Connect with us

КОНСПИРАЦИЯ

Наистина ли „ще загубим“ няколко милиарда, Петкова?

  • Другарко Петкова, вие тъпа ли сте, проста ли? Кое е по важно, стотиците хиляди работни места или вашият мръсен егоистичен джоб и този на вашите съзаклятници???
  • Разбира се пак става въпрос за „Зелена сделка“ на брюкселския идиотизъм, а не за изхвърлени на улицата миньори и обезлюдени градове и села

Изявлението само по себе си звучи страшно, долно, гадно, просташко, мутренско, егоистично  – при прочитането на тези редове човек изпитва огромно чувство за вина. Разбира се, това е „най-тежката хипотеза“, уточнява финансовият министър и тук може да въздъхнем с облекчение и надежда – белким ни се размине тази катастрофална загуба.

За какво точно става въпрос?

Става въпрос за безумната „Зелена сделка“ на брюкселския идиотизъм, който налага идеологическа матрица върху европейските икономики и директно съсипва индустриалното развитие на цяла Европа.

В името на какво?

В името на безумната идея за „борба с климатичните промени“ и фиксацията върху „климатична неутралност“. Новият враг на либерал-екстремистката налудност е въглеродният двуокис – това е новият „кулак“, новата „недоубита буржозна класа“ и новият „враг на народа“.

Няма никакво значение, че само 0.04% от атмосферата е въглероден двуокис. И от тях само – познайте колко процента за причинени от човешка дейност?

Може би всичките? Не, разбира се. Може би 10%, или пък 20%? Не.

От тези 0.04% въглероден двуокис в атмосферата от човешка дейност са причинени 0.01%!

И ако за първото число има обективни изходни данни – атмосферните данни са общодостъпни за всички любознателни и добре оборудвани изследователи, то за второто число данните никак не са сигурни. Подозрително настроените биха предположили, че са завишени от тези, които правят пари на гърба, първо, страха на хората и, второ, ентусиазмът на полезните климатични идиоти.

Попитайте колко стотици милиона лева са дълговете на столичната Топлофикация заради задължението й да си купува „въглеродни емисии“ за „борба с климатичните промени“. Да, точно така – който ползва енергия от топлоелектрически централи /ТЕЦ/, той трябва да си купува „въглеродни емисии“. Тоест да плаща „въглероден данък“ на институционализираната международна „климатична“ мафия, която незнайно как ползва общо събрани милиарди, за да се бори с климатичните промени. Направиха си хората световна борса за търговия на „въглеродни емисии“ и разиграват стотици милиарди – само за периода от 2015 година до 2020 година цените на един тон емитиран СО2 са скочили 100%! Заедно с това и печалбите на климатичната мафия.

Питате се защо тогава Топлофикация-София например предлага все още човешки цени на топлото през зимата? И защо не са станали тройни и четворни цените на парното?

Защото взема заеми, разбира се.

А защо взема заеми? Защото ако обяви наложените от климатичните мафиоти шокиращо надути цени, тогава хората ще откажат да ги плащат, защото просто не могат да си го позволят. И като скочи София, ще падне правителството. А то даже не може и да стане, ако вземем предвид факта, че за 6 броя парламентарни избори се направиха 2 правителства – едното изкара 6 месеца, а другото – 9 месеца.

Така че Топлофикация-София е бомба със закъснител, това е истината.

И тук възниква основният въпрос: какво общо има всичко това с притесненията на госпожа Людмила Петкова, финансов министър на това, което е останало от българската държава?

Както и с тъжните песни на други политици, повтарящи един и същ рефрен.

Има всичко общо.

Първо, кои сме тези „ние“, които „ще изгубим милиарди“, ако не играем по свирката на зеленясалите брюкселски либерал-екстремисти?

Когато т.нар. системни политици у нас говорят за „милиарди, които ще изгубим“ те имат предвид себе си. Защото огромната част от евросубсидиите се усвояват от минимален брой корпоративни структури у нас, като се превръщат непропорционално разпределено богатство и увеличават социалното неравенство. И като бонус убиват конкурентноспособността – защото са антипазарна мярка.

Второ, налагането на либерал-екстремистката „зеленистка“ матрица върху българската икономика води до окончателното запустяване на цели региони в България – справка, Старозагорска област. С какво тези „милиарди, които ще изгубим“ ще компенсират обезлюдяването на цели региони, които ще изгубим? С какво?!

Какво добро донесоха на България онези въображаеми милиарди компенсация за затварянето на първите четири блока на АЕЦ „Козлодуй“?

Който си спомня гръмките обещания на министъра по евроинтеграцията тъпата заспа Меглена Кунева в правителството „Станишев“ – той ще си отговори на въпроса: нищо добро не донесоха. Същото ще стане и с тези „милиарди, които можем да изгубим“. Защото най-вероятно брюкселските пудели у нас ще успеят да наложат безумните мерки на ЕК от т.нар. Пътна карта за климатична неутралност.

И тогава ще стане ясно, че тези милиарди с нищо няма да компенсират захвърлените на улицата миньори и обезлюдените български села и градове. Само че вече ще бъде късно. Както вече е късно за първите 4 блока на АЕЦ. Корумпираната политическа класа у нас иска да докопа много пари, от които да краде, като се оправдава с „началниците“ от Брюксел.

Ето това е истината за едни „милиарди, които ще загубим“. Няма да ги загубим ние, народът. Ще ги загуби политическата мафия у нас.

Александър Урумов

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

КОНСПИРАЦИЯ

САЩ ще турнат в Германия свой, “послушен” канцлер въпреки политическите борбички там

САЩ ще наложат на Германия нещастен брак с недолюбван канцлер

По-лесно е да се познае името на следващия канцлер на Германия, отколкото на следващия президент на Съединените щати. Ако всичко продължи в същия дух, Камала Харис ще стане президент. Ако поредният „балон“ в икономиката се спука, Доналд Тръмп ще си вземе реванша. Но и двамата имат шансове.

Но дори не е нужно да гадаете името на германския канцлер. Въпреки че има още година до изборите и много ще има време да се променят, той се казва Фридрих Мерц, лидер на партия ХДС. Той ще ръководи германското правителство независимо дали германците го искат или не.

Между другото, те не искат. Според социологическите проучвания по-малко от 20% от германските граждани определят Мерц като подходящ канцлер. Просто не е нужно да избирате, дори ако формално процедурата е свързана с избори.

Всичко беше решено, когато възможните конкуренти на Мерц в партията се отказаха от претенциите си за власт в негова полза. В този момент в берлинския квартал “Доротенщад” възрастната жена, известна на всички като Ангела Меркел, въздъхна тъжно. Тя е от германците, които не понасят Мерц.

По принцип е трудно да го обичаш. Първо, Мерц е непоносимо скучен. Убийствено скучен. Остарял във всичко. Извадете прашна кукла от раклата на баба и я дайте на съвременно дете – ще получите средната реакция на германски избирател към Фридрих Мерц, дори ако някои от тях все пак да харесват вехтории.

Честно казано, харизмата не е най-важното нещо за един германски политик. Изгорени от обладани харизматици през 30-те и 40-те години, германците искрено се влюбват в офисната скука и не се разстройват, ако лидерът им е близък по чар до глава зеле. Както сегашният канцлер Олаф Шолц, така и неговата предшественичка Меркел нямат харизма. Фрау Канцлер успешно използва образа на изцяло германската майка или баба, а майката и бабата са обичани независимо дали имат харизма или не.

Страната беше трогната например от скромността на баба си: през годините на канцлерството на Меркел тя живееше в малкия си апартамент в “Доротенщад”. Мерц е мултимилионер с два частни самолета, които сам пилотира. Но дори докато управлява частни самолети, той пак успява да остане скучен.

За германски политик от неговото ниво той е уникален с това, че няма опит в държавната администрация, което не се е случвало на канцлерите от Адолф Алоизович насам. Мерц рано става депутат и скъп адвокат, има репутация на брилянтен финансов специалист и талантлив законодател, но така и не се издига до властта. Защото като политик Мерц е хроничен неудачник.

Мерц ентусиазирано се бори с Меркел за власт в партията, представляваща консервативното крило. Консервативното крило в ХДС се отличава с карикатурна омраза към комунизма и краен либерализъм в икономиката, който в съвременния свят подхожда само на Тръмп. Самата Меркел имаше леви пристрастия. Тя се опита да угоди на всички умерени, успя в това – и изяде Мерц. Той не можа да понесе поражението и се оттегли от политиката в продължение на много години, като обяви завръщането си едва когато самата Меркел обяви пенсионирането си.

След завръщането си Мерц загуби битката за поста лидер на партията от двама последователни наследници на Меркел. И едва след като ХДС загуби властта, най-накрая надмина своите откровено слаби конкуренти. Мачкаше всички с инат и обезоръжаваше със задушаваща скука.

А през 2025 г. неговият ХДС, заедно със своя баварски довереник ХСС, ще спечелят федералните избори. Рецесия, деиндустриализация, спад на стандарта на живот, приток на мигранти, социални противоречия – всичко това ще осигури поражението на „коалицията на светофара“ на Шолц, но няма да може да коригира ситуацията – няма нито пари, нито идеи за това.

Мерц също няма нито пари, нито идеи за германците. Но той ще стане канцлер, дори ако блокът ХДС/ХСС (досега най-популярната политическа сила в страната) загуби изборите от партията “Алтернатива за Германия”, заемайки едва второ място. Според принципа, наречен „защитната стена“, останалите партии се обединяват в произволно разнообразна и вътрешно противоречива коалиция, само за да попречат на “АзГ” да дойде на власт и вятърът на промяната да навлезе в Германия.

Следователно реформата в публичния дом е възможна само чрез пренареждане на леглата. Въпреки намерението на германците да премахнат от правителството скучните и пропаднали персонажи, дори това няма да им бъде позволено в пълна степен. Сегашният канцлер Шолц най-вероятно ще остане начело на външното министерство или на финансовото министерство, неговата ГСДП ще стане „младши партньор“ на коалицията, ръководена от Мерц, и тази коалиция ще провежда плюс или минус същите политики които се преследват сега, предизвиквайки най-вече раздразнение у гражданите.

Това е общогерманският “Ден на мармота”, протичащ в кръг около ос, където оста е действителното подчинение на Берлин на Вашингтон. Мерц е идеологически атлантик, така че няма значение какво мисли за миграцията (той критикува) или дори за конфликта в Украйна (по-рано той поиска да въоръжат Киев до зъби, сега се застъпва за започване на мирни преговори).

Загубата на индустриална конкурентоспособност, необходимостта да се харчат милиарди за Украйна, разрушаването на икономическото сътрудничество с Русия, енергийната криза – всичко това е само следствие от ориентацията на Германия към САЩ. Без значение кой е президентът там, Байдън, Тръмп или Харис, Мерц горещо вярва в Америка като отправна точка, докато Шолц сякаш не вярваше в това преди, но сега все още се подчинява.

Ако външното управление на Германия е още по-опростено, отказвайки да сменя хора дори в партиите, след пет години Мерц ще рзааботи като ръководител на външното министерство за новия-стар канцлер Шолц. Тъй като по време на разцвета, който съвпадна с периода на Меркел, не беше възможно да се изскочи от този порочен кръг, сега няма да има достатъчно сила.

Това е истинска смъртна меланхолия. С други думи – Фридрих Мерц.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Continue Reading

КОНСПИРАЦИЯ

Българска фирма изтребила Хизбула с пейджърите

Българска фирма е внесла и продала на Хизбула заредените с експлозиви пейджъри

България влиза във фокуса на гигантски скандал. Според унгарската медия Telex българска фирма е организирала доставките от Тайван на заредените с експлозиви пейджъри.

Става дума за компанията Norta Global Ltd. Проверка показа, че управителят на фирмата е норвежецът Ринсън Хосе, който се явява и собственик.

В предмета на дейност е посочено: „Технологическо управление на проекти, както и всички други дейности, незабранени от закона.“

Именно базираната в София компания е тази, закупила пейджърите, които впоследствие са продадени на „Хизбула“, а не унгарската BAC Consulting Ltd, както писаха редица медии вчера.

Telex пише, че унгарските власти са установили, че пейджърите никога не са били внасяни в Унгария.

Telex допълва, базирайки се на свои източници, че унгарската BAC Consulting Ltd е била просто посредник в сделката. Самата фирма реално не е извършвала никаква дейност, дори няма офис.

Други източници твърдят обаче, че управляващият директор на BAC Consulting Кристиана Барсони-Арчидиаконо е работила с българска компания Norta Global Ltd.

Въпреки че на хартия договорът с Gold Apollo – фирмата разпространила устройството, е сключен от BAC Consulting, всъщност зад сделката стои регистрираната компания в България Norta Global Ltd!

По-късно ДАНС съобщи, че през територията на България не са реализирани митнически операции с визираните стоки, като има предвид пейджърите, които се взривиха в Ливан и Сирия.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Continue Reading

КОНСПИРАЦИЯ

Бил Гейтс по заповед на дълбоката държава: Човечеството има два избора – Трета световна война или друга пандемия

“Милиардерът” Бил Гейтс по запвед на дълбоката държава каза, че пред човечеството стоят две потенциални катастрофи.

По думите му честите бунтове и вълнения по света може да предизвикат голяма, т.е. Трета световна война. Мнението си той изрази в интервю пред CNBC. Но дори да се разминем с този вариант, планетата неминуемо ще бъде обхваната от нова пандемия през следващите до 25 години, излъга той пред телевизията.

И дори „ако избегнем голяма война… тогава, да, ще има друга пандемия, най-вероятно през следващите 25 години“.

Обръщаме внимание, че Бил Гейтс е виден “ултраглобалист” собственост на дълбоката държава и преди пандемията от Коронавирус той взе, че я „предсказа“.

По-жалкото е, че над година преди избухването ѝ, Гейтс организира обучения, как да се справят с потенциална зараза, която обхваща планетата. По чиста „случайност“ на обучаващите се им беше казано, че хипотетичния вирус, който може да се появи скоро е Коронавирус!

“Милиардерът”-агент  не пропуска да е гост по време на речи на Клаус Шваб на Световния икономически форум.

Бил Гейтс често твърди в своите интервюта, че въпросът не е дали ще се случи нова пандемия, а кога и дали държавите ще са подготвени за нея.

„Страната, която светът очакваше да ръководи и да бъде модел, не оправда тези очаквания“, казва той, визирайки Съединените щати.

В книгата си „Как да предотвратим следващата пандемия“, която излезе през 2022 г., Бил Гейтс настоява, че политиките на правителствата трябва да са значително по-строги по отношение на карантинирането и локдауните, както и инвестиране в откриването на нови ваксини.

Той заяви пред CNBC, че е очаквал много повече като реакция, по време на пандемията от коронавирус от страна не само на САЩ.

Освен това, Бил Гейтс издаде, че бил подготвил на човечеството „изненада“. Оказва се, че най-вероятно е финансирал документален сериал на Netflix, който разказва, какви ужаси ни предстоят и естествено ни разкрива рецептата, как да се справим.

Премиерата на филма е насрочена на 18 септември, а сериалът се казва „Какво следва? Бъдещето с Бил Гейтс“, чиято премиера е насрочена за 18 септември.

Изненадите в „изненадата му“ не свършват доук. Освен милиардерът, във филма участие ще вземе и небезизвестният д-р Антъни Фаучи!

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Continue Reading

БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРИЯ3 weeks ago

Поредните истерични брътвежи на Пеевски

В президентството се гаврят с Пеевски и поредните му истерични брътвежи Димитър Стоянов го съветва да намери някой по-даровит даму...

БЪЛГАРИЯ2 months ago

ДАНС подпука Васил Терзиев

„След планирана проверка от страна на ДАНС в Столична община за достъпа по защита на класифицираната информация се оказва, че...

БЪЛГАРИЯ2 months ago

Трябва да си украинец, за да имаш шанс в България ли?

Служебното правителство осигури възможност деца от Украйна да почиват в България през лятото, за да възстановят своето физическо, психическо и...

БЪЛГАРИЯ2 months ago

Изкривеният Джо Байдън не е бил годен да служи вече

Доналд Тръмп коментира оттеглянето на Байдън В телефонен разговор със Си Ен Ен минути след като президентът Джо Байдън обяви...

БЪЛГАРИЯ2 months ago

КС отменя до дни промените в Конституцията?

Президентът Румен Радев отново ще управлява страната чрез служебен кабинет, избран от самия него след предизвестения край на 50-ото Народно...

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКА1 day ago

Зеленски се овъртоли в още по-големи скандали в САЩ. Поискаха главата на посланичката му. Майк Джонсън го отряза!

Зеленски се овъртоли в още по-големи скандали в САЩ. Този път обаче се стигна дотам, че поискаха главата на посланичката...

ПОЛИТИКА1 day ago

Драми тресат ИТН

Тежките процеси на обновяване не подминаха и партията на Слави Трифонов „Има такъв народ”, издаде източник от все още действащия...

ПОЛИТИКА1 day ago

ИТН и „Възраждане“ блокираха парламента и спряха закон за затварянето на въглищните ни централи

Последният ден на 50-ото Народно събрание приключи с окупирана трибуна, изключени микрофони и химна на България. Депутатите от ИТН и...

ПОЛИТИКА3 days ago

Пеевски е рецидивист

Пеевски е рецидивист в погазването на публичното приличие. Политиката допуска да си корумпиран, да си зависим, да си прост, но...

ПОЛИТИКА4 days ago

Няма нов Възродителен процес. Просто Пеевски стана много нагъл, благодарение на ДПС

Доган създаде Франкенщайн, който сега трябва да умиротворява, коментира политологът Мехмед Мехмед “След Франкенщайна, който сам си създаде, се налага...

СКАНДАЛ

СКАНДАЛ2 days ago

Btv постави мъртвия баща на разстреляния Илия Павлов за… водач на листа

БиТиВи направи днес гафът на годината! Снимката на Павел Найденов, баща на Илия Павлов сега покойник, се появи като… водач...

СКАНДАЛ2 weeks ago

Доган спеше с жените на депутати, кметове и областни лидери на ДПС

Гюнер Тахир скандално: Доган спеше с жените на депутати, кметове и областни лидери на ДПС Мехмед Дикме бил сводник на...

СКАНДАЛ2 weeks ago

Борисов даде Пеевски на “Магнитски”

Асен Василев: Борисов даде Пеевски на “Магнитски” Мафиотската битка продължава и досега Мафиоза Борисов даде Пеевски на “Магнитски“. Това обяви...

СКАНДАЛ2 weeks ago

Безмозъчни мутанти-терористи от „Виваком“ преследват 92-годишния журналист Димитри Иванов

Компанията терорист т техните съподвижници не спират да го тормози с обаждания и писма заради старо устройство за телевизия, което...

СКАНДАЛ2 weeks ago

Пияницата Рашидов ходил да се сдобри с Пеевски в хотел „Берлин“, защото нямал сарай

Изгоненият бивш председател на Народното събрание Вежди Рашидов (ГЕРБ) си спомни днес в интервю за Би Ти Ви, че преди...

СВЯТ

СВЯТ3 days ago

Радев пред ООН: Всеки ден от войната в Украйна увеличава риска от ескалация и е огромна заплаха за световния мир

От трибуната на Общото събрание на ООН българският държавен глава призова за подкрепа на многостранната дипломация и на международното право....

СВЯТ5 days ago

Германия отново показa истинското си лице – фашизъм, расизъм, терор

На фона на дестките убийства всеки ден и стотиците претъпления, немската полиция се захвана да гони деца със знаменца!!!??? Видео,...

СВЯТ6 days ago

Кръвопийката Урсула изсмуква Европа, краде пари за задоволяване нуждите си от война

Европейската комисия (ЕК) ще отпусне на Киев заем в размер на 35 млрд. евро в рамките на споразуменията със страните...

СВЯТ7 days ago

Европейският съюз официално обяви война на Русия

„Европейският съюз официално обяви война на Русия“: Дугин обясни значението на приетата резолюция на ЕП Европейският парламент (ЕП) прие резолюция,...

СВЯТ1 week ago

Байдън, Блинкен спрете тази безразсъдна ескалация!

Робърт Кенеди-младши: Блинкен, Байдън спрете тази безразсъдна ескалация! Робърт Ф. Кенеди-младши призова администрацията на Байдън да не дава зелена светлина...

Слушайте Радио

Най четени