ИСТОРИЯ

Българската империя на Атила

“Една малка част от Европа смята Българската държава на Атила за варвари, грабители, като са нарекли държавата хуни..

Хуна на днешен български език е със смисъл не само на крадец, но и на вунящ човек, воня..

Дали е така или не няма никакво значение – има желание тези хора на север да бъдат очернени и това се изпълнява..

Защо обаче империята на романите иска така да очерни българската държава на Атила и защо една част от Европа смята тази държава за една от най-великите, Атила за един от най-великите владетели и други такива крайности ?

Много просто..

Империята на романите е дошла от Африка и тя окупира днешна Европа..

Трябва по абсолютно никакъв начин Българската държава на Атила да не се свързва с пеласгите в Европа, които са тук преди романите..

Атила трябва да бъде изкаран окупатор и нашественик, а романите някакъв местен народ, за да не се разбере истината и Романската империя да няма още бунтове на своя територия срещу Бича Божий – от там са и названията “хуни”, като това влиза в противоречие с арабски карти, които наричат държавата на Атила “българска”, като тази карта..

Фалшификациите на историята не са от сега и естествено това е трудно за доказване..

Българската държава на Атила не е някакво велико държавно образование..

Българската държава на Атила е отчаян ход..

Романската империя е окупирала всичко южно в Европа и заплашва с окупация северните части на Европа, като наред с това върви фалшификация на историята по всички направления в завзетите територии, а с това и фалшификации дори в държавата на Атила, чрез внедрена агентура, която след смъртта на Атила успява и да раздроби държавността, както знаем..

Ако Атила не беше създал своята Българска държава – романите, които идват от Африка са щели да окупират цяла Европа, като асимилират с фалшификации цялото население на Европа..
Все пак 15 от императорите на Романската империя са траки, а не романи – асимилацията върви паралелно с окупацията..

Това са времената, в които Русия все още не съществува като държава, а също така и като народ, а Русия е все още част от българското тяло..

Унгария не съществува като държава и народ, а е част от българското тяло..

Естествено тези хора имат предистория, която също ги свързва по-назад във времето, но в момента на появата на Атила всички са били отчаяни и единствения ход е бил обединение в Българската държава на Атила срещу окупатора на Европа..

Хиляди години срещу агресията на Романската империя е имало отправяния на молитви от милиарди българи, къде с промито подсъзнание на французи или германци, или други, като сега Романската империя я няма..

Сега в същата ситуация се намира Русия, като просто имената са различни, но се случва абсолютно същото на практика..

Естествено нещата не са и толкова прости, понеже сред българите е имало предатели, които помагат на Романската империя, което го е имало, има го сега, а вероятно ще го има и за напред..

Русия обаче като история се свързва само до Киевска Рус и не по-назад, защото по-назад няма много – по-назад е българско и няма руснаци, нито киевски, нито московски..

Затова и сега европейците не знаят кои са и разбират кой е врага само по това, че сатанистите се кланят на различни неща от нас европейците – без да се разбира защо е така..

Нормално е те да се кланят на други неща, след като идват от Африка – там вярванията са други, като с това и манталитета на сегашните окупатори на Европа е друг, което все пак се усеща..

Фалшифицирайки историята на България Русия сама отдалечава всички от себе си и ги прави врагове и някакви далечни за нея хора..
Безспорно дълга и дискусионна тема, като все пак това е някакво начало на нея..”

https://commons.princeton.edu/…/arabic-ascendency…/

Благодаря, ❣️

За картата от линка:
Легендата обяснява оцветяването, за да покаже обхвата на християнския, езическия и мохамеданския свят. Картите също така показват Византийската, Лонгобардската, Меровингската и Българската империя.

Библиотека Perry-Castañeda:
Колекция от карти:
Исторически карти на Близкия изток –

http://www.lib.utexas.edu/…/history_middle_east.html [1]

Исторически атлас, съдържащ хронологична поредица от сто и четири карти, в последователни периоди, от зората на историята до наши дни. от Робърт Х. Лабъртън. Шесто издание. 1884 г.

https://maps.lib.utexas.edu/…/history_middle_east.html

ВАЖНО!!! Фейсбук ни ограничава заради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще достигат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Подходяща музика за любителите на йога.

Най четени

Exit mobile version