БЪЛГАРИЯ

Неофашистите Киро§Асен създават професия „професионален доносник“!

Началникът отказва трета година да ти вдигне заплатата? Не харесваш гаджето на дъщеря си – даваш ги на НАП моментално

Държавата създава професия „професионален доносник“!

От догодина се въвеждат финансови бонуси за лица, които донасят на НАП за неплатени данъци и осигуровки. Анонимността им е гарантирана.

Как Андрешко ще се развихри само! Набили детето ти в училище? Я бързо донос срещу родителите за неплатени данъци. Комшията нещо се заглежда по жена ти? Прас и на него донос за неплатени данъци.

Началникът отказва трета година да ти вдигне заплатата? Не харесваш гаджето на дъщеря си – даваш ги на НАП моментално.

Във Фейсбук някой те обидил нещо – айде при данъчните за неплатени данъци. Апропо, за неплатени данъци над 3000 лева се носи наказателна отговорност. Тъй че и в затвора може да ги вкараш! Единственият проблем е, че ако някой ти има зъб, може да се окажеш и ти на пангара.

Майтапа на страна, но прогнозирам в рамките на максимум две-три години от въвеждане на това формено малоумие 90% от българите да се окажат с подадени срещу тях сигнали за укрити данъци. А доста от тях и с присъди.

Един голям затвор ще стане милата ни татковина, пълен с данъчни престъпници. Аз смятам да подам сигнал за неплатени данъци от бургаската рафинерия „Лукойл“. Бонусът ми ще бъде 10%. Направо милиардер от раз. Направо сядам да пиша сигнала още сега и да стои готов. На 01 януари догодина веднага след шампанското го подавам, щото някой може да ме изпревари.

ВАЖНО!!! Фейсбук ни ограничава заради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще достигат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Подходяща музика за любителите на йога.

Най четени

Exit mobile version