СЕНЗАЦИЯ

Собственикът на пистолета, с който сина на Божанков застреля 12 годишната си леля се оказа хазартен бос

Опасна комбинация от политика и хазарт се крие зад стрелбата днес в Арбанаси, при която синът на депутата от ПП/ДБ докопа пистолет и застреля невръстната си леля.

Божанков и домакина са си говорили за купуването на гласове на хора, които има дългове по казината, е отделна тема. Но е много логично, защото изборите са след месец и няма много други общи теми между бизнесмен политики хазартен бос със съмнителни контакти и въоръжен до зъби?!

Де го чукаш, де се пука. Синът на Божанков е стрелял от упор леля си с пистолета на хазартен бос. Той оставил заредения Смит енд Уестън в якето си и твърди, че бил до тоалетната.

Преди време съдружник на същия е задържан с незаконен калашник!

Бизнесменът Димитър Бонзов е собственикът на пистолета, с който големият син на депутата Явор Божанков простреля момиче на 12 години. Инцидентът се случи днес в Арбанаси по време на парти за рождения ден на половинката на Бонзов – Мая Банзарова.

В настоящия момент Бонзов е разпитван и предстои да се превърне в обвиняем.

Бонзов е съдружник и управител в 7 фирми, които се занимават с всичко от производство на хляб до хазартни игри. По ирония на съдбата преди 10 години сътрудникът на Димитър – Емилиян Байкушев, беше задържан за незаконно притежание на автомат Калашников.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Най четени