СВЯТ

МВнР на Русия обяви края на епохата на “конструктивно сътрудничество” между Русия и Запада

Директорът на отдела за външнополитическо планиране на руското външно министерство Алексей Дробинин в статията си за списание International Affairs заяви, че епохата на “конструктивното взаимодействие” на Русия със западните страни е безвъзвратно приключила, независимо от изхода на спецоперацията в Украйна.

„Независимо от продължителността и резултата от специалната военна операция на Руската федерация в Украйна, вече може да се каже, че тридесетгодишната епоха на, като цяло конструктивно, макар и не безпроблематично сътрудничество със Запада приключи безвъзвратно“, написа той.

Той също така отбеляза, че Русия е навлязла в остра фаза на конфронтация със съюз от неприятелски настроени страни, водени от Съединените щати.

„Целта на врага е да нанесе стратегическо поражение на страната ни, елиминирайки я като геополитически конкурент“, каза Дробинин.
По-рано заместник-министърът на външните работи на Руската федерация Олег Сиромолотов заяви, че Русия е предложила на САЩ да използват профилирани канали, за да премахнат разногласията в киберсферата.

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ФАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАНИЦА, ДОМ

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най четени

Exit mobile version