СВЯТ

ЯВНО ЕС СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МЕНТАЛНО НЕДОСТАТЪЧНИ

Урсула фон дер Лайен, по професия гинеколог, ментално недостатъчна, фашизирана злобарка, управляваща ЕС, заяви, че санкциите вече подкопават икономиката на Русия и ей сега ще се срине. Един пък наш пишман фашизиран икономист тържествено заяви, че инфлацията в Русия щяла да стигне цели 20 % до края на годината. Явно човечецът фашист не е разбрал, че инфлацията за основните хранителни стоки в България от началото на санкциите е около 21 %. Засега!
Войната е икономическа и само увредените ментално не го виждат. Глобалистката икономика срещу Русия и Китай. Само където се чудя: То руснаците без Макдоналдс може и да минат, ама германците без газ и петрол как ще я карат? Както и могат да минат без нови телефони, ама как ще се правят компютри и чипове без кобалт, който се внася основно от Русия?
Пари се печатат, газ, петрол, пшеница, рапица и т.н. не се печатат. САЩ изсипаха в Украйна МИЛИАРДИ долари помощи, най-вече военни (народа остана гладен). Ако бяха инвестирали тези пари да преборят глада по света, гладни деца вече нямаше да има. САЩ правят бизнес от войната. Това им е основният износ – смърт, кръв и войни.
А Макрон (какъв ли ще е резултатът от изборите днес) заяви, че Франция щяла да бъде първата велика (тук се чудя дали да сложа кавички) държава, която щяла да бъде независима за енергията си от газ, петрол и въглища. Общо взето, французите ги очаква голямо духовно развитие. Като вентилатори направо ще са. И посинели, в тон със съчувствието към Зеления.
Елена Гунчева

Най четени

Exit mobile version