СКАНДАЛ

Страхил Ангелов: Всяко престъпление се опрощава, ако извършителят е увит в украинско знаме

Журналистът и политик Страхил Ангелов публикува остър коментар в профила си във Фейсбук, относно действията на Мустафа Емин, член на ръководството на „Да, България“. КритичноБГ припомня, че вчера стана ясно, как същият вдигнал скандал в спешното отделение на болница „Пирогов“ и поискал чуждо дете да бъде изведено от шокова зала, за да вкарат неговото.

Ето и целия пост на Страхил Ангелов:

„Мустафа Емин – виден „демократ“, член на ръководството на „Да, България“ и съветник на министъра на отбраната Тодор Тагарев вдигнал скандал в спешното отделение на болница „Пирогов“ и поискал чуждо дете да бъде изведено от шокова зала, за да вкарат неговото… с малка раничка!

Това е просто поредният пример за арогантността и лицемерието на славоукраинстващите псевдо-демократи, които натрапчиво и агресивно се опитват да нахлуят в живота и бита на българина.

Днес всяка мерзост, цялата политическа нищета, всяко престъпление, подлост и лицемерие получава „опрощение“ и публична реабилитация ако замесените индивиди са увити като пашкули в украинското знаме.

До каквито и низости да стигне даден политически или стопански субект е достатъчно да побие флага на Незалежната и получава моментална „индулгенция“!

Дори и да ни покажат как някой от тези дояжда дете, ще му бъде простено моментално ако вместо с покривка масата е застлана с синьо-жълтата „светиня“.

А пък ако „послушникът“ ползва нож и вилица направо ще бъде обявен за прогресивен и напредничав канибал, чийто пример трябва сляпо да се следва! Развяваш украинското знаме, бълваш всевъзможни гадости по адрес на Русия и народа и, заклемяваш Трети март и всичко свързано с него, обявяваш хомосексуализма за добродетел и не на последно място демонстрираш погнуса и отвръщение към България и всичко българско и моментално ставаш част от клуба на „прогресивните“ евроатлантици. Бидейки приет там получаваш място на масата, на която се разкъсва и дояжда плячката БЪЛГАРИЯ!

Страхил Ангелов

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най четени

Exit mobile version