СВЯТ

,,ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕ РАЗБРАХА И ПОДКРЕПЯТ ФАШИСКИЯТ РЕЖИМ В Украйна – Украинци ПИТАТЕ ЗАЩО? ЕТО ЗАЩО!

ЕТО ЗАЩО!
ДА ПРОЧЕТЪТ И ВСИЧКИ АМЕБИ ОТ ,,(ЕС, НАТО И” УЖ,, ЦИВИЛИЗОВАНИ СВЯТ) !

,, 🔸 Когато Сашко Бели се появи в Западна Украйна през февруари на 2014 г.и започнаха да крадат и се сдобиват с оръжие, а тълпата крещеше „Москаляку на Гиляку“, /Руснаците на бесилото/, вие казахте, че това е хаос, но „няма фашизъм в страната“.

🔸 Когато на 14 март 2014 младите момчета Жудов и Шаров бяха застреляни от прозорците на националистическата „Просвита“ в Харков, вие казахте, че това е политика – „но няма фашизъм в страната“.

🔸 Когато през април същата година подразделението на,,Ягуар”, което натръшка на земята повече от 70 души антимайдановци, а после всички те бяха вкарани в затвора и в следствени арести в продължение на много месеци и години, вие казахте – в града ще е по-спокойно – “важното е, че няма фашизъм в страната” .

🔸 Когато на 2 май повече от 50 жители на Одеса бяха изгорени живи в сградата на профсъюзите, вие казахте–трябва да се изяснят нещата, кой го направи, „но фашизъм в страната ни няма! ”

🔸 Когато на 9 май 2014 г. невъоръжени цивилни бяха разстреляни от танкове и бронетранспортьори в Мариупол, вие казахте, че всичко това са фалшификати – „няма фашизъм в страната“.

🔸 Когато на 2 юни въоръжените сили на Украйна обстрелваха Луганск от авиацията, вие казахте – някакъв климатик е избухнал – “няма фашизъм в страната”.

🔸 Когато започнаха да бомбардират Донбас, вие казахте –е, нали ние сме живи – „важното е, че в нашата страна фашизъм няма! “

🔸 Когато тръгнаха първите нощни факелни шествия, когато през септември, под общия писък и ярост, най-големият паметник на Ленин беше изхвърлен в Харков, когато ултрасите издадоха индулгенция за беззаконието и беше въведена АТО в страната, вие казахте – само да няма война, – “важното е, че при нас фашизъм няма!”

🔸 Когато през цялата следваща година ги притискаха, вкарваха зад решетките, измъчваха всички, вие казахте – „няма фашизъм в държавата“.

🔸 Когато бяха разкрити фактите за безброй военни престъпления на националните батальони “Азов”, “Донбас”, “Айдар”, ,Десен сектор”, “Торнадо” и други срещу цивилни жители на Донбас, насилие, изтезания, убийства, грабежи, когато бяха разкрити десетки общи гробове на измъчвани и разстреляни цивилни, когато откриха,, Алеята на ангелите “в Донецк на невинно убитите деца, нищо не казахте, а замълчахте – „няма фашизъм в държавата”.

🔸 Но когато започна спасението и освобождаването на Донбас, вие потръпнахте и бяхте изненадани -,, ама как така, нали у нас фашизъм няма?”

🔸 Когато къщите и инфраструктурата започнаха да се рушат от снаряди и ракети и се появиха и цивилни жертви, вие се уплашихте и започнахте да крещите:,, Ама нас за какво? Не искаме такова освобождаване! Не ни трябва такъв “руски свят”! Нацистите ни нападнаха!”

🔸 Когато ви беше убедително обяснено и показано, че руснаците стрелят само по военни обекти и места с концентрация на националистическите батальони и въоръжените сили на Украйна, че нацбатальоните и въоръжените сили на Украйна крият военната си техника в мирни райони, между жилищни сгради, че те са се разположили в училища и жилищни апартаменти и стрелят оттам, че сте си затворили очите и запушили ушите за това и само повтаряте – всички лъжете, това са само руснаците – те са фашисти.

🔸 Когато във всички ваши градове започнаха да връзват хората за стълбове без съд и присъдада и да издевателстват над тях…

🔸 Когато,,Азов”започнаха да се крият зад жителите на Мариупол, използвайки ги като жив щит…

🔸 Когато мръсникът азовец се обажда на майката на убития руски войник и й се присмива по видеовръзка, разказвайки подробно как е убил сина й…

🔸 Когато изроди в Харков стрелят по краката на руски пленени войници и довършват до смърт ранените…

🔸 Когато в мазето на жилищна сграда в Мариупол, където “Азов” оборудва убежището си, намират осакатено тяло на младо момиче, без ръце, със свастика, издълбана на корема…

🔸 Когато на руски военнопленник му отрежат пръстите и го изгорят жив…

🔸 Когато винничанин изрод от Тербат публично измъчва и убива човек с нож в окото на видео…

🔸 Когато…

И тези доказателства не ви стигат…Вие така и не разбрахте от какво дойде да ви спасява Русия.
Вашите въпроси “ама нас за какво?” и „Защо?” така и увиснаха във вашето,, ние не сме молили да ни освобождават и,, на нас не ни трябва такъв Руский мир”.
Тогава знайте, вие, в чиято страна,, фашизъм няма”, сега освобождават не вас,… а от вас!!!”

Най четени

Exit mobile version