СКАНДАЛ

От ДеБъ ПараПет разбирам, че Путин е виновен, а не Мустафата

От ДеБъ ПараПет разбирам, че Путин е виновен, а не Мустафата.

Вместо “сгреших, извинявам се”: Мустафа Емин предпочете да се омаже

Само не разбрах за кое точно? Че от Пирогов са отказали да извадят болно дете от шоковата зала, че да промият коленцето на отрока на Емин или че Путин е направил обществено достояние грозната случка?

Дай на простака власт и ме гледай сеира 😉

Даниел Божилов

Вместо “сгреших, извинявам се”: Мустафа Емин предпочете да се омаже

Още вчера Мустафа Емин можеше поне да се извини, но той предпочете да се омаже. Първо написа статус, в който индиректно, макар и с по-меки думи, призна, че явно си е изпуснал нервите, защото бил много притеснен за детето си.

А за капак, тази сутрин, най-нагло излъга, че всъщност бил споменал няколко пъти министъра на здравеопазването, но на шега. Последно – до шеги ли му е било или е бил притеснен?

Призна, че е държал детето му да бъде прието в шокова зала, но лекарите го били разубедили? Тоест е настоявал да стане неговото, като става и ясно, че лекарите са били принудени да му дават обяснения за действията си.

Паралелно с това поддръжници на ДБ вече са разровили профила на сестрата и са стигнали до заключението, че това било… активно мероприятие, т.к. случаят даже бил отразен в руска медия. Сестрата била русофилка и споделяла снимки от руски манастири. А и звънарка била – от вчера разбрах, че това е най-позорната професия в България – споменава се със страшна погнуса и подигравка от всички активисти. Нямало по-разобличаващо и жалко от това да биеш камбана.

А господинът бил благ, мил, възпитан. Политик, не обикновен човек, политик! Ако можеше въпросния, както и подкрепящите го да разберат колко са жалки само. Как умират да се подиграват на Ганьо, че вярвал в конспирации, но самите те постоянно са готови цял роман с елементи на фантастика да напишат, само и само да не им се наложи да кажат “сгреших, извинявам се”.

Виктория Георгиева

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най четени

Exit mobile version