СЕНЗАЦИЯ

СКАНДАЛ: КирО Тъпото и Лена Общата напуснаха МС хванати за ръце?

Уволнения премиер Кирил Петков съвсем прекрачи границите на излизане от Министерски съвет. Очевидно обезумял, че сдава властта, Петков потърси утеха и хвана за ръка шефката на кабинета му и негова любовница Лена Общата.

Това стана, докато двамата се качваха по стълбите към втория етаж на сградата на “Дондуков” 1. Малко по-късно те излязоха заедно през главния вход.

На кадъра, направен от фоторепортер на БНТ, ясно се вижда как двамата вървят, хванати за ръка.

Очевидно осъзнал грешката си и това, че е наблюдаван от журналисти, секунди по-късно Петков пуска Бориславова и двамата леко се дистанцират един от друг.

Припомняме, че агенция ПИК публикува шокиращо видео на Петков и Бориславова, което ясно показва, че двамата имат интимни отношения, въпреки че Киро е женен и има три деца, а Лена е сгодена за бившия шеф на парламента Мирослав Иванов. На публикуваните от ПИК кадри се вижда как двамата посещават тайна любовна квартира. Докато Бориславова отключва вратата, Петков бърка под полата й с ръка.

Това се вижда на кадър на фоторепортера на БНТ Десислава Кулелиева

Появиха се снимки в социалните мрежи как премиерът Кирил Петков и началникът на кабинета му Лена Бориславова напускат Министерския съвет вероятно хванати за ръце. Това се вижда на кадър на фоторепортера на БНТ Десислава Кулелиева.

Днес в 14 часа кабинетът “Петков” напусна сградата на “Дондуков” 1, предавайки властта на служебния кабинет на президента, начело с Гълъб Донев.

Във видео по-късно се видя, че това е било ужким било зрителна измама и двамата не се държат за ръка. Излъга Лена Общата.

На снимки от Булфото се вижда, че Лена Бориславова се обръща към камерите и вижда, че има фоторепортери, които ги снимат.

След церемонията по предаването на властта досегашният премиер Кирил Петков и началникът на кабинета му Лена Бориславова напуснаха сградата на Министерски съвет.

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ФАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАНИЦА, ДОМ

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най четени

Exit mobile version