БЪЛГАРИЯ

“Върви, народе, възродени!“

„Онзи, който обича историята, земята и народа си, ще продължи да пее: “Върви, народе, възродени!“ .

Хвърлена е кал върху историятани от хора, които не я познават и загърбват интересите на народа, за да служат на чужди интереси.

Езикът на омразата се е развихрил по целия свят и заради войната се е развилнял до крайност. Той солидаризира Западния свят и онези, които получават финансови помощи от САЩ.

С очите си съм виждала как в Украйна подготвят 12-13 годишни деца за неофашисти. Скоро светът ще се убеди, че войната беше решение, без което не можеше.

Оценката ми за управлението на правителството се съдържа най-лаконично в прякорите и вицовете, които се разпространяват, независимо от цензурата.

Трябва да престанем да слугуваме на тоз и на оня, а да се грижим за собствения си народ и да слугуваме на собственото си сърце и история
Както много други българи, така и аз лековерно исках новото правителство да взема държавнически, управленски решения, които да помогнат на българите. За жалост, разочарованието ми, както и това на голяма част от българите, е огромно. Исках повече от този човек – млад и симпатичен, завършил Харвард. Исках да знае българската история, да защитава българския интерес”…

Председателя на Българската асоциация по реторика и преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“ проф. Донка Александрова: за българския език, българските управляващи и българските копнежи за по-справедлива държава и по-достоен живот.

Подходяща музика за любителите на йога.

Най четени

Exit mobile version