БЪЛГАРИЯ

Журналист: Съдия Гьонева има ментално заболяване, трябва изследване

Слушайки изявленията или по-скоро брътвежите на Татяна Гьонева Коева оставам с впечатление, че целият им състав е тежко некомпетентен или просто са подкупени, категоричен е Димитър Стоянов

Разследващият журналист Димитър Стоянов, който има многогодишна практика из родните съдилища, се изказа крайно негативно за съдийката от Стара Загора, която пусна на свобода касапина Георги. Стоянов се усъмни не само в компетентността на магистрата, а и в психичното му здраве, след като тя днес защити решението си да освободи изверга:
Според ме #Съдия Татяна Гьонева Коева трябва незабавно да иде на психиатрична експертиза! Поне според мен поведението й разкрива някаква психоза или ментално заболяване. Слушах какви глупости говори. От кога средната телесна повреда не е заплаха за живота?

Налице са множество предпоставки за вземането на най-тежката мярка – задържане под стража за извършителя на изтезанието с макетния нож Георги Николаев. Той е бил в условие на пробация за подобно деяние – телесна повреда!

Поведението му би следвало да се приравни с рецидив. То е силно общественоопасно! Няма да говоря, че квалификацията на прокуратурата е куца, както винаги! Слушайки изявленията или по-скоро брътвежите на Татяна Гьонева Коева оставам с впечатление, че целият им състав е тежко некомпетентен или просто са подкупени!

Въпросът е кой е съдебният лекар, изготвил експертизата? Този случай смърди!

ТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ГО КАЖАТ ОЩЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най четени

Exit mobile version