АНАЛИЗ

Декретът на Ердоган акт на приобщаване с цел поглъщане

Декретът на Ердоган за безвизово и безпаспортно влизане на българите в Турция-само с лична карта, представлява акт на приобщаване с цел поглъщане

Декретът на Ердоган за безвизово и безпаспортно влизане на българите в Турция-само с лична карта, представлява акт на приобщаване с цел поглъщане. Мека политика на влияние чрез икономически и социокултурни лостове. Така Турция прелъстява границите на ЕС. Не й трябва членство. Ще последва мек натиск за реципрочна отмяна на визите за достъп на турски граждани тук.

Този процес върви от 30 г., но сега се експанзира. Благодарение на евроатлантизма – Западът ни задуши ядрената енергетика и Южен поток, Турция вече ни влияе освен с петата си колона и с Турски поток. А съвсем скоро и с ядрена енергия. В Акую се строи руска ядрена централа. Благодарение на евроатлантизма скоро ще бъдем принудени да внасяме и ток от Турция. Това е четворна зависимост. И се задейства физическия закон-по-голямото поглъща по-малкото.

Средният Ганьо се радва, че пазарува евтино в Одрин, без да си дава сметка, че евроатлантизмът работи за неоосманизма. Евроатлантизмът ни унищожава като държава и нация. Превръща ни в плячка.
Ако българската държава продължава да бъде враг на Русия, ще бъдем наказани с отказ на руснаците да ни закрилят като култура и държавност. Ще последваме съдбата на Украйна. Турция е независима и могъща държава. Става все по-могъща. Почва и автомобили да произвежда. И самолети. Турция не застава срещу Русия, не й пречи в Украйна.

В един момент ще поиска в замяна Русия да не й пречи на Балканите. Ако властта у нас продължава да слугува на Запада и да бъде враг на Кремъл, руснаците ще позволят на партньора си Турция да ни разкъса. НАТО не играе тук. Без Турция е в кома. НАТО сега не може да победи Русия в Украйна, та Турция ли ще сгъне?
Турската външна политика е не просто независима. Тя е много умна.

⁹ Възстановява могъществото на Османската империя,възползвайки се от философията на евроатлантизма, който ни деградира като нация и държава. Докато независимостта прави Русия, Китай, Турция, Индия и прочие страни от свободния свят могъщи.

Орбан твърди, че 2030 г. ще е айсбъргът на многополюсния свят, който ще потопи ЕС, евроатлантизма и америконацизма,популярен като глобализъм.

Светва ли ви, че сме на Титаник?

Милен Милушев

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ФАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАНИЦА, ДОМ

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най четени

Exit mobile version