БЪЛГАРИЯ

Т.Нар. “протест” на кафявопаветна пасмина

Представяте ли си пострадалото момиче Дебора в един момент да се появи публично и да заяви, че се разграничава от хилещата се на т.нар. “протест” кафявопаветна пасмина.

Да се обяви против Истанбулския пасквил, който по никакъв начин не би могъл да попречи на насилника и да повтори стореното и да разясни на индоктринираните получовеци, които дори не са си направили труда да прочетат въпросният документ, че той всъщност е за друго и “домашното насилие” е само фасада.

Представете си Дебора да обвини участниците в наскоро организирания “хепънинг”, уж в нейна подкрепа, за майкопродавци и безродници. Да им разясни, че е хетеросексуална, православна християнка и българка! И за капак на всичко да постави българският национален флаг на профилната си снимка и да обяви 3-ти март за свой национален празник!

Ей така, да се изтъпани детето и да обясни, че се чувства омерзена от нахилената шайка, която обсеби протеста и го превърна в нещо като мини прайд в подкрепа на Истанбулската конвенция и да поиска оставката на истинските виновници за това, че садиста, който я обезобрази, е прекарал почти един месец на свобода – а именно уродливото им правителство и министъра на правосъдието излъчен от “протестиращите”, както и подопечният им Висш съдебен съвет!

Ако това се случи всички ще видите истинското лице на кафявопаветната измет! Тогава ще изпълзят и ще започнат да обясняват, че всъщност детето си е получило заслуженото, защото е малък путинофил, хомофоб и долен националист. А Българският хелзински комитет най-верочтно ще събере подписи от “общественици” в подкрепа на садиста. Ще ни се разясни, че той не е чак толкова лош и е бил предизвикан, а и телесната повреда наистина е лека, защото е причинена с макетно ножче, а не със сатър, например, което е висша форма на “хуманизъм” и в пълна степен оправдава постъпката му!

Аз лично не се съмнявам, че при горепосочената хипотеза тези нахилени празнуващи демократи от снимката по-долу ще постъпят точно както съм го описал – винаги са се държали по този гнусен и лицемерен начин. Винаги и за всичко!

И в заключение да попитам – ако този кретен беше накълцал 18 годишно хетеросексуално момче дали реакцията след повече от месец щеше да е същата? Съмнявам се – нямаше да е “тематично” за лицемерите и нямаше да отговаря на моментните им пропагандни нужди!

Хайде сега, “журналисти” да поканят в студиата си хилещите се от снимките и да ги попитат – защо бяхте там, срещу какво и срещу кого протестирахте и най-вече какво точно ви разсмя така искрено? Защо бяха тези селфита и тази весела атмосфера, какво забавно намирате в случилото се на Дебора? Ама надали…..

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

***

ТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ГО КАЖАТ ОЩЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най четени

Exit mobile version