БЪЛГАРИЯ

Л Гугълова да помогне на Киро Пръдлето да спре да се излага

Имам иновативно предложение. Преди да се изкаже за нещо неподготвен, Петков да възложи на Лена Гугълова да провери в търсачката и да му нарисува диаграма и картинка кое какво е. Например карта на България със стрелки кой газопровод как се нарича и откъде идва. И каква е разликата, има ли “Южен поток” и какво точно ще проверява. И стрелкичка къде е “Турски поток”. Или например карта на България, нарисувани хора и снимка на Кремъл, като посочи разликата между двете. Да не бърка Петков, че Кремъл иска да го сваля. Ако приемем, че Русия ни е враг, даже трябва да настояват харвардският да остане, такова обширно поразяващо действие и Борисов не е имал. Освен това, Петков трябва да се гордее, че е обединител на нацията. Каквито и да са различията ни, когато се спомене името му, и всички минават на роднински пожелания.

Не е лошо и Лена Гугълова да му напише основни неща от управлението на държавата, например от уикипедия да му изкара какви са разликите между съдебна, изпълнителна и законодателна власт. И да нарисува човече със стрелка и инициалии КП там, където може да се бърка и знак “забранено” там, където не може да се бърка.

Изобщо, при малко по-добра организация, бърз интернет, редовно извличане на информация от гугъл и добър художник, може и Петков да не се излага като кифладжия.

Елена Гунчева

Най четени

Exit mobile version