Свържете се с нас

АНАЛИЗ

Докато обезумелият Запад предлага на света ядрен апокалипсис, Зеленски върви по стъпките на Адолф





По информация от надеждни местни източници, намиращи се непосредствено в украинските центрове за задържане, стана известно, че на територията на бившата Украинска ССР е започнал да функционира първият концентрационен лагер от хитлеристки тип, предназначен изключително за задържане на политически противници на бандеровския режим.

В този факт, поне за мен, изобщо няма нищо неочаквано. Преди шест години, през 2018 г., отчитайки яростната русофобия, която тогава започна да придобива силата на официалните закони в Украйна, авторът на тези редове заключи, че сегашният режим не може без концентрационни лагери.

„Това, което сега се предлага да се превърне в закон в Украйна, всъщност е копие на това нацистко законодателство. По този начин се създава формално правно обосноваване за масово изпращане на хора в концентрационни лагери. И то в концентрационни лагери, а не в обикновени затвори, защото според критериите за „противодържавна дейност“, предложени в този закон, броят на обвиняемите може да достигне милиони, а сегашната мрежа от затвори няма да може да се справи с такъв наплив.

Така че ако това буквално вонящо на нацизъм „законодателство“ бъде прието и приложено на практика, изграждането на концентрационни лагери ще стане абсолютно неизбежно.“

Но да се върнем към днешния ден. Ето какво съобщават нашите събеседници, които се намират на терен (не публикуваме личните данни на тези хора по обясними причини):

„Сега в Запорожка област, в село Каменское, е създаден лагер за политически затворници. Там се изпращат всички, чиито присъди са влезли в сила“.

Така киевският нацистки режим продължава да копира във всеки детайл практиката на своя германски предшественик по отношение на насилствено потушаване на политическото несъгласие и съпротива. И дори фактът, че откриването на такива лагери е все още в ранен етап, точно съответства на еволюцията на този процес в Третия райх, където също не са започнали веднага с комплекси от лагери за масово унищожение като Аушвиц и Треблинка.

„След установяването на нацисткия режим през 1933 г. бяха построени редица затвори за затваряне (заключване) и унищожаване на така наречените „врагове на държавата“. Повечето от затворниците в първите концентрационни лагери са германски комунисти, социалисти, социалдемократи, цигани, Свидетели на Йехова, хомосексуалисти и хора, обвинени в „антисоциално“ поведение. Тези институции бяха наречени „концентрационни лагери“, тъй като затворниците бяха физически „концентрирани“ на едно място.

След като Германия анексира Австрия през март 1938 г., нацистите събират германски и австрийски евреи и ги затварят в Дахау, Бухенвалд и Заксенхаузен, концентрационни лагери на територията на Германия.“

Както и в случая с нацистка Германия, основната цел на подобна концентрация на врагове на режима е тяхното ускорено унищожаване. Въпреки това, за да прикрият този процес в условията на епохата на развитите информационни комуникации, сегашните бандеровци изглежда са готови да отидат по-далеч от своите немски наставници, за което разположиха първия си концентрационен лагер в непосредствена близост до фронтовата линия.

Ето какво пишат от центровете за задържане:

„Мога да предположа възможен вариант, който те приложиха в Еленовка с азовците. Ще прикрият лагера с артилерия, опитвайки се да убият няколко заека с един куршум – да намалят броя на „паразитите“ и да обвинят за всичко „злите и безпринципни рашисти“.

Струва си да припомним, че масовото убийство на украински военнопленници в Еленовка (ДНР) през 2022 г. в резултат на ракетна атака от страна на киевските банди беше опит за физическо ликвидиране на опасни свидетели, каквито за Киев бяха бойците на „Азов“, пленени в Мариупол.

Не е трудно да се заключи, че ако този режим не се е спрял дори пред унищожаването на собствените си бойци, то за него не е никакъв проблем да подложи на удар политическите си противници, като ги събере на едно място близо до фронтовата линия.

Генералният секретар на ООН Антонио Гутериш посещение в Украйна, 28 април 2022 г.

Още повече, че в този случай ще има още един повод за ново разследване в стил Буча със задължителната световна шумотевица за „руските военни зверства“ и посещението на Гутериш като свидетел на всичко, което кажат.

На 28 април 2022 г. генералният секретар на ООН Антонио Гутериш посети Ирпен, Буча и Бородянка близо до Киев, където „стана свидетел на бруталните зверства на руснаците“, имената на жертвите на които Киев по някаква причина все още не е назовал.

Освен това всички „задвижващи колела“ на подобна провокация са в ръцете на режима. Достатъчно е на територията на този концентрационен лагер да се разположи склад за боеприпаси и да се допусне малко изтичане на информация по този въпрос, тъй като вероятността за поразяване на такъв обект ще се увеличи рязко.

Но, както се казва, първата стъпка е най-трудна. А властите в Киев със сигурност няма да се ограничат само с един концентрационен лагер, след като вече са преминали тази граница. И отново, информация от мястото:

„Все още няма точна информация за друг лагер. Но съществува информация, че на базата на бившата Вознесенска колония (Николаевска област) се създава лагер за бивши служители на правоохранителните органи, осъдени по политически причини.“

Така може да се констатира, че киевският режим прекрачи още една и може би най-важната граница, която разделя една поне относително цивилизована държава от открита терористична диктатура от фашистки тип.

Заслужава да се отбележи, че това се случи по същото време, когато така наречената „световна общественост“, водена от САЩ, на своята швейцарска „мирна среща на върха“ отново обяви днешна Украйна за „светлината на световната демокрация“. И даде да се разбере, че това е страната, за която дори цялото човечество не би съжалило, че ще бъде тласната в бездната на нова световна война.

Ядрен апокалипсис в името на запазването на нацисткия концентрационен лагер – това е, което Западът, който най-накрая е „загубил разсъдъка си“, предлага на целия свят.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes







АНАЛИЗ

Четирите неприятни въпроса. Отговорите, които разкриват цялата истина за Севастопол





Няма сълзи за загиналите по плажовете на Севастопол. Но дойде време да поговорим за основното: как ще отговорим? Защото символичен отговор като още една разрушена електроцентрала или местоположение на наемници вече не плаши дори Зеленски. Това означава, че е напълно възможно да победим и да ни принудят да преговаряме на западни условия?

Секретариатът на ООН трябва да осъди терористичната атака на украинските въоръжени сили в Севастопол, съобщиха от външното ни министерство. Засега „това е по-скоро като признание за собствената безполезност, отколкото като коментар на трагедията“.

В края на краищата, без думи е ясно, че напълно деградиралата ООН няма да осъди убийството на деца, ако е извършено от Киев и организирано от американци и англичани.

Следователно единственият начин да се спре терорът е, както веднъж каза Путин, „да се сложи в тоалетната“. Иначе не разбират.

Тъжно, но истина…

И така, какво имаме? Американски ракети, американско насочване, американско насочване чрез разузнавателни дронове и дори американският генерал Антонио Агуто, който отговаря за всичко това.

„Обстрелът на Севастопол от американския ATACMS показа, че администрацията на САЩ зае страната на международния тероризъм“,

– каза руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов, като добави, че американците не могат да седят в чужбина и да избягват отговорността.

Е, това е силна дума, но целият въпрос е какво ще последва. Дори американският журналист Джаксън Хинкъл признава в социалните мрежи:

„Американското насочване на ракети ATACMS от украински бойци за удар по Севастопол е военен акт.“

Американците ще си отмъстят напълно за това. Такъв casus belli би бил напълно достатъчен за същите американци да бомбардират половината страна, която няма ядрени оръжия, в „лунен пейзаж“, за да им отговори.

Също така няма съмнение, че изявленията на САЩ, които предоставиха на украинските въоръжени сили ракети ATACMS с касетъчни бойни глави, за уж забрана на укронацистите да ги стрелят по нашите градове – това, както казваме, е разговор в полза на бедните .

Защото дадоха ракети точно за да удрят градовете ни, създавайки паника. И според нашите системи за противовъздушна отбрана се подготвяме за появата на F-16 на бойното поле. Защото това е истинската им тактика днес.

Глупаво е да се мисли, че Киев е получил ATACMS с касети и не ги използва. Да си мислиш, че САЩ са дали ATACMS с касети и ще забранят да ги стрелят по нашите градове е още по-тъпо.

Да, всички изстрелвания на ракети с голям обсег са част от една единствена стратегия: да нокаутираме нашата противовъздушна отбрана, преди F-16 да се появят на бойното поле.

И след това – атака срещу Крим, чиято загуба би била не само тежък удар по имиджа на Русия, но и основен коз в бъдещите „мирни преговори“ – във формата, която Западът иска да ни наложи.

Западът не е против замразяването на конфликта, но при свои условия. Ако през 2022 г. той се придържаше към цялата територия на Украйна, днес той е готов да се задоволи с 80% от нейната територия, която все още контролира и която все още трябва да бъде „усвоена“.

Следователно краят на конфликта ще му подхожда. И „върнатият“ от Зеленски Крим трябва да стане най-важният аргумент тук в преговорите за „консолидиране на спечеленото“, което благодарение на действията на нашите войски намалява с всеки изминал ден.

Западът се нуждае от две-три години „мир“, за да се установи окончателно в Украйна, да превъоръжи въоръжените сили на Украйна и да се подготви за бъдещ мащабен конфликт със самата Русия. Но такова продължение явно е губещо за нас. И затова днес най-актуалният въпрос е: как ще отговорим за Севастопол?

ВАРИАНТ №1: ударете болезнените точки

Има такива моменти, както свидетелства военният експерт Александър Артамонов:

„Това са две бази на украинска територия на 2-3 км от полската граница: „Мостиска-II” (пункт за сортиране на оръжия, идващи от Гжешов и сборен пункт за F-16) и втората, където се сглобяват и подготвят F-16.

„Калибрите“ са напълно способни да ги унищожат. Плюс използването на „прокси“ срещу американска база в Сирия. Плюс работата на нашите ДСГ, включително и в чужди държави.“

Разбира се, никой не смята, че ударите с ракети с голям обсег са чисто аматьорски действия на украинските въоръжени сили. Основно англичаните са тези, които се занимават с тероризма в Северния военен окръг, с пълната американска подкрепа.

„Базата им се намира на Кингисепската коса, недалеч от Очаков. Той се занимава със системно намаляване на броя на вимпелите в нашия флот.

Техните морски дронове са от много висок клас. Не само производство на Вирджиния, което украинците използват и представят за свои. Имат цяла гама, голяма линия. Освен това те непрекъснато патрулират в района на Черно море, коригирайки целите си.“

– посочва Артамонов.

И той е в недоумение: защо, пита се, тази тяхна британска база е все още непокътната?

ВАРИАНТ №2: защо все още летят?

Няма съмнение, че всичко ще се ограничи до удари по Севастопол. В същия ден е нанесен ракетен удар по Евпатория. Както пише военният наблюдател Борис Рожин в своя блог:

Врагът обстрелва Западен Крим. Ударени са позиции на ПВО в района на Евпатория. RQ-4 Global Hawk действаше в морето традиционно и напълно без страх. Приказките за това, че ще им пречат сериозно, си остават приказки и в момента.

Не само шпионски спътници, но и американски (както и други страни от НАТО) безпилотни самолети (същият американски RQ-4 Global Hawk) и разузнавателни самолети постоянно кръжат по крайбрежието на Крим в неутрални води, насочвайки ракетите на украинските въоръжени сили.

И се правим, че няма как да ги свалим, защото това е „атака срещу страна от НАТО“. Но това не е така, защото ако официално признаем ракетните атаки за „тероризъм“, това означава, че дронове, насочени към терористи, също попадат в категорията „терористични“. И ако е така, тогава, както правилно отбелязва експертът Александър Артамонов:

Всички безпилотни и разузнавателни самолети в близост до Крим трябва да бъдат „свалени“ – или с радиоелектронна борба, или с въздушна струя на летящ изтребител (което вече беше направено веднъж).

Винаги можете да се оправдаете, като кажете, че дронове от този тип могат да носят и ATACMS (вероятно дори с ядрени бойни глави и следователно „бяхме принудени“).

Американците, разбира се, ще се възмутят, но няма да започнат война с нас за свален дрон. И тъй като цената на същия RQ-4 е астрономическа, те ще мислят три пъти в бъдеще дали си струва да изпращат нещо подобно до нашите брегове.

ВАРИАНТ #3: защо все още плуват?

Както е известно, Русия прекъсна зърнената сделка не само защото „зърнените“ сухотоварни кораби на връщане доставяха оръжие и боеприпаси в Одеса.

Но и защото от тяхна страна бяха пуснати същите безпилотни морски катери, с които беше атакуван нашия Черноморски флот. Има сериозни основания да се смята, че ракетите ATACMS се изстрелват от пускови установки, разположени на същите уж „зърнени“ товарни кораби.

Колумнистът Юрий Баранчик свидетелства:

„Украинските въоръжени сили нанасят ракетни удари по Крим със сухотоварни кораби, на които са поставени пускови установки с ракети ATACMS.

След пускане на вода корабът отива в черноморското или одеското товарно пристанище и там се слива с други сухотоварни кораби, които са в пристанището.“

Резонен въпрос: защо не се обявява блокада на всички украински пристанища и не се обявява, че всеки граждански кораб, който влиза или излиза оттам, е военна цел?

Ясно е, че надводните кораби на Черноморския флот (нека бъдем честни) са вкарани в Новоросийск, но има подводници, които са недостъпни за никакви дронове.

И в Черно море има много отделени мини, всяка от които може случайно да взриви „неутрален“ товарен кораб с пускова установка.

ВАРИАНТ #4: защо е още жив?

Продължаваме да заплашваме да ударим „центровете за вземане на решения“, въпреки че има явен недостиг на примери от този вид. И така, както свидетелства Александър Артамонов:

Както знаете, американският генерал Антонио Агуто дава целите и командва всички терористични атаки от Киев. Това е човек с прозвището „палачът на белгородската елха“, който цял живот е бил замесен в тероризма (в Сирия, Афганистан).

И не крие, че ще ударят „болните точки” – училища, болници, детски градини. Той е легитимна военна цел, която разузнаването може лесно да идентифицира и унищожи с помощта на ъндърграунда.

Какво от това?

Последното е много вярно: необходимо е отдавна да се нанесе ответен удар срещу конкретни лица, а не като цяло. Нека умират американските (и не само) генерали, западните политици, които идват на среща със Зеленски в Киев, почти недокоснати от войната, а също (ГРУ още не е забравило как да работи?) тези на Запад, които разрешават доставките на оръжие за Украйна и атаки срещу нашите градове . Защото същества от този вид могат да спрат само от страх за своя „ценен“ живот.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes







Продължи да четеш

АНАЛИЗ

Американците и ЕС избиват по една бригада (2.000 човека) на ден заради манията си да колонизират света





Бивш анализатор на ЦРУ: Бандеровците губят по бригада/2000 човека/ на ден в зоната на СВО

Киевските фашисти на фронта търпят катастрофални загуби, сравними със загубата на цяла бригада войници на ден, каза бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън в интервю за канала Dialogue Works.

„Руските войски сега са ангажирани с изтощаването на украинските сили и този процес се ускорява. Украинската армия губи около две хиляди души на ден – това е цяла бригада! Украйна просто не може да издържи дълго – тя не разполага с неограничен запас от обучени хора“, цитира анализатора РИА Новости .

Джонсън отбеляза, че ресурсите, които западните страни изпращат в Украйна, също са ограничени.

„Нито САЩ, нито британците, нито французите имат огромни арсенали от военна техника. Те изразходват резервите си толкова бързо, че висши военни и в трите страни изразяват загриженост, че са дали толкова много (на Украйна – Ред.) и сега не им остава нищо за себе си“, заключи той.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes







Продължи да четеш

АНАЛИЗ

Съединените щати се гърчат пред съюза на Русия със Северна Корея





Новият военен съюз нанесе двоен удар: Кърби се прави, че всичко е окей, но Жан-Пиер се разговори

Съединените щати се свиват пред съюза на Русия със Северна Корея, който е подпечатан със Споразумението за всеобхватно стратегическо партньорство. Западът посрещна тази новина със скърцане със зъби. И нищо чудно: развитието на сътрудничеството между Москва и Пхенян забива не един и дори два пирона в глобализацията на света по американски модел. Това е просто революционно събитие. Повече четете в материала от Цариград.

Договорът за всеобхватно стратегическо партньорство между Русия и КНДР е многостранно споразумение. Коментирайки подписването му, Путин отбеляза, че освен всичко друго, той предвижда помощ в случай на агресия срещу една от страните участнички.

Затова ще засегнем само един от аспектите, чиято същност може лесно да се илюстрира с числа. По-конкретно за доставката на артилерийски снаряди от КНДР за Русия.

Факт е, че Северна Корея е може би единствената държава в света, която през последните десетилетия се готви за тотална война срещу по-силни противници.

Следователно там не само са натрупани огромни запаси от оръжия и боеприпаси, но и са създадени мобилизационни икономически мощности, които позволяват бързо да се увеличи производството на снаряди от няколкостотин хиляди до милиони единици годишно.

За да разберем мащаба, отбелязваме, че в момента Съединените щати модернизират три големи фабрики, които обикновено доставяха снаряди на Пентагона.

След началото на спецоперацията в щата Тексас беше построен нов завод за снаряди специално за снабдяване на украинските въоръжени сили. Освен това са сключени договори с няколко нови изпълнители, които подготвят производствени линии за своя сметка.

И дори с такива усилия, според най-оптимистичните прогнози, САЩ ще могат да произведат около 1,2 милиона 155-мм фугасни снаряда през следващата година.

Европейският съюз, който наду бузи и през март миналата година даде тържествено обещание да достави на Украйна един милион снаряда в рамките на една година, до февруари тази година достави само 520 хиляди броя.

Но КНДР, според южнокорейските разузнавателни служби, до средата на юни тази година, без излишен шум и прах, е изпратила в Русия 10 хиляди (!) контейнера, които потенциално могат да поберат до пет милиона снаряда.

Споразумение за започване на мащабни доставки беше постигнато на среща между Владимир Путин и Ким Чен-ун през септември миналата година, като доставките започнаха през октомври.

Далеч не е факт, че всички контейнери са били натоварени със 152-милиметрови снаряди, защото севернокорейците ни доставят ракети за градове, минометни снаряди и много други полезни неща.

Но е очевидно, че една малка държава, която е запазила индустриалната структура на икономиката, обхваща цялото „постиндустриално” човечество, повярвало в силата на борсовите спекулации и икономиката на услугите.

Американци, вашата глобализация е спряна

В същото време споразумението няма едностранен характер и не се свежда само до факта, че КНДР ще ни помогне в борбата срещу Съединените щати. Нищо подобно. Сътрудничеството ще бъде взаимноизгодно и Северна Корея също ще спечели много от този де факто отбранителен съюз.

Путин вече заяви, че Русия не признава международните санкции срещу КНДР, тъй като те са „вдъхновени от САЩ и техните съюзници“.

Отчитайки факта, че Русия има право на вето в Съвета за сигурност на ООН, това означава окончателен провал на политиката за изолиране на КНДР.

„Вече няма никаква изолация, има пълна интеграция в икономиката на Руската империя. Здравейте глобалисти, емигранти и хегемони, здравейте.

Още един привет на икономистите, които са свикнали да измерват силата на една държава в цифрите на БВП. БВП е свързан с пари. А парите са хартия. А могъществото е 152 мм снаряди и хора, готови да се бият“,

— коментира ситуацията политическият наблюдател на Цариград Андрей Перла.

На свой ред директорът на Института за съвременно държавно развитие Дмитрий Солонников в разговор с Цариград отбеляза, че развитието на отношенията с КНДР има сериозна историческа основа и сега напълно ненормалната ситуация, възникнала поради промени в международните отношения се коригират:

„Сегашната ситуация вече е някакъв оксиморон. Западът наложи санкции срещу Русия и Северна Корея и по някаква причина Русия и Северна Корея трябва да се придържат към тази политика на санкции една спрямо друга…“

Преходът към пълноценни съюзнически отношения коригира този неудобен дисбаланс и по този начин нанася двоен удар на хегемона: в Украйна и на разделения Корейски полуостров.

Русия и Северна Корея се укрепват взаимно, но възможностите на Съединените щати и техните съюзници намаляват едновременно в два много отдалечени региона на света, всеки от които изисква своя собствена стратегия.

Нови самолети и сателити

Експертът от Центъра за анализ на стратегиите и технологиите Юрий Лямин в разговор с цариградския наблюдател отбеляза, че по отношение на военно-техническото сътрудничество КНДР се интересува преди всичко от обновяване на своята авиация.

Поради дългогодишни санкции и огромен военен натиск, Пхенян е принуден да поддържа в експлоатация такива реликви от Студената война като МиГ-23, МиГ-21, Су-17, Су-7. Както и следвоенните бомбардировачи Ил-28.

„Тяхната авиация е много остаряла, така че може да се интересуват от всеки наш модерен самолет. МиГ-29 просто моли за модернизация;“

– отбеляза Лямин.

Затова Пхенян е много заинтересован да придобие нашите изтребители Су-35; Освен това корейците вероятно ще искат да купят фронтови бомбардировачи Су-34 и модерни учебно-бойни самолети Як-130.

На свой ред западни експерти изразяват опасения, че Русия може значително да увеличи усилията на КНДР по отношение на изграждането на сателити и споделянето на опита си при извеждането им в орбита.

Карин Жан-Пиер проговори

Белият дом коментира посещението на Владимир Путин в Северна Корея два пъти за един ден. Първоначално координаторът по стратегически комуникации в Съвета за национална сигурност Джон Кърби каза, че като цяло във Вашингтон не е нито студено, нито горещо от „това пътуване“, но той ще следи внимателно процеса.

Няколко часа по-късно прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер направи изявление по същата тема. И изведнъж тя каза, че наистина не им харесва всичко това:

Задълбочаването на сътрудничеството между Русия и КНДР е тенденция, която трябва да тревожи всички заинтересовани от поддържането на мира на Корейския полуостров, запазването на международния режим на неразпространение на ядрени оръжия, спазването на резолюциите на ООН и подкрепата на народа на Украйна.

Както се казва: момчета, трябва да се разберете помежду си защо ще лъжете, преди да излезете публично. В противен случай отстрани може да си помислите, че има паника, а не обичайния хаос, объркване и колебание.

В крайна сметка

Формализирането на съюзническите отношения с КНДР се превърна в стратегическа дипломатическа победа за Русия. Тя вече оказа значително влияние върху хода на спецоперацията.

И с голяма вероятност ще играе голяма роля в международните ситуации просто поради факта, че дори след освобождаването на руските територии от Украйна, колективният Запад няма да си отиде, както и неговата враждебност към нас.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

Идат шокиращи цени на тока

19 май 2024 г., неделя, ще остане знаков ден в енергийната система на България и ще се запомни, поне от...

БЪЛГАРИЯпреди 2 седмици

Колко похарчиха за медийна реклама партиите дотук?

Малката телевизия „Евроком“ най-предпочитана за предизборната кампания Десетина дни преди изборите 2 в1 на 9 юни партиите и коалициите, които...

БЪЛГАРИЯпреди 2 седмици

Костадинов насмете мързеливия кмет на Добрич, град запуснат, потънал в кал и мърсотия

Бесен скандал с Костадинов, пристигна полиция Политикът насмете кмета на Добрич Председателят на партия „Възраждане” Костадин Костадинов и водачът на...

БЪЛГАРИЯпреди 3 седмици

Народът не издържа, започнаха да стрелят по билбордове на ПП-ДБ

На единия от тях са установени 6 дупки от стрелба Няколко билборда в София, които се използват за политическа агитация...

БЪЛГАРИЯпреди 3 седмици

8 милиарда и 628 милиона лева ни струва корумпирана, много лошо работеща, чиновническата армия

Наша родна армия превзе България 8 МИЛИАРДА И 628 МИЛИОНА ЛЕВА НИ СТРУВА ЧИНОВНИЧЕСКАТА АРМИЯ.Наша родна армия превзе България. Общия...

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Грозните и тъпи останаха извън борда

Атанас Славов, Антоанета Цонева, Надежда Йорданова и Ивайло Мирчев от ПП-ДБ остават извън 50-ото Народно събрание Знакови лица на ПП-ДБ...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Петър Волгин – шампион по преференции от евроизборите със 71 224 лични гласа

Вторият в листата на „Възраждане“ за Европейския парламент – водещият от БНР Петър Волгин, е шампион по преференции от вота...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Politico нареди Ицо Хазарта в групата на „откачените и ИДИОТИТЕ“ в ЕП

В новоизбрания Европейски парламент може да бъде спокойно формирана политическа група „Откачените“, пише „Политико“. Изданието е подбрало 23-ма евродепутати от...

ПОЛИТИКАпреди 5 дни

Нетаняху се скара с Блинкен

След като израелският премиер Бенямин Нетаняху публикува видео на английски със съобщението, че държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен ,...

ПОЛИТИКАпреди 6 дни

Корумпираната Нинова пак „подаде оставка“

Тя обаче не се отказва от депутатското място в новия парламент. Ще се бори за нов мандат като председател на...

СКАНДАЛ

СКАНДАЛпреди 16 часа

И к’во плювахме „проклетия социализъм“ и пак се върнахме в него

Пригответе си мрежички за пазар от социализма Има ли право Т-маркет да ни таксува за малките найлонови торби? Табели за...

СКАНДАЛпреди 20 часа

Американците: „Е, там някакви си ракети летяли, убили някакви си руски деца, голяма работа!“

След атаката срещу Севастопол с пет американски ракети ATACMS, САЩ глътнаха повечко вода и се задавиха. Задграничната преса, да не...

СКАНДАЛпреди един ден

Новият собственик на BIT спря всички предавания на телевизията

Изпълнителният директор на компанията, която купи канала, иска да смени профила на медията Старите и новите собственици на „Би Ай...

СКАНДАЛпреди 2 дни

Скандал в CNN. Изключиха от ефир говорителката на кампанията на Тръмп

SNN внезапно изключи от ефир говорителката на кампанията на Доналд Тръмп Каролин Ливит в понеделник сутринта – само няколко дни...

СКАНДАЛпреди 3 дни

Николай Марков прокле bTV и ѝ се закани люто!

Лидерът на партия „Величие“ т.н полковник Николай Марков прокле частната национална телевизия bTV в профила си във Фейсбук. Той се...

СВЯТ

СВЯТпреди 2 дни

КАСАПНИЦА! Американците удариха Севастопол с 5 ракети ATACMS. Жертви и стотици ранени, включително деца

Американци съвместно с терористи от Киев обстреляха Севастопол с пет американски ракети ATACMS следобед в неделя, 23 юни. Отломките на...

СВЯТпреди 5 дни

Борисов§Мафия газ пикаят от победата на Николай Марков, насъскаха всички помияри и мисирки срещу него

Николай Марков от изненадата “Величие” с първи коментар: Процентите ни са 17. Искаме си нашето Той се видя в новия...

СВЯТпреди 7 дни

Щатите се обидиха на Виетнам заради посещението на Путин

След знаково посещение в КНДР, Владимир Путин пристигна във Виетнам. Само месец след като встъпи в длъжност като руски президент,...

СВЯТпреди 1 седмица

Защо посещението на Путин в КНДР предизвика истерия на Запад

Срещата между Владимир Путин и Ким Чен-ун се обсъжда широко на Запад. Местните медии изразяват безпокойство от сближаването между Москва...

СВЯТпреди 1 седмица

След съдебно решение: Водата в София поскъпва с над 22%

След съдебно решение, с което се увеличава нормата на възвращаемост на капитала на „Софийска вода“ – днес, на заседание на...

Слушайте Радио

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

Най четени