ВОЙНА

“Тотална война” срещу унтерменшен (низшите славяни)

Терминът ,,тотална война” е на Гьобелс и е разглеждан в т. 1/6 от Нюрнбергският процес. Тя гласи: Ако приемеш че си в “тотална война” срещу унтерменшен /руските/ в случая а и днес също, то ти си освободен от всякаква отговорност за действията си, каквито и да са те!”
Ако се замисли човек, това означава че и глави да режеш и откъсваш, деца да парчетосваш, ти не носиш отговорност защото си приел състоянието на,, тотална война”!?
Вече има намерени учебници в Мариупол, Натовски учебни методички с тактиката и идеологията на ИДИЛ и детски учебни пособия в които директни са посочени методи и тактика на,, жестока, тотална война” и срещу всичко руско!
Само се замислете… Това са не просто идеологически инструкции но и практически!
Може още много примери и доказателства да се добавят към темата.
И искате да ми кажете че западът, ЕС не са знаели кого и какво финансират и готвят в Окраина??? Вие сериозно ли го мислите това?!
Британия е 100% в основата на този дългогодишен неонацистки процес, с допълнителните технологии на ИДИЛ в това число! Сред бежанците миловидни е пълно с хора, приели неонацистка, терористична (ИДИЛ) идеология и вие днес не сте в безопасност!
Какъвто и да е руския човек, той не разпространява подобни, кървави идеологии и технологии, камо ли да ги подкрепя! Не ми говорете за историята а гледайте в днешно време трезво!
В този смисъл, това което Русия реши и започна си е чиста битка против зверската идеология и нейните методи, спонсорирани и поддържани от известни държави в лицето на един от най-кръвожадните видове хора, израснали в западна Окраина! Има много разсекретени документи за зверствата им а и съветника на *Еленски, Арестович открито говори че методиката на управление на ИДИЛ е жестока но премерено, кървава, но точно применима и правилна за достигане на поставените цели за създаване на държавност!
Само се замислете над подобни твърдения!? И това е съветник на президент на държава претендиращи за независимост, върховенство на закона и прочие ценности!!?
Трябва да си луд или платен за да ги защитаваш с такава идеология лягайки по площади и ходейки по протести с техния флаг! Значи си същия като тях… Поклонник на Гьобелс и ИДИЛ!
Друго обяснение нямам за такива лумпени!
п.п. Тези дни терминът,, Тотална война” беше исползван конкретно от европейски лидери на Германия и Франция! Бъдете хора! Да не станете курбан!!!”
Kaloyan Todorov

Най четени

Exit mobile version