СВЯТ

Военнопрестъпника Зеленски и Запада си показаха дяволските рога. Те са приели тактиката на „опожарената земя“

Зеленски и Запада си показаха рогцата. Разрушиха Антоновския мост който свързва Херсон със свободния свят. Русия не си позволяваше да разрушава възлови мостове, магистрали и далекопроводи, но Украинците явно не се интересуват от живота на гражданите, след като няма да могат да владеят града.

Те са приели тактиката на „опожарената земя“.

За тях превзетите територии се третират като вражески и населението не се жали. Русия би могла да унищожи цели населени места с подобна тактика. Тя притежава килимни бомби, които не оставят нищо здраво и живо с километри, но те не водят унищожителна война срещу цивилни инфраструктури и нападат с високоточни ракети само военни обекти.

Въпреки всичко ще се наложи да променят тактиката и да ударят заводи, водохранилища, складове, летища и пристанища, железопътни възли, държавни и градски учреждения и прикрития от типа на големи обществени сгради, зад които се крият нацистите.

Операцията може да мине на друг етап и да включи както споменатите килимни бомби, така и дронове, ракети, лазери, танкова и бронирана техника от 21 ви век.

На мястото на Антоновския мост руснаците веднага разгърнаха понтонни мостове, за да не оставят града без снабдяване. Скоро американските ракети ще свършат или ще бъдат унищожени и терора над населението в освободените градове ще престане.

Габриел Герасимов,фейсбук

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ФАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАНИЦА, ДОМ

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най четени

Exit mobile version