БЪЛГАРИЯ

Специалиста по всичко Хемпръцумян пак се изпусна

Ето още един, който работи онова, от което най-много “разбира “.

Всички знаете, че ХЕМПРЪЦКОНЯН е известен като банкер, но всъщност той е инженер химик, който си е изкарвал прехраната в Кремиковци.

Никога не е чувал преди това, че за банкер се учи. Как е станал тогава банкер ли ?!? Станал е по същия начин, както земеделец стана министър на отбраната, както завършил школата в Симеоново, стана главен прокурор и както пожарникар стана премиер.

Но, ето как по-точно: –

ИВАН КОСТОВ идва на власт през ’97 г, и започва да разпродава България – Кремиковци за 1$, Агрополихим- Девня за един лев, “НЕФТОХИМ, Балкан и още много, но и … “Външнотърговска” банка, за смешни пари, днес “Уникредит банк”.

Както всичко, което е продал КОСТОВ, и това е корупционно, а именно, процент от печалбата на банката, за Х период от време, говори се за 2.5%.

Да, но някой трябва да следи баланса на банката и да му защитава интереса там. И, кой, кой – ами господин инженера от снимката горе. Да дадеш на хемпръцконян да управлява банка, е като да дадеш на БОРИСОВ да управлява совалка Та същия този пишман банкер, го канят по телевизиите като едва ли не някакъв гуро в банковото дело, и вижте какви “мъдри” прогнози прави. Започна да разбира и от бизнеса с газ.

Хемпръцко, ще премълча за някои неща около банкерството ти не заради теб, а знаеш заради кой.

Междудругото, отрочетата на КОСТОВ, христо иванов, радан кънев и атанасов са се опитали да прокарат името на хемпръцко, за шеф на …… БНБ.

Добро утро на умниците от ДБ.

Най четени

Exit mobile version