Свържете се с нас

СПОРТ

Антъни за дрогата: Защо се обръща толкова внимание на една грешка?





В САЩ съм употребявал по медицинско предписание заради проблемите ми с рамото, заяви плувецът

„Така се случи, че ни хванаха с малко количество марихуана. Видяха ни на улицата и ни претърсиха. Всички гадни и кофти решения, които се случиха около мен, ме подтикнаха да поискам да го направя. Беше доста стресиращо, всичко се случи много бързо. Около час ни държаха в полицията“. Това каза в интервю за БНТ плувецът Антъни Иванов, който беше задържан от полицията в Благоевград за притежание на марихуана вчера следобед.

„Съдействахме на органите на реда. В САЩ съм употребявал по медицинско предписание заради проблемите ми с рамото, но в България не съм. Марихуаната не е част от листата на забранените е вещества от WADA. В момента съм наказан и не го следя“, обясни още Иванов.

Тази сутрин той е бил на басейн „Пирин“, където плувецът провежда своята тренировка.

„Притеснявам се за другото момче, защото най-вероятно ще бъде уволнен от Академията на МВР. За мен е изненада, че толкова голямо внимание се обръща на една нелепа грешка. Със сигурност примерът, който давам не е добър, и съжалявам, но, както виждате, съм на басейна“, коментира още плувецът.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







СПОРТ

С трудова повинност ще борят футболното хулиганство





Нова държавна комисия да координира безопасността при спортни събития, предвижда законопроект

По-малко от седмица след поредните изстъпления на феновете по време на футболното дерби между „Левски“ и „ЦСКА-София“ в Народното събрание бе внесен проект за нов Закон за безопасността и сигурността по време на спортни мероприятия. Вносители са двама депутати от ГЕРБ – Красен Кралев (бивш спортен министър) и Маноил Манев.

В четвъртък (11 април) текстът е предаден за разглеждане в четири парламентарни комисии: по вътрешна сигурност и обществен ред; по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта; по правни въпроси; и по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление. Законопроектът е насочен като цяло срещу спортните безредици, но фокусът е поставен ясно върху футболното хулиганство.

„В България през последните години резултатите от непристойно поведение и агресия по време на спортни мероприятия, в частност по футболните терени, както и в околните за тях пространства се увеличават. Това, както и публично оповестени инциденти с пострадали лица са мотивите да се предприемат нови мерки за превенция на противообществените прояви. Спортното и най-вече футболното хулиганство се явяват съществен проблем за обществото“, пишат в мотивите си двамата вносители.

Кралев и Манев припомнят, че през последните 20 години у нас действа приетият през 2004 г. Закон за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия. В него са нанесени 19 поправки (2005-2020 г.), като само след 2018 г. промените са седем. И въпреки това прилагането му не е довело до никаква практическа полза по отношение на обществената сигурност по стадионите и другите спортни обекти.

Основният лост, с който ще се противодейства на хулиганите занапред, е изцяло нов държавен орган. Предлага се създаването на „Национална координационна комисия по безопасност и сигурност при провеждане на спортни мероприятия“. Неин председател ще бъде министърът на вътрешните работи, а зам.-председател – министърът на младежта и спорта. Като членове трябва да се включат още шест души: по един зам.-министър от МВР, ММС, МП и МРРБ, един зам.-председател на ДАНС и един представител на Националното сдружение на общините – или председателят на неговия УС, или упълномощено от него длъжностно лице.

„Националната координационна комисия дава възможност за всички участващи страни за съвместна работа на стратегическо ниво при определянето и прецизирането на редица мерки за безопасността на стадионите, включително и на националните политики по въпроси като пиротехническите средства, проверките при влизане и контрола, мерките за борба с тероризма, както и заплахите, свързани с организираната престъпност (например, свързани с фалшиви билети и продажбата на такива билети)“, пише в мотивите към законопроекта.

Предвижда се съществена промяна в задълженията както на собствениците, ползвателите и концесионерите на спортни обекти, така и на техните посетители. Най-общо казано, в бъдеще всяко спортно съоръжение трябва да получи държавен „сертификат за безопасност и сигурност“, за да може да приема масови прояви, независимо дали има лиценз от съответната спортна федерация.

За да покрият стандартите за сертифициране, стадионите и залите трябва да отговарят на изисквания, изброени в 15 точки. Акцентът сред тях е поставен върху наличието на видеонаблюдение, включващо контролен център и затворена ТВ система (CCTV), както и осигуряване на система за контрол на достъпа, алармени системи, съоръжения за хора с увреждания и др. Зрителите пък ще имат задължение да заемат конкретното място, посочено в билетите им.

Трябва да бъде създаден и отдавна планираният „Единен автоматизиран регистър“, в който да се събират данните на всички лица – физически и юридически, санкционирани за нарушения по този закон. Регистърът ще бъде поддържан от МВР и информацията в него ще се използва „за предотвратяване, преустановяване, разкриване и разследване на престъпления“, а данните „може да бъдат предоставяни на организаторите на спортни мероприятия при поискване“.

В законопроекта като „спортно хулиганство“ са дефинирани 15 конкретни противообществени прояви, сред които: носене на знамена, плакати и транспаранти, изобразяващи език на омразата или подтикващи към насилие; нахлуване на спортен терен и прескачане на прегради; палене и поддържане на огън; хвърляне на предмети по терена; носене на маски; използване на ругатни, неприлични жестове и вулгарно поведение; предизвикване или участие в сбивания; носене на оръжия и забранени предмети; както и посещение на спортни събития при наложена забрана.

Предвидените санкции включват принудително задържане, общественополезен труд и парични глоби. Нарушители по този закон ще може да бъдат арестувани за срок от едно до 25 денонощия. Безвъзмездният труд в социална полза ще бъде между 60 и 220 часа. А финансовите санкции варират от 1000 до 4000 лв. за физически лица и от 2000 до 10 000 лв. за юридически лица.

На провинилите се ще бъде налагана и забрана за посещение на спортни мероприятия за срок от 1 до 5 години – както в страната, така и в чужбина. Също така ще бъдат затваряни спортни обекти, неотговарящи на изискванията за сигурност и безопасност.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

СПОРТ

Хванаха Антъни Иванов с дрога





Това е станало вчера при полицейска проверка в благоевградския квартал „Еленово“

Едни от добрите ни плувци в последните години Антъни Иванов е хванат с канабис в Благоевград. Плувецът е бил със своя приятел Борис Панайотов.

Панайотов е спортист и курсант в академията на МВР. В него е била открита стъклена лула с канабис. У Антъни пък е намерен пластмасов гриндер със следи от същото наркотично вещество. Това е станало вчера при полицейска проверка в благоевградския квартал „Еленово“.

При направения полеви наркотест се установява, че веществото реагира положително на канабис и с бруто тегло 0.4 грама. Описаните вещи са предадени с протокол за доброволно предаване. По случая е образувана преписка.

Тази сутрин плувецът си пусна снимка от басейн с часа на първата му тренировка за деня – 7:10. В момента Антъни е със спрени състезателни права заради нарушения на антидопингови процедури.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

TV

Георги Аврамчев за успехите българския плувен спорт





Не можем да се насладим на триумфа заради постоянните атаки

Президентът на федерацията по плувни спортове Георги Аврамчев даде обширно интервю пред БЛИЦ Live, в което говорихме не само за големите успехи през 2023 година, а и по доста теми, включително за скандалите с Антъни Иванов.

Бизнесменът съобщи пред камерата ни, че е предприел мерки и е завел дело срещу наказания състезател.

Аврамчев върна лентата назад, говорейки за добрия си приятел и бивш съдружник – Емил Кюлев, който беше убит 2005 г.

Шефът на плуването ни разкри също, че е левскар, въпреки, че навремето 21 години се е състезавал за Славия. Приятел е с Наско Сираков.

„Тази година е изключително успешна, една от най-успешните за българското плуване след промените 90-та година. За първи път имаме световен рекордьор и световен шампион в лицето на Петър Мицин. Спечелихме 14 медала на големи първенства, имаме много качествена генерация плувци, които са между 18 и 22-23 години, развиват се много добре. Много съм радостен съм, че подготовката и усилията, която ние федерацията и треньорите правим, с обезпечаването на нашите плувци води до такива добри резултати. Имаме един изключителен талант – Мицин, който показа, че вече може да се съревновава с най-добрите. Очаквахме успехите му, той е много трудолюбив, много съвестен. Пожелавам му все така да продължава да се труди и да доразвива огромния потенциал, който Господ му е дал“, коментира Аврамчев.

„Не искам да натоварваме състезателите ни с големи очаквания за Олимпиадата в Париж, тъй като Мицин е на крехка възраст. Освен него, имаме четири покрити норматива за участие. Още 5-6 състезатели са много близо – Диана Петкова, Габриела Георгиева, Любчо Епитропов, Калоян Левтеров, Калоян Братанов. Убеден съм, че на Олимпиадата в Париж ще бъдем представени от по-голям брой състезатели от предишната. Надявам се и на призови класирания. Те вече си повярваха, плуват с големите. Доскоро нашите състезатели плуваха само сутрин на големите шампионати, не достигаха до следобедните сесии. Плуването върви в много добра посока, това е плод както на треньорите по клубовете, така и на щаба на националния тим. Всички много сериозно си изпълняват задълженията. С колегите ми от Управителния съвет на федерацията сме създали много добра организация. Благодарен съм и на спортното министерството – на Димитър Илиев и на предишния министър Весела Лечева, които оказват пълна подкрепа и със средствата, които сме защитили, можем да водим много добра и пълноценна подготовка“, обясни шефът на родното плуване. (1:40 мин.)

„Голямата ми болка е материалната база. В София няма достатъчно басейни и една от мечтите ми е да бъде възстановен плувния комплекс „Червено знаме“. Българското плуване, София и държавата ни заслужава модерно съоръжение, за да може да кандидатстваме и за международни състезания. „Червено знаме“ няма възстановяване, водили сме специалисти, които правиха изследвания. Казаха, че всичко трябва да се събори и да се строи от нулата. Смятам, че с държавата в лицето на спортното министерство ще намерим необходимите средства. Политиците ни са длъжници на българския спорт като цяло“ (5:10 мин.)

„Страшно много деца желаят да тренират плуване, даже басейните не достигат. Между тях ще бъдат новите Таня Богомилова, Петър Стойчев, Петър Мицин. Определено и фурорът на Мицин ги запалва още повече. Плуването е прекрасен спорт, който развива цялото тяло. Всяко дете е добре да може да плува. Спортът е бъдещето на нацията“ (7:33 мин.)

„50-100 милиона не мисля, че е проблем за държавата. Трябва да се намерят средства за плувен комплекс“ (8:50 мин.)

„От 2009 година оглавявам федерацията по плуване. Бюджетът ни за 2022 година беше 1,4 милиона лева, надявам се за новата да бъде завишен, тъй като имаме необходимите резултати. Никога не сме си позволявали да искаме повече пари. Винаги сме с много добри отношения със спортното министерство, работил съм с повече от десет спортни министри. Преди осем месеца на изборното събрание почти единодушно ме избраха за нов мандат. Не се притеснявам за поста си. Минал съм по цялата стълбичка. На 64 години съм, 55-56 г. вече съм край басейна. През 2009 година наследих брата на моя съдружник Емил Кюлев – Юлий и довърших мандата му. С Емил Кюлев бяхме заедно от деца. Бях национален състезател, треньор също, бях и национален състезател по модерен петобой. Бях и треньор в Гърция“ (11 мин.)

„2009 година нещата не се случиха на шега, помолиха ме да оглавя плуването, имах готовност. Емил Кюлев, Бог да го прости, много помагаше, а аз основно се занимавах с доста от нещата. С удоволствие приех поканата, смятам, че досега се представям успешно“ (13:50 мин.)

Какво каза още Аврамчев за много близкия си Емил Кюлев и за убийството му? (14:10 мин.)

Шефът на родното плуване говори и за бизнеса си (15:45 мин.)

„21 години бях състезател на Славия. По плуване симпатизирам на този клуб, а иначе Левски ми е много на сърцето. Подкрепям футболния Левски. Аз съм може би един от малкото български мъже, който не разбира достатъчно този спорт. Заради това не искам да коментирам ситуацията в Левски. Посещавам футболния мачове, приятел съм с Наско Сираков и много футболисти, вълнувам се като запалянко. Нека футболните хора да си решават футболните въпроси. Наско обича много Левски, но се случват се неприятни неща“ (15:50 мин.)

„Успехите в плуването ни са много тази година, но винаги има съпътстващи негативни явления, които пречат и някак си не можем да се насладим напълно на успехите ни“ (16:50 мин.)

Аврамчев коментира в детайли и драмите с Антъни Иванов, който от месеци насам остро го критикува. „До ден-днешен не мога да разбера кой го настрои да се обърне срещу мен. Аз не съм имал личностен конфликт с него. Помагал съм му много като председател на федерацията. Нямам обяснение защо се получи това ожесточение лично срещу мен. Той не приема загубите. Но единствено сам си е виновен да се стигне до това положение. Той се обърна срещу мен, срещу част от федерацията, което донякъде го приемам, но чашата преля, когато започна откровено да разпростанява в публичното пространство лъжи и да напада съотборниците си – Мицин, Йосиф Миладинов, Калоян Левтеров. Скочи дори и срещу треньора си Николай Вакареев, който го направи плувец, който го направи разпознаваем в световното плуване“ (17:10 мин.)

„Имало непозволени средства, които сме давали на състезателите. Всичко това е в теорията на някаква фантазия. Плувците сме най-проверяваните за допинг. Всеки месец ни правят проби, досега нямаме нито една положителна“ (19:12 мин.)

„Антъни направи една глупост, една нелепа ситуация, и сам си е виновен“, каза Аврамчев и обясни какво се е случило, за да се стигне до наказанието на плувеца. (19:30 мин.)

„Той хвърля петно върху българското плуване, върху българския спорт. Позволи си и да иска оставката на Стефка Костадинова. Всички знаем коя е тя – икона на българския спорт. Срещу Весела Лечева, срещу мен, срещу всички е, а единствено само той е виновен. Загуби и делото в КАС в Лозана, което е показателно. Г-н Градев се оказа, че не му е адвокат, а юридически съветник. При последната ни среща пролетта Антъни постави много условия – да му даваме пари да се подготвя, където иска, да водим по състезанията американския му треньор, баща му като личен треньор, но той няма лиценз и няма как да влезе в националния отбор. Няма как да се изпълнят условията му. Последните две години кариерата му тръгна надолу. Само той може да каже на какво се дължи това“ (20:50 мин.)

„Неразбираемо е да не поздрави съотборника си Петър Мицин за световния му рекорд и световната титла. Може би не можа да го приеме това. Един голям спортист, какъвто беше Антъни, няма да си изкривя душата – той направи много за българското плуване 2019 и 2020 г., винаги е бил уважаван, трябваше да подтисне егото си и да си помисли дали пък той не е сбъркал някъде. Най-лесно е да плюеш, да хвърляш измислени истории и лъжи, неща от научната фантастика. Ако има доказателство – да го извади. Ако мисли, че съм корумпиран – да пусне сигнал. Постоянно ни проверяват – данъчните, сметната палата… Досега няма установено нарушение. Няма източване на средства от федерацията. Всичко при нас е прозрачно“ (23:10 мин.)

Аврамчев говори и за часовника си, който, по думите на Антъни Иванов, струва 100 бона (25 мин.)

Шефът на плуването обяви първо пред БЛИЦ Live какви мерки е предприел спрямо атаките на Антъни Иванов. „Предприех мерки, заведох дело срещу Антъни Иванов в наказателния съд. Не го съдя за пари. Градев каза, че съдят федерацията за 100 хиляди. Аз не го съдя за пари. Вярвам в българския съд, искам да кажат кой е крив и кой прав. Не е нормално да излиза Антъни и да хвърля неверни твърдения в публичното пространство – „дават им забранени средства“, „крадци“, и как утре един родител ще доведе детето си и ще го запише да плува. Като си седнеш на дивана и да даваш указания и да стоиш е лесно, в басейна е по-трудно“ (26 мин.)

Има ли вариант състезаващият се за Гърция Кристиян Голомеев да защитава българския трибагреник? „Историята с него е много интересна. С баща му Цветан Голомеев, Бог да го прости, бяхме много близки приятели, работихме заедно в Гърция. Почина от тежка болест, когато Кристиян беше на 15 години. Леля му го гледаше, тъй като майката на Кристиян почина при раждането му. Ужасно нещо… Живееха в остров Крит, говорихме дали да не го вземем в България, но нямаше как да дойде тук без родители, без надзор, тъй като леля му трябваше да остане в Крит, където Голомееви имаха клуб и басейн, който тя започна да управлява. Вариантът да се състезава за България не е изключен. Ще видим след Олимпиадата в Париж. Но при смяна на държавата трябва да спре спорта за 1 година, такова е изискването. Баща му беше сред най-големите ни плувци, ако Кристиян реши, ние сме отворени, бихме му помогнали винаги“ (28:40 мин.)

„Реално е Петър Мицин да бъде избран за Спортист на България за 2023 година“, каза още Аврамчев (32:30 мин.)

„Като състезател никога не съм взимал допинг. Докато съм президент на федерацията никога няма да давам допинг. Ние взимаме витамини и хранителни добавки от най-реномираните фирми, които са по-скъпи от нормалните цени, за да сме 100% сигурни, че това, което пише на опаковката, е вътре и да не имаме неприятни изненади“ (36:30 мин.)

Kaкво разказа за грандиозния допинг скандал с нашите плувци през 2021 година? (37:20 мин.)

„Бях на кантар да се откажа от плуването. Сега след тези истории с Антъни се питам дали си заслужава да си хабя нервите, но любовта към плувния спорт и както ние казваме „който е дишал малко хлорна вар – му остава завинаги в кръвта“ (38:54 мин.)

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРИЯпреди един ден

Либерализацията на пазара на тока се отлага

Парламентът отложи с една година, считано от 1 юли, либерализацията на пазара на ток на едро. Решението беше взето със...

БЪЛГАРИЯпреди 5 дни

ГЕРБ плаща по 20 000 лв. месечно на „говорещи глави“ за разпространяване на лъжи

Социолози, политолози, антрополози и „извесни журналисти“ са на заплата при Бойко Борисов. Парите са от „черната каса“ на партията По...

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

Борисов целуна ръка на американците и продаде България

Борисов уволни външния министър заради „Магнитски“ Вождът на ГЕРБ изпитва панически ужас от американските санкции Служебният премиер на ГЕРБ Димитър...

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

Гешев се събуди и откри: Цялата държава е заложник на Борисов

Според бившия главен прокурор, вождът на ГЕРБ съсипва държавата – в личен интерес да си оправи делата и да не...

БЪЛГАРИЯпреди 2 седмици

Невероятни лъжи на Киро Тъпото за великденската добавка за пенсионерите!

Не е за вярване с кои думи Кирил Петков осъди великденската добавка за пенсионерите! Даде се предизборна добавка, за да...

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКАпреди 15 часа

Свалиха още един фашист от власт

Росен Желязков беше свален като председател на НС 129 депутати подкрепиха предложението за махането му. Той бе изпратен с овации...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Даже и от ДПС депутат да е!

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева:...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Пеевски и Борисов бесни, че им свалиха пуделчето

Пеевски се закани на „коалицията на пудела“: Мръсна, престъпна сглобка! Всички в залата са проруски, извън ГЕРБ Днес имаме „коалиция...

ПОЛИТИКАпреди 4 дни

Снощи Долна камара на Конгреса прие закон за финансиране от $100 млрд. за разпалване на войни по света

САЩ конфискуваха 6 млрд. долара на Русия Пред американския Конгрес се 4ма (четирима) безмозъчни „развяха“ американски и украински знамена в...

ПОЛИТИКАпреди 4 дни

Клоуна Христо Иванов щял да се бори за „Нито глас за Пеевски“

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“ ПП-ДБ отново се опитват да излъжат десните избиратели да гласуват за...

СКАНДАЛ

СКАНДАЛпреди един ден

Пияницата, наркоман Павел Лисев, който нападна Димитър Стоянов, се опитва да командори граждани

Мутрата Павел Лисев, който нападна Димитър Стоянов, се опитва да командори граждани НАПаджия, сноуборд инструктор, има проблеми с алкохола и...

СКАНДАЛпреди 3 дни

Дълбоката държава купи председателя на Камарата Майк Джонсън, той предаде своите

Скандел в Конгреса на САЩ заради украинската помощ Републиканският член на Камарата на представителите на САЩ Марджъри Тейлър Грийн на...

СКАНДАЛпреди 4 дни

Байдън нападна Китай: Ксенофоби и измамници! Китай му се подигра

Президентът на САЩ Джо Байдън засили антикитайската си реторика по време на предизборната кампания в стремежа си да отнеме водещите...

СКАНДАЛпреди 4 дни

Срамно и безотговорно! САЩ нарушиха всички закони

Махмуд Абас за решение на САЩ: Срамно и безотговорно! Нарушиха всички закони Палестина планира да преразгледа отношенията си със САЩ...

СКАНДАЛпреди 5 дни

Наркотици? Никога, никога, никога…през живота си, никогаааа, нито като малък…

Кирил Петков категорично отрече слуховете, че е наркоман. В предаването „Евродикоф“ съпредседателят на ПП заяви, че никога през живота си...

СВЯТ

СВЯТпреди 21 часа

Световният ред, основан на либералната идеология, се провали и трябва да бъде разрушен

Световният ред, основан на либералната идеология, се срина и трябва да бъде разрушен, трябва да бъде заменен от система на...

СВЯТпреди 2 дни

И Сенатът одобри финансирането на войните по света

Американският Сенат в спешен порядък прие законопроект за предоставяне на военн0 оборудване и икономическо финансиране на войните в Палестина, Китай...

СВЯТпреди 3 дни

Путин разговаря с Иран и Изрел по телефона, войната спря

Телефонно обаждане до Путин даде основните отговори: Иран и Израел са на прага на голяма война Иран и Израел балансират...

СВЯТпреди 3 дни

Пожелавам гражданска война на „подлата империя на злото“ на XXI век – САЩ

Медведев пожела гражданска война в „подлата империя на злото на XXI век – САЩ“ Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност...

СВЯТпреди 4 дни

Буря разруши най-голямата плаваща слънчева централа в света

Най-голямата в света плаваща централа от слънчеви панели в Мадхя Прадеш, Индия, е повредена от буря. Фотоволтаичният парк, построен във...

Слушайте Радио

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

Най четени