ИНТРИГИ

На кого пращаше Ленчето заплашителен есемес „Ще счупим сглобката“

Лена ли дирижира политиката на партията на Кирил Петков и Асен Василев?

Есемесите, изпращани от Лена Бориславова със закана „да се развали сглобката“, са били до председателя на Парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

По-рано днес мутрата Борисов разкри в кулоарите как Сивия кардинал на „Промяната“, макар да напусна Народното събрание, дирижира политиката на партията на Кирил Петков и Асен Василев.

До разкритието на Борисов се стигна, след като преди това Кирил Петков заплаши, че няма как да има политическа стабилност и да има дълголетие парламентът, ако „ГЕРБ продължават с плаващите мнозинства, за да блокират важни за обществото неща“.

„Българският народ искаше редовно правителство. Ние подтиснахме цялото си его, което г-н Петков явно не може. Или по-точно Лена Бориславова не може, защото вчера пише есемес „Ще счупим сглобката“. Аз сглобка не съм правил и няма да участвам в сглобките им“, заяви Бойко Борисов.

На въпрос до кого е писан този есемес, той уточни, че „до този, на който пише и Гешев“, очевидно визирайки Десислава Атанасова. Бившият обвинител №1 писа съобщение до шефката на герберите в парламента, след като Мария Габриел обяви, че ако бъде избрана за премиер, първата работа на правосъдния й министър ще бъде да поиска оставката му.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най четени

Exit mobile version