ПОЛИТИКА

Борисов командирова Атанасова в Конституционния съд да изпълнява поръчки

Номинацията ни за Конституционния съд е Десислава Атанасова. Това обяви пред журналисти в Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БТА. Познавате я всички, от последните девет парламента, във всички правни комисии, с изключителен юридически опит, голямо законотворчество, десетки закони, аргументира се той. “Аз съм абсолютно убеден, че тя ще се справи добре”, заяви Борисов.

Председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС става самият Борисов.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Според лидера на ГЕРБ не трябва да се говори за нови вицепремиери след ротацията. “По споразумение имаме много ясни правила с колегите – двете основни фигури в изпълнителната власт са Денков-Габриел, при ротацията е същото. За вицепремиери нови и каквито и да са били резки движения, считам, че не трябва да се говори,защото всичко е много крехко и трябва много внимателно, само при единомислие, да се правят промени”, каза лидерът на ГЕРБ.

“Срещата днес не беше лидерска, а работна. Утре ще се присъединят колегата Денков, Мария Габриел. Трябва да сме готови преди 6 март, за да отидем с готов кабинет при президента Радев”, уточни той.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Най четени

Exit mobile version