СКАНДАЛ

Нов скандал със съветник на Тагарев! Владимир Миленски към гражданин: „ГО ФАК ЙОСЕЛФ“

Шефът на информацията на министерството на Тодор Тагарев Владимир Миленски си позволи да ругае гражданин под пост в профила на Архимандрит Никанор.

Случката се е разиграла днес, сигнализира ни Красимир Божев, към когото са отнесени псувните.

Той е успял да направи копие на постовете, в които Миленски го псува с репликата: „го фак йоселф“ (макар и изписано с кирилица, на английски е ругатня) и ни ги изпрати.

Спорът е възникнал след коментар на Миленски под пост на Архимандрит Никонор, в който казва: „Бог вече е наказал всички със самото създаване на Раша„. Божев го попитал: „Дайте списък с кражбите, които се изискват да бъдат извършени, за да бъде всеки кандидат за атлантик приет с предимство!“

След това шефът на информацията на Тагарев е напсувал гражданина!

Проверка на КритичноБГ показа, че Владимир Миленски е назначен на 22.06.2023 г. като ръководител на Информационен център на МО. В графата – правомощия е отбелязано „Директорът на Центъра е главен художествен ръководител и пряко ръководи дейността на отделите ,,Военен телевизионен канал’’ и вестник ,,Българска армия’’

Само преди двадесетина дни, публикувахме друг скандален случай с Миленски.

Според медията същият е бил е забранил на репортерите от Военния телевизионен канал (ВТК) да показват кадри с религиозен ритуал на Българската Православна Църква, защото това било вредно за армията. Според Миленски в нея нямало попове, равини и имами и не било редно на зрителите да се показват църковни ритуали.

В публикацията обърнахме внимание, че Информационният център на Министерството на отбраната осъществява медийната политика на ведомството с възможностите на военните печатни, аудиовизуални и електронни средства за масова комуникация. Центърът произвежда и разпространява печатна, телевизионна и друга аудио-визуална продукция, включително документални и военноучебни филми за нуждите на МО, Въоръжените сили и обществеността.

И тук възниква въпросът, защо Миленски чете и коментира под пост на духовно лице, след като има такова отношение към религиите?

Припомняме, че случаят с ругатните от съветника на Тагарев Миленски се случва по-малко от месец след подадената оставка от друг негов съветник Мустафа Емин.

Същият стана известен в обществеността с непристойното си поведение в Пирогов.

За инцидента разказа дългогодишната медицинска сестра в лечебното заведение Неда Диманова във Facebook профила си.

Според разказа на сестрата съветникът на Тагарев Мустафа Емин пристигнал в „Пирогов“ с детето си, като се е държал „арогантно и скандално“.

Непристойното поведение на съветниците на Тодор Тагарев повдига въпроса, на какъв принцип ги подбира той и не е ли време да им обърне внимание поне да се държат подобаващо за поста който заемат? Защото отговорен за поведението на служителите в министерствата по презумпция е министърът.

По-тъжното е, че непристойното им поведение рефлектира на реномето на Българската армия!

Най четени

Exit mobile version