, образование, той не е бил само пасивен обект. Сега се получава нещо качествено ново, през мобилните ни устройства ИИ може да изгради много точен наш профил през информацията какво четем, къде се движим, какво си купуваме. Това профилиране може да оформи политически и електорален профил.

Много е вероятно вашият мобилен телефон да знае преди вас, ако имате нетрадиционни сексуални предпочитания, цитира Екимджиев Ювал Харари („21 урока за 21 век“).

Юристът посочва още, че до избора на Доналд Тръмп за президент на САЩ, както и до Брекзит се е стигнало точно в резултат на обработване на такива данни от съответните политически сили. От тази гледна точка е изключително важно да не се създават ненужни бюрократични спънки за развитието на ИИ, който може да е изключително полезен. „Но трябва да бъдем много внимателни, за да не започне ИИ да доминира над естествения, за да не изпуснем добрия дух от бутилката“, казва Екимджиев. Той сравни ИИ с атомната енергия – може да се ползва за добро, но може да бъде и разрушителна.

Друг правозащитник – адвокат Александър Кашъмов, признава, че по темата за ИИ е консервативен. Той казва, че използването на новите технологични възможности винаги минава под знака на подобряване на икономическото положение на хората. Но ако позволим с това да се ограничават права, всъщност

работим против човека и цивилизацията

Може да ограничим печалбата. Но е важно хората да са свободни и да бъдат оценявани справедливо, посочва той.

И дава за пример оценките, които се правят в момента предимно в сферата на кредитите – пускат профила на човека в системата и тя „изплюва“ дали е надежден или не. А винаги, когато се правят такива оценки, хората са изложени на риск. „Всеки може да се досети колко сериозни стават нещата, ако се изправим през съд, който се председателства от изкуствен интелект“, казва Кашъмов и допълва, че силно се надява, че човечеството няма да стигне до такава степен на оглупяване. „Правораздаването трябва да е сфера, в която ИИ да навлезе накрая или изобщо да не навлиза“, смята адвокатът.

Той е убеден, че трябва да се направи оценка на ползите и рисковете от ИИ от гледна точка на човешките правата. „Има смисъл да бъдат квалифицирани и степенувани възможностите за използване на ИИ в различни области“, казва той. И вижда приложението му в медицината, например. Или в образованието, стига да не бъде оставен да е единственият учител.

Най-големият проблем е, че

ИИ не носи отговорност за действията си.

Това е, което отличава човешкото общество.

„Където се вземат предвид повече фактори, където има нужда от многофакторно мислене, там трябва да оставим за господар човека“, убеден е Кашъмов. Според него регулациите на ИИ трябва да следват точно този принцип.

В момента, според него, наченки на по-сериозна регулация има в регламента за защита на личните данни (GDPR). Администраторът на лични данни е длъжен да информира субекта, ако той бива оценяван от ИИ. „В такъв случай трябва да имаме права и възможност да оспорим решението пред човешка мисъл“, обяснява Кашъмов.

„Правото да знаеш, че ИИ е взел решението за теб ще бъде от съществено значение, за да се противопоставим на някаква утопична диктатура на машините“, допълни той.

Пред такъв нов Голиат, Давид, като еманацията на човека, трябва да има своите шансове.

„Ако утре всички се окажем пред казуса, че е подкопана идеята за справедливост в световен мащаб, това ще е много по-голям проблем от това, че гладът, например, не е спрян толкова бързо, колкото бихме искали“, обобщи Кашъмов.

И друг юрист правозащитник – Надя Шабани, която е директор на Българския център за нестопанско право, също се опасява, че покрай предимствата на ИИ, ни дебнат и старите рискове. Например за маргинализиране и дискриминация на определени групи. Затова и при регулацията на ИИ трябва да се създадат гаранции, че тези пороци няма да се мултиплицират.

„Сложното на внедряването му е, че той от една страна създава невероятни предимства, но покрай тях може да се окаже, че нямаме достатъчно проверки дали решенията за нас се вземат безпристрастно или ако не сме доволни, дали можем да се оплачем и достатъчно бързо да потърсим защита“, казва Шабани.

Със сигурност по-слабите,

необразованите, бедните, различните са по-застрашени да станат жертва

на отрицателните последици от използването на ИИ. Като цяло те ще имат и по-труден достъп до ресурсите му, което още повече ще задълбочи различията.

Тя също е на мнение, че има сфери от живота, където ИИ не трябва да бъде допускан. Например – правораздаването. Това не означава, че професията не може да използва ИИ – например, за да обработва големи бази данни. Съдът обаче се води не само от закона, а и от съвестта си – нещо, което ИИ няма. Колкото до образованието, Шабани смята, че инвестициите в тази сфера трябва да са насочени към това да се обучаваме (всички, не само децата) как да използваме ИИ и така да ставаме функционално по-грамотни и адаптивни.

„Не се страхувам, че машините ще ни превземат. Но като граждански активист мисля за заплахите за правата. Не можем да оставим навлизането на технологиите да се случва на принципа на естествения подбор. То ще доведе до ощетяване на определени групи и индивиди. В модерната държава не е важно да оцелее всеки един от нас поотделно, а да се грижим един зад друг“, обобщава тя.

Модерният свят е модерен и заради това, че мислим за защитата си и си даваме гаранции за общо благоденствие. Ако не поставим това като цел, страданията, които имаме в извънтехнологичния свят – дискриминация, ограничаване на правата на човека, ще ги видим десетократно в дигиталния свят. Шабани предупреждава, че не трябва да повтаряме грешките със социалните мрежи, защото вече видяхме как чрез тях се развиват политически сценарии.

Тя дава пример как и сега може да се обжалва, ако социалните мрежи свалят даден пост, например. Но въпреки обжалването, накрая потребителят не получава информация кой е взел решението. Кампанията на БЦНП например за по-голяма прозрачност на сайта на Народното събрание е забранена от „Мета“ с обяснението, че се прави от политически играч, което не е вярно. Докато политически играчи правят каквото искат из Фейсбук и дезинформират без последици.

Затова и Шабани е за стриктната регулация като правата на човека трябва да са и рамката на тази регулация. Решенията на ИИ трябва да могат да се обжалват пред човек и да могат да се ревизират от човек.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

КОСМОС

В черепа на Наполеон Бонапарт е открит микрочип





Заглавието е сензационно, но съдържанието е малко по-различно и доста вероятно:

Френският учен Антоан Льофевр открива в черепа на великия император Наполеон Бонапарт метална плоча с остри ръбове, чийто диаметър не надвишава един сантиметър.

Според него обектът наподобява част от някакъв електронен механизъм. Льофевр смята, че целта му е да повиши интелектуалните способности на Наполеон.

Поразителната находка е открита случайно.

Изследователят работи върху изучаване на ексхумираните останки на Наполеон, за да определи физиологичните причини за ниския ръст на императора – ръстът на Наполеон е под 160 сантиметра. Льофевр получава специална правителствена субсидия от 90 000 долара за извършване на своите изследователски дейности.

Изследвайки вътрешната повърхност на черепа, изведнъж ученият усеща лека издутина под ръката си. Той взима силна лупа, за да разгледа по-добре какво е това и за своя изненада вижда метален предмет, покрит наполовина с костна тъкан. Откритието напомня на Льофевр за микрочип, използван в електронни устройства.

Подробно изследване на чуждото тяло показва, че то е своеобразен предавател на електрически импулси в сърцето и мозъка. Според учения „импулси от този вид могат драматично да увеличат способността на мозъка да решава сложни интелектуални проблеми“. Той предполага, че „този метален предмет е бил поставен в черепа на Наполеон, когато е бил още малък“. Това заключение идва от значителния слой костна тъкан обвиваща чуждото тяло.

Появяват се различни теории, една от които е, че чипът в главата на Бонапарт е сложен от представители на извънземна цивилизация, които пристигат на Земята и проникват на територията на Франция, обхваната от революцията.

Льофевр смята, че причината може да е желанието да се повлияе на хода на историческите събития на нашата планета. Ученият установява, че тази операция най-вероятно може да е извършена през 1794 г. По това време бъдещият император изчезва за няколко дни и никой от обкръжението му не знае къде се намира. По-късно Наполеон казва, че е „прекарал тези мистериозни няколко дни в затвора и след това е бил освободен“.

Въпреки това, няма документални доказателства в подкрепа на тази информация. Льофевр вярва, че именно в онези дни извънземните са направили операция на Наполеон, като са въвели стимулатор в мозъка му.

За доказателство за тази операция изследователят посочва известния навик на императора периодично да слага ръка на сърцето си, въпреки, че той не е страдал от никакви сърдечни заболявания. Освен това Бонапарт притежава изключително добро здраве и физическа издръжливост.

Възможно е периодично Бонапарт да изпитвал ускорен пулс поради сигнали, изпращани от симулатора. Друго очевидно доказателство за тази теория е рязкото нарастване на военните способности на бъдещия император, благодарение на което той си спечелва славата на блестящ командир. Говори се, че преди мистериозното си изчезване Бонапарт не е показвал толкова изключителни способности.

Негова заслуга е военната операция за освобождаване на пристанището Тула през 1793 г. След тази битка той е повишен в чин бригаден генерал. Въпреки, че в този конкретен случай не е толкова необходим изключителен военен талант, военните му постижения след 1794 г. карат експертите да се учудват и да наричат ​​успехите му „военно чудо“.

Италианската кампания от 1796 г. – 1799 г. демонстрира таланта му в най-голяма степен – малка армия от гладни полуоблечени войници успява да спечели няколко блестящи победи подред, въпреки, че са значително по-малко от врага по отношение на численост и оръжия. Решаваща роля изиграва изявената способност на командира да пресмята действията на бойното поле двадесет хода напред, както своите, така и тези на врага.

Започвайки от 1810 г., тези “суперсили” на Наполеон постепенно започват да отслабват все повече и повече. Може би това се дължи на факта, че микрочипът започна да се проваля. Възможно е също тези, които са го въвели в мозъка на Наполеон, да са решили, че мисията му вече е изпълнена и са спрели да изпращат същите импулси.

Антоан Льофевр е сигурен, че представители на извънземна цивилизация се намесват в хода на събитията през човешката история, оказвайки влияние върху развитието на човешкото общество.

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРИЯпреди 7 часа

ГЕРБ плаща по 20 000 лв. месечно на „говорещи глави“ за разпространяване на лъжи

Социолози, политолози, антрополози и „извесни журналисти“ са на заплата при Бойко Борисов. Парите са от „черната каса“ на партията По...

БЪЛГАРИЯпреди 5 дни

Борисов целуна ръка на американците и продаде България

Борисов уволни външния министър заради „Магнитски“ Вождът на ГЕРБ изпитва панически ужас от американските санкции Служебният премиер на ГЕРБ Димитър...

БЪЛГАРИЯпреди 5 дни

Гешев се събуди и откри: Цялата държава е заложник на Борисов

Според бившия главен прокурор, вождът на ГЕРБ съсипва държавата – в личен интерес да си оправи делата и да не...

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

Невероятни лъжи на Киро Тъпото за великденската добавка за пенсионерите!

Не е за вярване с кои думи Кирил Петков осъди великденската добавка за пенсионерите! Даде се предизборна добавка, за да...

БЪЛГАРИЯпреди 2 седмици

Главчев махна и последните хора на ПП-ДБ по върховете на МВР

Христо Иванов: Отстраняват всички ръководни кадри, които не се ползват с доверието на Пеевски Служебният министър Димитър Главчев махна и...

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКАпреди 4 часа

Борисов готви Фандъкова за премиер след изборите?

Тя е безспорен подчинен  и може да застане на върха на държавата, твърдят останалите подчинени на тартора  Борисов Бившият столичен...

ПОЛИТИКАпреди 8 часа

В предизборният парламент истерични скандали и гняв

Добрата идея за непрекъснат парламентарен надзор над изпълнителната власт беше извратена от лоши политици Едва ли остана някой у нас,...

ПОЛИТИКАпреди 11 часа

Наглите се завърнаха в управлението

На ГЕРБ и ДПС не им се чакат избори – правят показно, че властта е при тях през служебния кабинет...

ПОЛИТИКАпреди 13 часа

Посолството е натиснало копчето на пуделчето им Борисов

Борисов не е идиот, който както си седи на едно място и изведнъж почва да крещи срещу някой, в случая...

ПОЛИТИКАпреди един ден

От посолството наредиха на Главчев да не сменя външния министър! Усмириха пуделчето им Борисов!

Посолството нареди на Радев да остави външния министър Стефан Димитров Затвориха с шамар устата на Борисов Към момента служебният премиер...

СКАНДАЛ

СКАНДАЛпреди 59 минути

Наркотици? Никога, никога, никога…през живота си, никогаааа, нито като малък…

Кирил Петков категорично отрече слуховете, че е наркоман. В предаването „Евродикоф“ съпредседателят на ПП заяви, че никога през живота си...

СКАНДАЛпреди 12 часа

Заплатите в бордовете на държавните фирми стигнаха космически нива

В РВД бюджетът за възнаграждения на началниците нараства с над 200%, в ЕСО се раздават и надбавки, и тантиеми Случващото...

СКАНДАЛпреди един ден

МЕГА СКАНДАЛ! 500 000$. НА ДЕН! Толкова плаща народът на турсакта Боташ заради прости политици, независимо дали взимаме газ!

Водени сме единствено от целта да продължим борбата със задкулисието, корупцията, паралелната държава и този начин на управление, който отнема...

СКАНДАЛпреди 4 дни

Както винаги Борисов употреби сълфетката и я изхвърли на биклука

Селянката Мария избяга от България употребена и отвратена След провала на редовния кабинет с нея начело тя се обидила и...

СКАНДАЛпреди 5 дни

Главчев доказа партийна принадлежност на кабинета към ОПГ ГЕРБ

„Нямам спомен министър да е престоял седмица в служебен кабинет и впоследствие да бъде освободен“ – това коментира във Facebook...

СВЯТ

СВЯТпреди 13 часа

Казахстан направи най големия атентат на Русия и предизвиква невиждани наводнения

Казахстан предизвиква наводнения в Русия, като изпуска огромни количества вода от своите водохранилища Днес потопът се движи към Курган, водата...

СВЯТпреди 6 дни

Полицията в Брюксел разгони среща на европейски консерватори, сред които Найджъл Фарадж и Виктор Орбан

Властите в Брюксел спряха среща и изхвърли от залите консервативни политици. Срещата стана мишена на протеста кампания в социалните медии...

СВЯТпреди 6 дни

Китай се подигра с мижитурката Шолц. Демонстрира презрение!

Германският канцлер Олаф Шолц пристигна на тридневно посещение в Китай. Главата на германската държава на китайска земя беше посрещнат не...

СВЯТпреди 1 седмица

Израел осъди ли украинските атаки по нашата територия?

Израелската посланичка в Русия Симона Халперин призова Москва да осъди иранските атаки с дронове и ракети срещу територията на Израел....

СВЯТпреди 2 седмици

Във Франция уличиха Урсула в корупционни схеми

Лидерът на партията на френската партия „Патриоти“ Флориан Филипо заяви, че ръководителят на Европейската комисия (ЕК) Урсула фон дер Лайен...

Слушайте Радио

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

Най четени