БЪЛГАРИЯ

Въздържам се от коментар за други държави и посланици, но когато явно се вижда и натрапва определена зависимост няман как да замълча

Въздържал съм се да коментирам други държави и посланици, но когато явно се вижда и натрапва една определена зависимост няма как да замълча.

Видимо разклатеното, не харесвано и провалено правителство на Кирил, Асен и трите други политически ортака, в критичен момент като този от изминалата седмица и излезлите на светло далавери с газа, както и неадекватни бутафорни мерки, веднага бе защитено в национален ефир по слугинажната NOVA, не от някой друг, а от Херо Мустафа!

Американската посланичка се яви като външен говорител на властта( всъщност ние знаем, че тя е неин ментор) и призова бедните българи да подкрепят скъпия газ! Позорно!

Херо Мустафа заяви, че са работили активно Тя, Асен и Николов(Сашо КЕШа) за доставка на „евтин“ газ, който ние гражданите разбираме, че ще увеличи цената на топлата вода и парното между 30 и 40%.

Госпожа посланикът също се опита да вмени, че друг е нарушил договора за газ, въпреки, че на всички ми е ясно, че Петков и Василев просто не са платили за услугата!

Колониалните зависимости и явният натиск за РСМ също се видяха в частта на интервюто, в което тя казва:

„Регионалната стабилност е важна, защото ако Македония не е член на ЕС, се създава вакуум, от който се възползват актьори, които не желаят стабилност.“

С две думи: пускайте ги, защото друг може да ни вземе тази територия!!!

По темата НАТО Мустафа директно заяви задоволството си от присъствието на чужди войски на наша територия.

Все съм виждал груби намеси на посланици във вътрешните и външните работи на България, но такова чудо до сега не е било и тук са виновни всички държавни институции и представители, които позволяват това, от председателя на парламента през Петков и Генчовска та чак до Президента.

Ако някой се почувства засегнат от коментара ми от всичките тези „държавници“ моля да не ме извини, а да наведе глава и да се извини на Българския народ, защото това е самата истина.

Допуснаха да станем колония, защото до сега малък по приличахме на васали….тъжно!

Тихомир Василев

Подходяща музика за любителите на йога.

Най четени

Exit mobile version