СВЯТ

“Целия свят” на фашизма, останалите са с Русия

Разберете, че няма как най-голямата страна в света, която притежава една трета от всичките природни залежи на планетата и която си произвежда сама абсолютно всичко, с изключение на тропически плодове, да бъде изолирана, тъпкана, “поставяна на мястото й”, санкционирана, тормозена и мачкана… Просто няма как това да се случи. Ако някой си въобразява, че с нещо ще й накриви капата и народа й ще започне да бедства, много жестоко се е излъгал. Русия си е напълно самодостатъчен свят, който на всичкото отгоре е в чудесни взаимоотношения с 85% от населението на планетата. Останалите 15% не могат да й направят абсолютно нищо. За тях важи само и единствено поговорката “Ядосал се Грую, отрязал си хую”

Виждате картата. В синьо са неприятелските за Русия страни, които налагат най-свирепите санкции, тормозят руснаци, живеещи в страните им, тероризират руски хора на изкуството, спортисти и дипломати. Виждате каква част от световната територия представляват. Има цели континенти, в които няма нито една от тях… Сега ще ви кажа колко са и като население… Около 1 милиард и 179 милиона души, а това е всъщност едва 15% от населението на Земята… 15 процента е всъщност прословутия “цял свят”, който бил против Русия… Толкова!

Ако този цивилизовансвят си въобразява, че другите 85 процента нецивилизовани няма да имат нужда от руския газ, петрол, пшеница, торове, желязо, редки метали, дървесина и всякакви полезни изкопаеми, много жестоко се е излъгал… Имат нужда и ще продължават да ги получават от Русия… А цивилизования свят ще чака да ги получи от Луната сега…

Най четени

Exit mobile version