СКАНДАЛ

ДПС заплаши с убийство депутат от „Възраждане“

Заплахата към Ивелин Първанов е отправена от Марио Рангелов

Страшен екшън и див скандал в парламента! Депутатът от „Възраждане“ Ивелин Първанов заяви от трибуната, която той и неговите съпартийци окупираха днес, че е бил заплашен с убийство.

Заплахата била отправена към него от народния представител от ДПС Марио Рангелов.

“Депутатът от ДПС Марио Рангелов ме заплаши преди минути, че в Плевен ще ме убие. Заплаши ме лично, надявам се, виждам, че има и съучастници“, каза депутатът от „Възраждане“ Ивелин Първанов.

Росен Желязков го посъветва да подаде жалба по общия ред. „Като ме заколят тогава“, отговори му народният представител.

Припомняме, че в залата днес се случва безпрецедентен цирк, а за капак, хора от „Възраждане“ и ДПС се сбиха в пленарната зала.

Заплахата срещу Първанов коментира и лидерът му Костадин Костадинов. Във Фейсбук той написа: „Току що депутат от Възраждане беше заплашен от депутати от ДПС с убийство, а половината парламентарна група на ДПС налетя на бой на групата на Възраждане. В парламента вилнее истински башибозук, с подкрепата и съдействието на ППДБ и ГЕРБ. Разбира се поставихме разбеснелите се еничари на мястото им, но това не спира процеса на работа на Народното събрание. България е тежко подчинена територия, чието бъдеще е обречено на разпад и разруха, ако българския народ не гласува доверие на Възраждане, единствената българска партия, да управлява страната.“

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Най четени

Exit mobile version