СВЯТ

МОГА САМО ДА ЗАВИЖДАМ НА УНГАРЦИТЕ ЗА ТЕХНИЯ ПРЕМИЕР – ГРИЖА ЗА НАРОДА ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ.

Ето един интересен пример от Унгария :
Спираш на Шел бензиностанция и гледаш цената 478 форинта за литър ( горе долу 2,40 лева ) , това обаче важи само за граждани на Унгария .
Решаваш да заредиш щото нали у нас е 3,25 лева/литър , уви цената за всеки който не е гражданин на Унгария в 662 форинта някъде към 3,40 лева но когато я заплатиш с карта се превръща в 3,95 за литър и при това можеш да заредиш само 100 литра за камион .

Изключвам всички мерки които Орбан предприе за да защити интересите на свойте граждани . Киро ( щото ти не си моя Премиер ) и няма да се обърна уважително към теб , Киро знаеш ли кога Унгария влиза в ЕС ? 01.05.2004 г и е приета в Шенгенското пространство през 2007 г . – 3 години по късно , ние сме в ЕС от 2007 г и 15 години по късно не ни искат в Шенген .

Имам още един въпрос : Унгарците по тъпи ли са от нас , по малко европейци ли са от нас че те не налагат санкции на руския газ и петрол ?
Средната работна заплата в Унгария е 1111 € ( 2165 лв горе долу ) и дизела е 2,40 за литър , чул ли си Орбан да отиде в Украина ? Чул ли си
Унгария да даде коридор за оръжия , камо ли да събере парламента си да гласува за това .

Виждате ли защо Виктор Орбан е на власт 4 ти мандат!

ВАЖНО!!! Фейсбук ни ограничава заради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще достигат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Подходяща музика за любителите на йога.

Най четени

Exit mobile version