СВЯТ

Полша схвана, че НАТО няма да й помогне във война с Русия, а за капак Батька ги заплаши с незабавни ракетни удари

Полша схвана,че НАТО няма да й помогне във войната с Русия, а за капак Батька ги заплаши с незабавни ядрени ракетни удари.

Съюзниците от НАТО няма да се притекат на помощ на Варшава, ако тя сама изпрати войски в Украйна и е изправена пред перспективата за преки военни сблъсъци с Русия, каза в интервю Матеуш Пискорски, депутат от Сейма.

Дори най-близките съюзници на Полша не са подкрепили идеята на Варшава да изпрати военни под прикритието на мироопазваща мисия, а от Чехия директно са посочили на Полша, че миротворците се въвеждат в зоната на конфликта след края на военните действия, а не по време на тях.
Политикът разкри страховете на Варшава от открит конфликт с Москва,без подкрепата на САЩ и НАТО,която им бе отказана.

Чл. 5 от договора на Алианса се оказа твърде разтеглив и с много условности.

От НАТО приемат това като инициатива на Полша, а не на НАТО. В резултат на това Полша ще се окаже в състояние на истинска война с Русия, при това на територията на Украйна и в резултат на собствените си военни стъпки.

Ляхите накрая схванаха че са сами срещу руската мечка, ако въвеждането на някакъв вид контингент в Украйна се случи без одобрението на американските и британските началници, не може да очаква, някой да помогне по някакъв начин на Полша, с тъга констатира Пискорски.

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ФАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАНИЦА, ДОМ

Подходяща музика за любителите на йога.

Най четени

Exit mobile version