Свържете се с нас

БЪЛГАРИЯ

НСО се превърнаха в прислужници, обслужващи мижитурки и техните семейства





  • НСО се превърна в частна охранителна фирма, обслужваща силните на деня и техните семейства
  • Кой кого заплашва и дали въобще го заплашва, и къде е границата между необходимост и ненужна привилегия

Последните дни се отправиха различни обвинения кой и защо е охраняван, реални ли са заплхите и прочее. Продължават въпросите защо един от пазените е съпредседателят на „Продължаваме промяната” Кирил Петков и макар като бивш премиер да има право на това, съществуват ли реални заплахи към него, или той просто злоупотребява с някои привилегии, полагащи му се след поста, който е заемал.

След като джуджето Атанас Атанасов попита откъде-накъде службите охраняват и престъпника Борисов, твърдейки, че снайперисти пазят лидера на ГЕРБ, малко по-късно стана ясно и че самият палячо на ДСБ е пазен от Национална служба Жандармерия.

Мутрата Борисов

След като Атанасов разкри информацията, намеквайки, че може би има заплахи срещу Борисов, касаещи съставянето на правителство и желанието на някой да се „намеси в този процес въздействайки върху сигурността на председателя на партията, която е мандатоносител”, лидерът на ГЕРБ призна, че за сигурността му има предупреждение от много сериозна чужда служба. Според него, това е свързано с военната помощ за Украйна, която издействали ГЕРБ и ДПС.

Интересното е, че журналисти и медии, близки до ПП и ДБ, разпространяват информация, че зад тези заплахи стоял Делян Пеевски, с когото Борисов в последно време бил в лоши отношения, защото лидерът на ДПС искал да дирижира всичко в новото правителство.

Споменава се и името на сръбския наркобос Сретен Йосич , за когото през 2003г. сръбските служби предупреждаваха, че е поръчал убийството на тогавашния главен секретар на МВР. Няколко месеца по-рано, по искане на Холандия, българската полиция залови Йосич и го е предаде на правосъдието в Сърбия, като именно Борисов ръковод акцията. През годините следват още доста сигнали за готвени покушения срещу мутрата от ГЕРБ.

Атанас Атанасов

Интересното е, че именно лидерът на ДСБ, който попита президента Румен Радев защо службите охраняват Борисов, пропусна да спомене, че и той е под охрана, като се опита да се измъкне, че не знаел защо и не му било приятно. А всъщност към момента той е обикновен депутат и нищо не налага харченето на държавни пари. Той се оправда, че тези хора са пратени, за да го следят, но пък не обясни защо тогава още се възползва от услугите на държавните служби.

Малко по-късно, на повторен въпрос се сопна на журналистите, че не можело да задават такива въпроси, имало си причини и правила, и точка по въпроса.

Дали по някакъв начин това е свързано с изнесените данни от бригаден генерал Венелин Венев, директор на Служба „Военно разузнаване“ към Министерството на отбраната? Той заяви, че по поръчка именно на Атанасов, съветникът по национална сигурност на бившия премиер Николай Денков – Веселин Марков, се е опитал да вербува агенти от структурата като им предлагал израстване в службата в замяна на лоялност към лидера на ДСБ, не е ясно.По случая има образувана проверка в ДАНС , прокуратурата също провежда разследване.

До ден-днешен обаче, един от съществените въпроси, витаещи около мон женерал, е, как човек, членувал в БКП и бил прокурор по време на Възродителния процес, толкова години го играе пръв демократ, заемал е висши държавни позиции, председател е и на парламентарно представена партия, а явно продължава и с опитите да вербува хора от службите, които да работят за него, мвесто отдавна да е пратен в политическото небитие.

Кирил Петков

който каза, че бил охраняван от полицаи, всъщност е с охрана на НСО. По закон 4 години, след като е бил премиер, той има право на такава, но е факт, че има право и да се откаже от тези услуги. Преди няколко месеца той заяви, че миналата година в МВР е постъпила информация за директна заплаха за живота му и тогава са му назначили охрана. Кой го е заплашвал, година след това още ли е актуална тази заплаха, ако въобще е имало такава, колко време още ще се възползва от охраната, нито някой пита, нито Петков обяснява.

Още през 2022г. служебното правителство на Гълъб Донев промени правилата за работа в НСО, като вече има право службата, по своя преценка, да сваля охраната на вече бивши премиери. Тоест, става въпрос за държавна охрана, която се полага по закон, но се ползва по избор, а не по задължение и всеки от тези, които по закон могат да се възползват от нея, имат право да я откажат доброволно. Това са направили Цвета Караянчева и Ива Митева, а Стефан Янев ползва само автомобил на НСО.

За разлика от Петков и съмнението, че има реални заплахи за сигурността и живота му, с охрана продължа да е и заплашваният именно от него

Александър Йоловски

бившият електронен министър в кабинета „Денков“, сега зам.-министър, след като Петков и Божидар Божанов отправиха заплахи срещу него и семейството му заради обществени поръчки за над 600 млн. лева.

През април тази година по медиите изтекоха и свидетелски показания на Йоловски , от които стана ясно, че той наистина е бил притискан да избира фирми за обществени поръчки, близки до ПП. Ако слуша, му е обещана високоплатена работа в международна компания, когато вече не е министър, а ако не изпълнява нарежданията, ще има последици за него и семейството му, като конкретно е споменат и непълнолетният му син.

НСО

Че се прекалява с охраната на политиците, особено с ползването на автомобили на службата, е категоричен и ген. Димитър Владимиров, управлявал НСО повече от 12 години. По думите му, политици дори злоупотребявали със заплахите при исканията си за охрана. А изменението в закона, с който се удължи охраната на заемалите постове, било предложено и прието само в името на удобството на политиците, голяма част от които най-вече са се интересували от възможността да ползват служебен автомобил с шофьор. Мила родна картинка!

През годините нееднократно е имало упреци към Националната служба за охрана, че отдавна вече са се превърнала в подобие на частна охранителна фирма, която обслужва силните на деня и семействата им, без реално да има подобна необходимост или реални заплахи срещу тях. Засичани са и да носят покупки на охраняваните от тях, да се разправят с граждани, а срещу начина им на шофиране, често свързан с предизвикани от техни служители ПТП-та, включително и със смъртни случаи, отдавна има редица оплаквания. И всичко това, милиони левове ежегодно (над 50 млн. лева), е за сметка на нас, данъкоплатците, разбира се.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes







БЪЛГАРИЯ

С избора на Даниил за патриарх върнаха надеждата и вярата в Бога на унижения ни и изстрадал народ





Нешка Робева написа емоционален пост във Фейсбук за избора на видинския митрополит Даниил за български патриарх:

„Достоен, достоен, достоен! Народът ни е мъдър. Народът ни знае, че човек предполага, но Бог – разполага. Аз съм вярваща. Но не съвсем според църковните канони.

Вярвам в Единоначалието. Вярвам в Доброто. Вярвам в красотата и силата на Любовта – в онази Божествена, Всеопрощаваща, Всемогъща Любов…

Вярвам в силата на мисълта, словото и молитвата…

Вярвам в предначертанието, но и в Свободната воля…

Не, нямам страх от Бога – имам срам. Срамувам се от грешките си – по-малки, големи и по-големи… И се моля, ако заслужавам, да ми бъде простено.

Дълбоко и силно вярвам!

Не влизам често в църквата. Но когато ми е тежко, невъзможно тежко и тъжно – отивам. Да се помоля… Да поплача… Да потърся подкрепа… Да благодаря!

Не се опитвам да се сърдя, съдя или обвинявам. Не се опитвам да оспорвам Божията промисъл, само защото не я разбирам или не ме удовлетворява.

Приемам я! И търся вината, защото вярвам в Божията справедливост… Търся я най-напред у себе си! У нас – неговите създания – често разглезени, горделиви и неблагодарни..

Често съм нарушавала и нарушавам Божиите заповеди. Защото съм само човек…

Защо разкривам всичко това? Защото ненавиждам лъжата и лицемерието, особено, ако е в собствена изгода…

И защото искам на висок глас да кажа – ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ!

Само преди ден нашите Свещенослужещи, направиха своя свободен избор, като посочиха за Патриарх на Българската Православна Църква, най-достойния между достойните…

Давайки гласа и доверието си на Митрополит Даниил, върнаха надеждата и вярата в Бога на унижения ни и изстрадал народ.

Надежда!!!

Колкото и да се старая да приема смирението, колкото и да ми е трудно да се въздържам и подминавам зловонието, което ни обгръща, ще го направя – няма в този светъл ден, да споменавам с лошо или съдя злословниците. Няма да ги наричам чуждопоклонници, нито фарисеи, нито неверници или слуги на Сатаната… И предатели на Светата православна вяра, няма да ги наричам… Те са това, което са… Сам Бог посочва Юда! Изпитва и тях…

За радост, пак сам Бог, пощади България и върна вярата на мнозина, като се намеси в избора на нашия Патриарх – Даниил…

Ще бъде трудно. Понякога ще ни се струва невъзможно… Но веднъж поел Кръста, Той ще го носи с достойнство!

Докрай!

Защото Бог ще бъде негов водач…

Аз не съм църковен човек.

Не познавам Канона…

Но в едно съм сигурна – Той е Божият избраник!

И нека никога не забравя думите на един от мъчениците на БПЦ – Митрополит Климент Търновски – „Има православие у нас – има български народ, няма православие – няма български народ!“, и да знае, че като Божий наместник и народен пастир, някои ще го клеветят, други – завиждат и отричат, но мнозина ще го следват с вяра и упование…

„Многая лета на Патриарх Даниил – Бялата лястовица на Българската Православна Църква“.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

Обявиха бедствено положение в Кюстендилско





Бедствено положение се обявява в общините Рила, Кочериново и Бобошево, считано от 10:00 ч. на 1 юли 2024 г. според заповед на областния управител на Кюстендил инж. Александър Пандурски.

Това се налага поради сериозните проблеми с водоснабдяването в землищата на с. Смочево, община Рила; на с. Мурсалево, община Кочериново и на с. Слатино, община Бобошево. То касае и състоянието на водохващане „Робовица“ и наложителните ремонтни дейности, които трябва да се извършат в спешен порядък.

Решението за обявяване на бедствено положение е взето на заседание на Областния щаб за защита при бедствия, като предложението е подкрепено единодушно.

Дни по-рано, на съвместно заседание, решение за обявяване на частично бедствено положение взеха и общинските щабове на Кочериново, Рила и Бобошево.

Проблемите на водохващане „Робовица“, откъдето сe подава вода за трите села, са отдавна, изпращани са комисии за установяване на състоянието му, извършвани са дейности по оценка на необходимите ремонтно-възстановителни дейности, предава БНР.

Водохващането е строено през шестдесетте години на миналия век, а ремонтни дейности не са извършвани. Водохващането осигурява вода на няколко населени места от трите общини. През летния сезон дебитът на водата намалява, но и загубите в съоръженията и по водопровода са значителни.

Взето е решение да се ангажира строителна фирма, която да извърши неотложните аварийно-възстановителни работи. Планува се да се започне проектиране по основния ремонт на обект водохващане „Робовица“.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

Лукойл“ свали Валентин Златев от шефското място на компанията у нас, назначен е нов управител





Лукойл“ свали Валентин Златев от шефското място на компанията у нас, назначен е нов управител

Валентин Златев вече не е управител на ”Лукойл България”. С протоколно решение на едноличния собственик на капитала на дружеството – регистрираното в Холандия ”Лукойл Юръп Холдингс Б.В.”, от 19 април 2019 г. договорът на Златев е прекратен и той не представлява българското дружество, съобщава Mediapool.bg.

На негово място от Прага идва 44-годишният Булат Субаев, който в последните осем години е бил генерален директор на „Лукойл ЦИЕ и Белгия“ – дивизията на „Лукойл“ за Централна и Източна Европа. Преди това Субаев е бил шеф на дъщерната компания на „Лукойл“ в Белгия, според руски публикации.

В решението на собственика на „Лукойл България“ не се посочват причините за смяната на Валентин Златев, който е начело на дружеството от март 2008 г. Но според неофициална информация на Mediapool то е взето заради вътрешно разследване на дългогодишния представител на руската компания у нас за източване на българските ѝ активи.

Неизвестно защо „Лукойл България“ все още не са съобщили официално за рокадата, след която Валентин Златев е понижен до председател на контролния съвет на дружеството. Това е позиция без особено значение, но вероятно Златев е успял да я спазари благодарение на контактите си с премиера Бойко Борисов, твърдят източници, запознати със случая. Според тях решението за смяната на Златев е взето окончателно през последните две седмици, след безуспешни усилия от негова страна да предотврати смяната.

Проверката била назначена след публикация на разследващия сайт „Биволъ“ от септември 2018 г. В нея покрай скандала с арестуваните журналисти, разследващи „ДжиПи Груп“ за схема за печелене на европроекти, се разкриват имотни сделки, които дружество, свързано със Златев, правело като купувало евтини терени, а после ги продавало на „Лукойл“ за бензиностанции на многократно по-високи цени.

Самият Златев отрича да има нещо общо със строителната компания „ДжиПи Груп“, която в последните години стана най-голяма в бранша. Макар покрай скандала с арестуваните журналисти прокуратурата и ОЛАФ да започнаха да проверяват техните документи за измамите с европейски средства, а още преди това премиерът Борисов да беше наредил оттеглянето на компанията от всички обществени поръчки, тя се сдоби с няколко големи договора.

Проверката на „Биволъ“ сочи, че собственик на земята и сградата, в която е офисът на „ДжиПи Груп“, е фирмата „Пи Ай“. Тя я купува от „Лукойл България“ през 2008 г. срещу 5 202 507 лв. Зад нея стои кипърската офшорка „Рилетто Холдинг Лимитид“, а по-рано, до 2014 г. , фирмата е била собственост на „Болкан Инвестмънт Енд Трейд“ от Белиз. Телефоните и имейл адресът на „Джи Пи Груп“ и „Пи Ай“ са абсолютно идентични office@gpgroupbg.com.

И двете офшорки са представлявани от гражданина на Черна Гора Владислав Попович, който има бизнес и в България. Името му се появява и в OffshoreLeaks като директор на компания. Тайната на собствеността на офшорките е грижливо скрита в кипърски адвокатски кантори и в скромните жилища на кипърски безработни.

Това, което е явно, обаче, сочи към сериозни бизнес отношения с „Джи Пи Груп“, отбелязва „Биволъ“. Пълномощник на Попович при покупко-продажбата на „Пи Ай“ и съответно на сградата, е Велизар Любенов Радев, който е съсобственик в „Джи Пи Строй“ с един от акционерите и директор в „Джи Пи Груп“ – Георги Василев.

Велизар Радев подписва договора за продажба на дяловете в „Пи Ай“ от една офшорка на друга. Връзката не е инцидентна, защото Радев е управител и на други фирми на „Джи Пи Груп“ и „Джи Пи Строй“.

Управителят на „Пи Ай“ Владимир Кирилов Пилчев пък има бизнес отношения с един от собствениците на „Джи Пи Груп“ – Владимир Георгиев Житенски – във фирмата „Агрохолд Инвест“. „Агрохолд“ се казва и фирмата на бащата на Валентин Златев – Васил Златев Костов, но между двете няма видима формална връзка в Търговския регистър.

Имотният регистър показва, че в кратък период от време през 2008 г. „Пи Ай“ е закупила многобройни имоти из страната, които веднага е продала на „Лукойл България“ за строеж на бензиностанции на многократно завишени цени.

Сред посочените от „Биволъ“ сделки е такава за нива в Ботевградско, придобита от „Пи Ай“ през април 2008 г. за 110 000 лв., а месец по-късно продадена на „Лукойл България“ за 838 000 лв. В Горна Малина общината продава нива на „Пи Ай“ месеци по-късно за 180 000 лв., а „Лукойл“ плаща за нея 1 448 534 лв. Подобен е случаят в Дряново, където общината продава имот на „Пи Ай“ за 90 000 лв. през юли 2008, а четири дни по-късно същият имот е продаден на „Лукойл“ за 1 186 473 лв.

Същият сценарий се повтаря в Добрич, Кюстендил, Левски, Пловдив, Провадия, Тетевен, Троян и Велинград. На практика бензиностанциите на Лукойл в тези градове са обогатили с десетина милиона предприемчивата „Пи Ай“ и нейните офшорни собственици.

В Кюстендил, Провадия и Тетевен „Пи Ай“ придобива имотите от „Кампанела“ ЕООД, която по онова време е еднолична собственост на един от сегашните акционери в „Джи Пи Груп“ – Владимир Житенски. В момента тя е прехвърлена на офшорка.

В Тетевен „Кампанела“ купува нива за 329 308 лв., продава я на „Пи Ай“ за 1 530 151 лв, а после е препродадена на „Лукойл“ за 1 568 014 лв.

В Провадия късметлията С.М. получава от „Кампанела“ 713 408 лв. за нива от 18 декара , продадена на „Пи Ай“ за 1 703 705 лв. и купена после от „Лукойл“ за 1 786 032 лв.

В Кюстендил „Кампанела“ придобива нива от 4 декара от частни лица за 72 032 лв. през а прел 2008 г. Дни по-късно неин собственик става „Пи Ай“ срещу 944 000 лв., а още няколко дни след това нивата става собственост на петролната компания за 985 500 лв.

Всички тези сделки са сключени от Валентин Златев като управител на „Лукойл България“.

Отделно от имотните сделки, „ДжиПи Груп“ е фирмата, която строи бензиностанциите на „Лукойл“. На какви цени става това обаче е фирмена тайна.

Така след повече от десет години начело на българското дружество на руската компания Валентин Златев е отстранен като управител.







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРИЯпреди 14 часа

С избора на Даниил за патриарх върнаха надеждата и вярата в Бога на унижения ни и изстрадал народ

Нешка Робева написа емоционален пост във Фейсбук за избора на видинския митрополит Даниил за български патриарх: „Достоен, достоен, достоен! Народът...

БЪЛГАРИЯпреди 2 дни

Обявиха бедствено положение в Кюстендилско

Бедствено положение се обявява в общините Рила, Кочериново и Бобошево, считано от 10:00 ч. на 1 юли 2024 г. според...

БЪЛГАРИЯпреди 4 дни

Лукойл“ свали Валентин Златев от шефското място на компанията у нас, назначен е нов управител

Лукойл“ свали Валентин Златев от шефското място на компанията у нас, назначен е нов управител Валентин Златев вече не е...

БЪЛГАРИЯпреди 4 дни

НСО се превърнаха в прислужници, обслужващи мижитурки и техните семейства

НСО се превърна в частна охранителна фирма, обслужваща силните на деня и техните семейства Кой кого заплашва и дали въобще...

БЪЛГАРИЯпреди 5 дни

Кметицата обяви 28-годишния си заместник за виновен за всички кражби по „Графа“…

Столичният кмет Йорданка Фандъкова охотно жертва заместника си Евгени Крусев заради ремонта на „Граф Игнатиев“. Вчера зам.-кметът по транспорта сам...

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКАпреди 10 часа

Аталай потвърди за войната Пеевски – Доган

Почетният председател е поискал императивно от ДПС да гласува днес срещу правителството на ГЕРБ-СДС Има война в ДПС между Ахмед...

ПОЛИТИКАпреди 2 дни

Напрежението край Байдън ескалира. Донори на партията му искат отстраняване и против волята му

Спонсорите на Демократическата партия обсъждат възможността американският лидер Джо Байдън да бъде премахнат от списъка с кандидат-президенти дори против волята...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Тотален крах за Макрон. Той е зашеметен, Льо Пен триумфира. Франция е друга! Убийствена активност на вота!

Първият тур на ключовите парламентарни избори печели крайната десница във Франция, а центристките сили на президента Еманюел Макрон останаха ЧАК...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Терор в партията: Мутрата Пеевски бие, заплашва и уволнява депутати и хора от ДПС

Пеевски бие, заплашва и уволнява депутати и хора от ДПС за да си разчисти път, но е горд с мутернските...

ПОЛИТИКАпреди 4 дни

Скандалът се разгаря! Предсрочни избори, арест и SMS-и: Васил Терзиев и Калин Стоянов в челен сблъсък

Васил Терзиев: Имам усещане за нови кметски избори в София. Има целенасочена атака срещу всеки, който иска да промени нещо...

СКАНДАЛ

СКАНДАЛпреди 2 дни

Пиарката на Бойко, Севделина Арнаудова в сделка смърдяща на корупция от километри

Измама за €30 млн. с избора на строител на газовата връзка със Сърбия, каква е ролята на мъжа на пиарката...

СКАНДАЛпреди 3 дни

Най-скъпият път в света е на Борисов – в България!

1 МИЛИАРД И 300 МИЛИОНА ЗА 28 КИЛОМЕТРА Освен по показатели от Коранаепидемията България се изкачи не само на почетната...

СКАНДАЛпреди 4 дни

Деиндустриализация на Европа върви с неумолими темпове

Европейската промишленост ще я погребват вдругиден Историческият процес на деиндустриализация на Европа върви със своите бавни, но неумолими темпове, но...

СКАНДАЛпреди 5 дни

ЦРУ докладвало на наглия Борисов, че Путин искал да го гърми

Нарцисаа Борисов за снайперистите около дома му: Има сигнал от чужда служба, сигурно е Путин Мутрата Борисов заяви, че домът...

СКАНДАЛпреди 6 дни

Рая Назарян живее в райска къща на покрива!

„Апартаментът“ – двуетажна къща на покрива – 253 кв.м. и гараж 34 кв.м., са закупени за 520 000лв. през 2021...

СВЯТ

СВЯТпреди 18 часа

Орбан поиска Украйна да върне правата на унгарското малцинство

Унгарският премиер Виктор Орбан призова Киев да работи за „бързо прекратяване на огъня“ в Украйна, което може да проправи пътя...

СВЯТпреди 19 часа

Едноклетъчни мозъци ръководят западните правителства

Дейвид Голдман: Международен ред, основан на глупостта. За първи път всички правителства на Запада са на ръба Първо Байдън, после...

СВЯТпреди 2 дни

Лавина от жалби срещу Клаус Шваб за дискриминация и тормоз

Председателят на Световния икономически форум (СИФ) в Давос, икономистът Клаус Швабс, беше обвинен в тормоз и дискриминация. Това съобщава Wall...

СВЯТпреди 3 дни

Най-лошото представяне в историята: дебатът с Тръмп се превърна в кошмар за Байдън, възможно е преждевременно оттегляне

NBC News нарича дебата между Тръмп и Байдън най-лошия в историята Проведе се предизборният дебат в САЩ между Джо Байдън...

СВЯТпреди 1 седмица

КАСАПНИЦА! Американците удариха Севастопол с 5 ракети ATACMS. Жертви и стотици ранени, включително деца

Американци съвместно с терористи от Киев обстреляха Севастопол с пет американски ракети ATACMS следобед в неделя, 23 юни. Отломките на...

Слушайте Радио

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

Най четени