ВОЙНА

Войната в Украйна е насилствено предизвикан конфликт

Войната в Украйна е насилствено предизвикан конфликт, дълго планиран и подготвян от американския политически “без мозък” елит, целящ изграждане на нова желязна завеса, отделяща Русия от Европа.

Този конфликт е с идеята да възпре близо трилион годишен оборот между Русия и Европа (както на ниво държави, така и частен) и го отклони в полза на Америка.

Този конфликт е поредната преднамерена атака срещу Русия, на която, на света беше напълно ясно, че ще бъде отговорено. Този конфликт е световна търговска война извън религии и хуманност.

Архитектите на този конфликт, бяха многократно предупреждавани, че ефектът ще е обратен, но те настояваха. Какво глобално ще се промени? Не говоря за стадото, което приглася “беее”. Клоуните ни, като Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Соломон Паси, Бойко Борисов са подготвени, научени на това, да пригласят, … после да мислят доколкото им е възможно и им се позволи.

Този конфликт, цели да не се допусне без значение на цената сближаване на Русия с Европа, в частност основно с Германия. Резултатът от него ще е дългосрочно сближаване на Русия с държавите от Азия, Африка и Латинска Америка, който процес ще отслаби западния англосаксонски свят и ще го вкара в инфлационна спирала.

Този конфликт ще е началото на нов световен ред, който е в ход.

Европа е изиграната. Следват трудни години.

Украйна, получи това, което си изпроси.

Ние, скоро отново трябва много добре да помислим при избора си на следващите ни политици.

Военните блокове не са за да слагат политически капаци и да подкарват стадото в посока, те са за евентуална защита в случай на необходимост. Но когато започнат изкуствено да създават агресия и необходимост от защита, трябва да се противопоставяме.

Вероятно Турция е първата, която след Русия ще се обърне основно на Изток и дори е възможно да напусне военния блок.

Европа ще бъде изоставена по нейно желание.

Украйна ще бъде разделена по нейно желание.

А ние, … ние ще продължим да блеем по собствено усмотрение. Освен ако не подберем внимателно следващите си политици, в това число и четвъртата ни власт.

До тук войната в Украйна се провеждаше щадящо от “агресора” към населението й, с очакване, Западът да се вразуми. Той направи обратното, положи усилия да ескалира конфликта. И сега войната логично ще се промени по начин, който няма да ни хареса. Ще се щадят вече главно руските войници, които дадоха инзвънредно много жертви в щадящата война.

И да, … войната е защитна, защото последните двадесет години, Русия беше грубо нападана, не еднократно, по границите си от Запада, който съвсем слабоумно реши, че може да докара ракетите си до граничната й бразда.

България, разбира се не с тези днешни, в голямата си част слабоумни глобално политици, трябва добре да се замисли за бъдещите си решения. Крепим я днес, народът. Мисля, масово народът разбира случващото се, … за разлика от политиците ни, от Нов Български Университет. Сорос и НПО образованието им се провали, добрата новина – безкръвно, … за сега.

Западните анализатори разбират и коментират всичко това, водачите на стадото ни, … НЕ.

За какво всъщност пиша? Подкрепям войната ли? Не, … пиша за двата вида политици (политики) – алчни, крадливи и прости, нечии слуги, в гените на които липсва морал и хуманност и такива, с глобална мисъл, ерудиция и собствен ореол.

 

 

Най четени

Exit mobile version