ВОЙНА

Това са снимки от австралийския ДейлиМейл. На тях можете да видите военен Киев

Така изглежда столицата на многоизстрадала Украйна към момента. Разбити сгради и страдащ народ. Този страдащ народ, вместо да си прибере бежанците и да работи в осигуряването на живота им, си гледа кефа. Гледа си кефа, докато ние плащаме на техните сънародници да се спасят от ето това на снимките.

Защо всичките тези бежанци не се изсипят в Киев и западна Украйна? Задайте си този въпрос, а също така защо една държава съсипана от агресора Путин изглежда така? Защо народът й изглежда така? Защо, когато държавата ти се руши, не си впрегнал всички сили да я съзиждаш наново? Защо ние трябва да плащаме със санкциите, които се налагат на Русия, за да може някой да живее така?

Пропагандата и манипулацията са на върховно ниво. Страшен агресор Путин вижте докъде дги е докарал киевчани. И треперете, щото после следва ..и кво беше – целият свят. Няма спиране тоз диктатор и това е.

Нека всички сега задружно да турим украинското знаме в чест на ето тези хора, които вместо да го веят за народа си, си пекат задниците по Днепър.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10908575/Ukrainians-flock-beaches-Kyiv-defiance-against-Russian-invasion.html?fbclid=IwAR3AglzeFqK-eMeiaAFeJXVXW1E393wsMAma7tZWYbbaoOmKKJyxhIv8K7s

Христина Коемджиева

ВАЖНО!!! Фейсбук ни ограничава заради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще достигат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Подходяща музика за любителите на йога.

Най четени

Exit mobile version