Connect with us

ВАКАНЦИЯ

Любвеобилните, но коварни филипинки

Филипинките са прекрасни, любвеобилни, но и много коварни. Сред европейците, които пътуват в азиатските страни, все по-често се среща традицията да си намерят жена от местните. Някои от тези отношения се превръщат в дълга връзка и дори завършват с брак.

Има и такива, които толкова се привързват към местните жени, че се местят, за да живеят с тях завинаги.

Зарязват работа, семейство. Но не всяка азиатка може да оцени такава достойна постъпка.

Сред тези, които са се опарили, е 64-годишният швейцарец Валтер Бреншнайдър. Той решил да започне нов живот, преселвайки се на Филипините. Оженил се за местно момиче, започнал и собствен бизнес.

Но семейното щастие не траело дълго. След известно време бил намерен мъртъв на задния двор на собствения му дом. Той бил застрелян от любовника на филипинската си съпруга. Работата е там, че филипинките приемат отношенията си с чужденците като възможност за доходен бизнес или начин да изкарат пари допълнително.

Дори и да сключат брак, те продължават да живеят както преди. Отделят на мъжа си определено време, но се срещат и с предишните си приятели и любовници. Дори и да родят, това не им пречи да флиртуват или да започват нови връзки с местните мъже.

Такива примери, особено на Филипините, има много.

Ето и още една трагедия, станала заради коварството на местните жени. В едно градче 40-годишният австриец Херберт застрелял двете си дъщери, родени от майка филипинка, а след това се самоубил. Той оставил предсмъртно писмо, в което обяснявал, че освобождава жена си от новото семейство, което й пречи да се забавлява със своите сънародници.

И все пак, неслучайно филипинките са признати за най-красивите жени на света. Те не само са прекрасни, но и любвеобилни. И е съвсем лесно да попаднете в техния плен. Важното е да успеете да се измъкнете навреме.

ВАЖНО!!! Фейсбук ни ограничава заради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще достигат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Подходяща музика за любителите на йога.

ВАКАНЦИЯ

Дивото къмпингуване остава и това лято заради хаос в закона

В момента санкции няма, тъй като не е изработен и подзаконовият нормативен акт

Дивото къмпингуване е разрешено и това лято заради невъзможността да бъде приета наредба, която регламентира поставяне на палатки и кемпери.

През 2019 година с промяна в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие се въвежда забрана за къмпингуване на места, които не са специално определени за тази цел, като тези места трябваше да бъдат определени със специална наредба. Глобите за нарушения на забраната започнаха от 500 лева и се стигна до 3000, но ще бъдат налагани само след приемането на наредбата. Тоест в момента санкции няма, тъй като не е изработен и подзаконовият нормативен акт.

Борислав Райков, който е председател на Българската асоциация за къмпингуване и каравани, е на мнение, че въпросната наредба не е коректна:

“Законът за Черноморското крайбрежие е локален. Той урежда въпросите, свързани с Черноморското крайбрежие. България не се състои само от Черноморско крайбрежие, а има много други места – цялата останала част от страната, за където все така остават без никакъв регламент. Те не стимулират с нищо нито местни общини, нито частни собственици на терени”.

Възможности у нас и сега има и те трябва да се подкрепят:

“Идеалният вариант е това нещо да се развива. Наистина, в последните години се появиха доста нови къмпинги, някои от тях – добре направени. Ние, като потребители на този вид услуга, къмпингарите, подкрепяме, защото ние го търсим. И да има възможност за свободно, разбира се, стига да не са някакви защитени, забранени територии и зони или да се пречи по някакъв начин. Фирмите и представителите, които предлагат такъв вид оборудване – кемпери, каравани и това също са във възход”.

Continue Reading

ВАКАНЦИЯ

Гнило място, храната е за боклука!

  • Шеф Петров се забърка в лют скандал с Разлог: Гнило място, храната е за боклука!
  • Най-скапаното място, на което съм ял някога!, недоволства готвачът от обслужването в известен хотелски комплекс

Цапнатият през устата кулинар – шеф Борис Петров, отново предизвика грандиозен скандал. Готвачът не спира да се кара с всеки, който му се изпречи на пътя, а социалните си мрежи ползва за изобличаване на виновниците.

Наскоро той посети модерен комплекс край Разлог, което е притегателен център е много бизнесмени, политици и хора от шоубизнеса. И той реши да провери защо е предпочитано място от хората с пари.

Със сигурност от комплекса съжаляват, че са го допуснали до терена си, тъй като Борис Петров е вдигнал нечуван скандал, а след това описа всичко в профила си във Фейсбук.

“Пирин Голф кънтри клуб” – място за снимки. Единствено! Решихме да си направим празничен обяд в ресторанта с най-големи претенции на юг от Благоевград.

Голяма грешка!

Всъщност мястото е разкошно, красиво. Но всичко дотам. Сядаш на масата и започват проблемите. Още от управителя, подстриган като борец с кисела муцуна, нареждащ на висок тон на персонала.

Храната е директно за кофата!

Толкова посредствено е всичко, че няма как да го опиша. Иначе на обяд на 31-ви си заобиколен от цялата “гъзария” на България – политици и бизнесмени по европрограми. Абе, тарикати всички! Знаете ли какво си мисля? Че тези хора, които обядват там, заслужават точно това. Нищо повече.

Трябва спешен, нов мениджмънт, далеч от фамилията.

Оцеляват единствено, защото публиката е от горепосочената прослойка, които имат критерии само за пари, но нищо друго. Иначе са чао!

Най-скапаното място, на което съм ял някога!

Чувствам се обиден!

Лъскаво отвън, гнило отвътре!”, написа Петров в профила си.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Continue Reading

ВАКАНЦИЯ

Българският паспорт се нарежда сред най-силните в света

  • С него имаме безвизов достъп до 177 държави и територии
  • Българският паспорт дава безвизов достъп до 177 държави в света и по този показател ни нарежда сред страните с най-силни паспорти.

За поредна година авторитетната класация Henley Passport Index представи своето проучване за всички паспорти в света според броя на дестинациите, до които притежателите им имат достъп без предварителна виза. Тази година България е на 14-то място от общо 199 различни паспорти и 227 различни дестинации за пътуване. Класацията се прави на базата на данни от Международния орган за въздушен транспорт (IATA).

Класацията се оглавява от сингапурския паспорт – с него притежателите му може да пътуват без виза до 193 дестинации в света. На второ място е Япония със 192 дестинации.

На третата позиция с безвизов достъп до 191 държави се нареждат едновременно Финландия, Франция, Германия, Италия, Южна Корея, Испания и Швеция.

Въпреки че България е на 14-то място, преди нас в класацията са почти всички държави в Европа. Заедно с нас със 177 безвизови дестинации са Румъния и Монако. С по-малко безвизови дестинации са хърватите – 176, сърбите – 173, а Северна Македония и Черна гора – 125.

На практика страната ни подобрява позицията в класацията на Henley Passport Index, която показва свободата на пътуване на гражданите на отделните държави. През 2022 г. България и Хърватия се деляха 17-ото място с безвизов достъп до 173 страни в света, докато сега се придвижване с три позиции нагоре и повече безвизови дестинации.

Най-затруднено е пътуването за гражданите на Афганистан, Сирия и Ирак. Хората с такива паспорти имат безвизов достъп до по-малко от 30 дестинации в света.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Continue Reading

БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРИЯ2 days ago

Патологичния мафиот Борисов отново драпа за президент

Така одиозната мутра от Банкя смятал да приключи политическата си нарцистична кариера и да си осигури пълна неприкосновеност Простака мафиот...

БЪЛГАРИЯ3 days ago

Главчев изпраща Български войски във фашистка Украйна да убиват руснаци

Главчев подписа “споразумение” за изпращане на наши войски във бандеровска Украйна Министерският съвет прие решение (по заповед на западните служби),...

БЪЛГАРИЯ5 days ago

Кафявите мдии воюват с нормалността и са общественоопасни, колкото корупцията. Защото самите те са проядени от корупция

Струва ли си срещу няколко милиарда от Европа да погребем въглищната си промишленост? Това е един от лостовете на авторитарната...

БЪЛГАРИЯ4 weeks ago

Поредните истерични брътвежи на Пеевски

В президентството се гаврят с Пеевски и поредните му истерични брътвежи Димитър Стоянов го съветва да намери някой по-даровит даму...

БЪЛГАРИЯ2 months ago

ДАНС подпука Васил Терзиев

„След планирана проверка от страна на ДАНС в Столична община за достъпа по защита на класифицираната информация се оказва, че...

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКА5 days ago

Трусове в ГЕРБ заради исканата коалиция с БСП

Румен Христов опитал да спре мутрата Борисов да създаде съюз с червените след вота Сътресения в ГЕРБ преди старта на...

ПОЛИТИКА6 days ago

Радостин Василев се цели в парламента с пари на Георги Папазки

Руди Гела вече публично обещава масова чистка в държавата, гражданска война, вещае политически убийства и говори като малък Хитлер С...

ПОЛИТИКА1 week ago

Аталай избра Бареков пред любима за водач във Враца

До момента ДПС във Враца представляваше Валентин Тончев – спряган за много близък до евродепутата Илхан Кючук Бившият агент на...

ПОЛИТИКА1 week ago

Зеленски се овъртоли в още по-големи скандали в САЩ. Поискаха главата на посланичката му. Майк Джонсън го отряза!

Зеленски се овъртоли в още по-големи скандали в САЩ. Този път обаче се стигна дотам, че поискаха главата на посланичката...

ПОЛИТИКА1 week ago

Драми тресат ИТН

Тежките процеси на обновяване не подминаха и партията на Слави Трифонов „Има такъв народ”, издаде източник от все още действащия...

СКАНДАЛ

СКАНДАЛ2 days ago

“Почетният им председател”, известен като топ агент на Държавна сигурност, донасял срещу лица от турския етнос

Евгений Михайлов: Пред хората на Доган стои много сериозен проблем! “Пред хората на Доган стои много сериозен проблем, който вече...

СКАНДАЛ5 days ago

Война между кметовете и мутрата Борисов заради листите

Димитър Николов пръв скочил на лидера си, че е издигнат за депутат Масово недоволство, което прераснало във война, цари между...

СКАНДАЛ6 days ago

Пеевски се е развилнял и купува гласове чрез Цайса, Дънката, Сандокана, Шарана и Данчо Пръча

Мирчев: Пеевски се е развилнял и купува гласове чрез Цайса, Дънката, Сандокана, Шарана и Данчо Пръча 500 лева за глас!...

СКАНДАЛ6 days ago

Как се крадат 2 млрд. евро?

ГЕРБ и ДПС се опитаха присвоят парите от ПВУ, но цената е затварянето на мините и ТЕЦ-овете Как се крадат...

СКАНДАЛ1 week ago

Btv постави мъртвия баща на разстреляния Илия Павлов за… водач на листа

БиТиВи направи днес гафът на годината! Снимката на Павел Найденов, баща на Илия Павлов сега покойник, се появи като… водач...

СВЯТ

СВЯТ14 hours ago

Защо отиде Мишустин в Техеран

Коридор, струващ няколко войни: Защо Мишустин отиде в Техеран Официалното посещение на Михаил Мишустин в Иран е отговор на всички,...

СВЯТ4 days ago

Австрийският Виктор Орбан спечели парламентарните избори

Дясната Австрийска партия на свободата печели изборите за Национален съвет (долната камара на парламента) в Австрия. Според телевизия ORF, позовавайки...

СВЯТ4 days ago

„Зад мен стоят сили, по-силни от Белия дом“

Публикуваме коментара на Светослав Атаджанов без редакционна намеса, но обръща внимание, че във времето, в което той е бил публикуван...

СВЯТ6 days ago

Бобокови прецакаха Божков за изборите

Русенските бизнесмени отказаха в последния момент обещан преди месеци заем на Васил Божков Русенските бизнесмени Атанас и Пламен Бобокови са...

СВЯТ1 week ago

Радев пред ООН: Всеки ден от войната в Украйна увеличава риска от ескалация и е огромна заплаха за световния мир

От трибуната на Общото събрание на ООН българският държавен глава призова за подкрепа на многостранната дипломация и на международното право....

Слушайте Радио

Най четени