БАНКЕРЪ

ЩО НЕ ВЗЕМА ДА ВИ РАЗВЕСЕЛЯ МАЛКО? С КОГО – С ЛЕЛЯ ВИ РАДА, РАЗБИРА СЕ! 😁

Dimcho Stefanov Dimov: РАДО, КОЙ ДОНЕСЕ КОВИТА? 🤣

“РАДА АРГИРОВА, КОЯТО СЕГА ИСКА ДА ВИ ЛЕКУВА, БЕЗ ДА СТЕ БОЛНИ – ПЛЬОСНАТА НА ПЪРВА СТРАНИЦА НА ВЕСТНИК “ДЕМОКРАЦИЯ” ОТ 1996 ГОДИНА. ВИЖТЕ ЗАЩО 😉 По време на СПИН СКАНДАЛА по туй време Рада е оглавявала Националната лаборатория по СПИН. Какво искам да кажа ли? Еми, нищо. Радини съвпадения. Извинявай Радо, ама ти не струваш пет пари, ни като човек, ни като лекар, нито като учен, ни като администратор и не бих допуснал да ми прегледаш дори кучето, защото съм убеден, че това е изключително лоша идея.

Освен това, лекари с наднормено тегло не би следвало да имат право да упражняват лекарска професия, поради очевидни индикации за крайна некомпетентност. Това е лично мнение.
————————————————————————
В коментарите се появи допълнителна информация, която съвсем спокойно може да бъде свързана с публикацията във вестник “Демокрация”. Ето най-важната част от текста:

“През 1985 година Рада Аргирова пренася от Западна Германия в дамската си чанта епруветка с вируса на СПИН. Заразените клетки отнася в лабораторията към Института по обща и сравнителна патология към БАН, където работи по онова време. Това е първият досег на научните среди у нас с непознатата смъртоносна инфекция. ………….. две години по-късно е създадена Националната лаборатория по СПИН, оглавява я проф. Аргирова до 1998 година.”
————————————————————————-
И след нелегалния и още криминален внос на неизвестната заразна субстанция в България наша Рада излита в космоса на здравната кочина.

И още: “Рада Аргирова е:
– представител на България в Управителния Съвет на Глобалната Програма по СПИН към СЗО и член на Щаба на Глобалната Програма по СПИН към СЗО – Женева – представя страните от Централна и Източна Европа (1993 – 1995);
– представител на България за страните от Централна Европа в Програмния Координационен Борд на Програмата по СПИН на ООН – Женева (1995 – 1997);
– представител на Глобалната Програма по СПИН към СЗО на срещата по планиране на дейности по НІV/СПИН за Армията на спасението – Манила, Филипините, финансирана от UNDP…..”

Тук държа да отбележа, че и до момента ХИВ вирус продължава ДА НЕ Е изолиран и култивиран.

Никой, никога не го е виждал (както и коронования фи,рус, между другото)

Каква гадост е домъкнала Рада от Западна Германия, вероятно само тя си знае. Какви ги е вършила в тоя институт, може би пак само тя знае. И тия, които очевидно продължават да я финансират.

Добре де, толкова ли е сложно да бъде разследван един такъв очевидно подозрителен индивид професор доктор?

Или просто е извършвала някаква специална активна дейност? Или нерегламентирани експерименти?

Къде ги търсите тия хив-позитивни, при положение, че наша Рада развява всякакви заразни помии насам-натам?

Всъщност, Рада е разследвана за шпионаж по онова време, ама нещо следствените работи са се закучили…

РАДО, КОЙ ДОНЕСЕ КОВИТА?”

Автор на текста – Dimcho Stefanov Dimov.
Димчо няма нужда от представяне и от реклама, но за всеки случай апелирам – посещавайте този профил. Има какво да научите там. Също – и над какво да се посмеете – празник е, все пак 😉

P.S. Факти и документи относно изнесеното в тази публикация – в коментар (за всеки случай) 😉

Оригиналната статия е на стената на Dimcho Stefanov Dimov, публикувана на 14 декември, 2021г.

А вестителките на О’микОрона верно са по-страшни от самия него. Пу, пу, пу – дет се вика – бай, бабо – да не ме срещат!

С О’микОрона – все някак ще се справим, ама с вестителките… Да не дава Господ. Да ги срещнеш по тъмно… (сериозна съм)

Най четени

Exit mobile version