БЪЛГАРИЯ

Инвазия от наведените медии на зомбирани евро-атлантически мутанти

‼️От сутринта гледам по тъй наречените централни медии инвазия на едни и същи политически коментатори и анализатори, евро-атлантически депутати сменили де що има евро-атлантически формации, бивши министри, схемаджии и грантаджии на разни фондации..
‼️Всичките тези остриета на евроатлантизма обаче е интересно защо не обявят доходите си и техните източници?
‼️Слушам от сутринта как ще дойде евроатлантическо правителство и то ще “тури страната у ред”. Та то до сега не беше ли баш такова ….правителство назначено от източниците на доходите на точно същите говорители и остриета?
‼️Слушам как руската газ лошо миришела, когато е закупена директно от “Газпром” и как хубаво мирише, когато е закупена от посредници, ааа пардон търговци( уточнявам го, защото Александър Николов КЕШа ни се скара сутринта и каза, че му е писнало да наричаме тези, на които плащаме комисионни посредници).
‼️Чух и как имало много газ, ама много, но цената щяла да бъде социално непоносима и държавата трябвало да плаща компенсации на битовите потребители и бизнеса, а бизнеса ако е недоволен от цената, трябвало да тегли майна на “Булгаргаз” и да купува от частни търговци(посредници и комисионери) пак думи на Николов.
❓Чудя се каква е тая евроатлантическа пазарна икономика, в която се живее само на компенсации от държавата, а тя пълни хазната си от данъците на компенсираните???
‼️От друга страна гръцката връзка, която няколко пъти бе отложена във времето щяла такава свобода да ни даде, че газ ще потече като ниагарски водопад…. Чудно обаче от къде!? Апропо пълните количества азерски газ и сега постъпват у нас през връзката Неа Месемврия.
‼️Стана ясно също и друго, че без газ от “Газпром” няма да може, но все пак скъпите танкери е редно да ги платим.
✅Явно не се ли случи, цялата шарлатанска шайка няма да си вземе комисионните и сега обикалят студията на послушните медии и вият като линейки на “Сточна гара”.
‼️Всичко това изглежда като едно медийно облъчване на обществото, което е добре платено, от когото трябва.
‼️Време е самите медии ако имат претенции да са честни, чисти и че отразяват реално събитията, да въведат следното правило:
✅Преди да започне някой от тези тъй наречени “коментатори” и “експерти” да си отворя устата и почне да бълва анализи опорки като гост в студиото да декларира т.нар. конфликт на интереси.
‼️Или иначе казано да се знае този “коментатор” къде работи на трудов или граждански договор и кой му плаща заплатата!
‼️Публична тайна е, че има политици, които от години са на хранилката на чужди фондации, а една креслива парламентарна брюнетка декларира в сметната палата умопомрачителния доход от 800 000 лева.

✅Гуруто на съдебната реформа и топ стожер на демокрацията Хр.Иванов, който е без грам трудов стаж и отнети адвокатски права, над десетилетие се прехранва от фондации и партийна субсидия!
✅Другарката Нинова ходи с тоалети надвишаващи стойността на максималната пенсия или иначе казано струват около 8-10 минимални пенсии!
✅Един друг герой Настимир Ананиев пък, с когото бяхме заедно по протестите стана ясно, че освен партиите и коалициите, които е сменил се в молил и на ГЕ(Р)П твърдение от изказване на Десислава Атанасова! Аз лично ще добавя, че разбрах малко късно за такива договорки от негова страна с ИТН от миналото лято, когато беше кандидат от друга формация!
‼️Но нейсе истината е като водата и винаги си пробива път независимо от това кой как иска да я спре….
‼️Та драгия зрител, трябва да е информиран и да знае, кой плаща на тези “коментатори” и “експерти”, какъв е моралът на тези шпиц команди в телевизорите!
‼️По този начин той, зрителят може да направи информиран избор и да разбере от екрана дали му говори:
✅”Ханс Зайдел”
✅”Америка за България”
✅ Или други фондации свързани със Сорос
‼️Необходимо е всичко това и за друго!
‼️От едната страна едните говорят за про евроатлантическо управление и ориентация, а другите за про руско такава.
‼️Интересно ми е кога ще излезе политик, общественик, коментатор или анализатор, който ще натъртва, че трябва да имаме ПРО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО с ПРО БЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА!
‼️Явно България не ги храни добре тези всичките коментатори и те са склонни да я продадат за 30 сребърника( долара или евро).
‼️Да си кажем истината обаче:
✅Това напрактика са вербуваните агентите за влияние в родните медии.
✅Тях няма да ги видите натоварени на самолет и да ги пращат по живо, по здраво там, от където са им платили. Те ще стоят тук и ще работят срещу нас и срещу държавата и само от нас зависи да ги пратим в пенсия.

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ФАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАНИЦА, ДОМ

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най четени

Exit mobile version