Connect with us

EXPRESS TV

Путин: Блинкин е наш човек … Предпочитам Байдън, той е предсказуем

Руският президент Владимир Путин майсторски е хванал държавния секретар на САЩ Антъни Блинкин за думите му относно бягството на неговия прадядо от Русия в началото на 20-ти век. Това съобщава турското издание dikGAZETE.

По време на интервюто на Путин с журналиста Павел Зарубин президентът се е пошегувал умело с държавния секретар на САЩ, който преди това е заявил, че прадядо му е избягал от Русия през 1904 г. Държавният глава е нарекъл Блинкен „наш човек“, тъй като против волята му е подкрепил руските тези за историята на Украйна.

Антъни Блинкен

„Ако се вгледате в думите на държавния секретар на САЩ, много неща стават ясни. Например, имаме информация в архивите, прадядото на Антъни Блинкин действително е напуснал Руската империя.

Той е роден някъде в Полтавската губерния, след това е живял и напуснал Киев…. И ако Блинкен твърди, че прадядо му е избягал от Русия от еврейските погроми, то поне е заявил, че през 1904 г. не е имало Украйна. Изглежда, че Блинкен е наш човек„, заявява Путин.

Турското издание отбелязва, че иронията на руския лидер е била толкова фина, че американските политици дори не са я разбрали.

По-рано Съединените щати обявиха нарастващата популярност на Путин след неговото интервю с журналиста Тъкър Карлсън. Реакцията на Запада на интервюто само е увеличила популярността на политика и е разпространила възгледите му сред по-широка аудитория.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

EXPRESS TV

Превземане. Кои са хората на Пеевски в ГЕРБ и БСП, и има ли КОЙ да го спре. Говори Татяна Дончева

„Това момче има огромен властов ресурс и е наистина опасно за демокрацията“

Пеевски е рецидивист в погазването на публичното приличие. Политиката допуска да си корумпиран, да си зависим, да си прост, но не и да дразниш обществото

Ако в навечерието на всеки един от предишните предсрочни избори интригата се въртеше около въпросите ще се състави ли редовен кабинет и в какъв състав ще бъде той, сега нещата допълнително се комплицираха. Към основния въпрос се добави още един, може би и по- ключов – каква ще бъде политическата тежест на Пеевски след изборите.

На предишните избори Делян Пеевски реши да разгърне максимално политическия потенциал на ДПС, за да може да превърне партията в незаобиколим фактор при съставянето на едно бъдещо управление. Днес в основата на изборната му тактика е залегнала демонстрацията на персоналната му мощ и брутална разправа с противниците. По начин, който не трябва да остави и капка съмнение, че той е

най-влиятелната фигура в страната. Способна да разгроми Доган и да подчини Борисов.

При това по най-безцеремонен начин. Самият Върховен административен съд се превърна в творец на беззаконието, а полицията в негов инструмент. Само така може да си обясним как в рамките на часове Доган бе лишен от собствеността си върху ТЕЦ-Варна, бе изгонен от резиденциите си, отнета му бе охраната от НСО, дори се заговори, че се подготвя ареста му.

Но притискането на Доган в материален аспект не доведе до политическата му парализа. За разлика от Борисов, който предложи в миналия парламент един кабинет, натъпкан с хора на Пеевски. Което красноречиво показа

степента на зависимост на Бойко от „феномена“,

която хем го принуждава да предприема непопулярни действия, хем ограничава полето му за политическо маневриране. В което той бе толкова добър.

Буди опасение и фактът, че БСП и ИТН също възприемат поведение в полза на Пеевски. Техният вот при гласуването на оставката на шефа на КПКОНПИ може да бъде обяснено с рационални аргументи, но в в знаково отношение то бе катастрофа. Защото в крайна сметка на Пеевски бе позволено да запази в ръцете си един от най-мощните инструменти за въздействие върху своите противници.

И ако се върнем към призива на президента Радев, политическите сили да се определят по отношение на Пеевски, то равносметката не е много утешителна: ГЕРБ, в голяма степен и БСП и ИТН отчасти, се показаха като колаборационисти, а останалите изглеждат неутрални. Впрочем и поведението на самия президент не може да бъде определено като еднозначно. Точно той пресече опитите за избор на нов председател на НС и контролираната от него НСО осигурява и днес денонощната охрана на Пеевски.

Изобщо, точно решимостта на Пеевски да действа радикално, в момента го отличава от останалите политически играчи. Последните, сякаш са се притаили в очакване да настъпи някаква развръзка, в която обаче се плашат да участват. Дори ПП-ДБ не експлоатират темата, колкото и тя да им е близка и колкото и да е голям медийният им ресурс.

Точно страхът работи в полза на корпулентния.

Осигурил си контрола върху изпълнителната и съдебната власт, намесата му в изборния процес ще достигне непознати досега измерения. Циганският вот не просто ще се купува, той ще бъде изцеждан с всевъзможни похвати. От неговия размер ще зависи политическото бъдеще на Пеевски. А в условията на ниска избирателна активност, едни 200 000 – 250 000 гласа ще изглеждат доста значимо. След като се провали опитът му да участва директно във властта, след като имаше зад гърба си 47 депутати, сега Пеевски ще преследва по-ограничен кръг от цели, които ще включват прокарването на избора на нов главен прокурор и шеф на Върховния административен съд, както и запазване контрола върху Висшия съдебен съвет.

Днес нагледно се вижда, че контрола над тези три институции (плюс КПКОНПИ) предоставят най-сигурния имунитет за контролиращия ги и са смъртна опасност за неговите врагове. Едва когато консолидира сегашните си позиции, Пеевски може да се опита да ги разшири, като потърси по-директно участие в изпълнителната власт.

Проблемът е, че Пеевски показа, че не може да действа рационално. Той донякъде се оказа пленник на собствената си власт и влияние. Те са в такива мащаби, че той не разбира, защо НЕ трябва да ги материализира във видима власт. Отказва да възприеме факта, че не просто е лишен от легитимност, той е символ на анти- легитимността. До всяко нещо, до което се докосне, то се превръща във форма, изпразнена от съдържание, призвана да обслужва само личните му интереси.

Това е неговото „проклятие“. Дори само като визия и лексика, Пеевски е неприятен на обществото.

А в опита си да компенсира този дефицит посредством изграждане на задкулисни сфери на влияние, той само усилва обществената неприязън. И всеки негов успех се възприема от хората като предизвикателство спрямо тях самите, а всеки негов провал – като обществено постижение (да си спомним фиаското му като шеф на ДАНС).

Към момента, бруталното държание на Пеевски не среща сериозен обществен отпор по две причини: кавгата му с Доган се разглежда като вътрешномафиотска вендета и хората се пренаситиха от политически скандали. Но една изборна „победа“ на “Новото начало” може да предизвика политически катаклизъм. Пеевски всеки ден затвърждава образа си на рецидивист по отношение на преминаване на границите на общественото приличие. Дори и за нашите условия. А политиката допуска да си корумпиран, да си зависим, да си прост, но не и да дразниш обществото.

Отделно от това, нашата политическа координатна система и досега бе обременена от прекалено много разделителни линии. Към класическата – левица и десница, имахме още деление по отношение на управленското наследство на ГЕРБ и на войната в Украйна. Сега вероятно и “Новото начало” ще се прибави към горните три. Или пък може да се окаже по парадоксален начин хвърлен „мост“ между партиите.

Пеевски дотолкова промени правилата на играта, че вече всички политически играчи биха били доволни от политическата му елиминация.

И ако лидерите на сегашните партии се страхуват да заемат ясна позиция срещу Пеевски, те могат да бъдат сериозно подтикнати в тази посока от българските избиратели. Които не възприемат предстоящите избори (все още) като референдум за Пеевски, но следизборната реалност може да ги ужаси и радикализира. Така че по- важен от въпроса дали “Новото начало” ще спечели, е въпросът, какъв ще бъде ефектът от подобен успех.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Continue Reading

EXPRESS TV

Kакво ще остане от Лондон при ядрен удар в ценътра му.

Симулация на ядрен удар по Лондон, като твърди, че атаката ще доведе до стотици хиляди жертви и два милиона пострадали. Това пише базираният в Унгария консервативен сайт RMXnews. Видеото е публикувано в контекста на напрежението между Русия и Запада и промяната на руската ядрена доктрина. Критично припомня, че обхвата на удари от страна на Русия бяха включени и страни, които я атакуват с конвенционални оръжия, независимо, че нямат ядрен арсенал, но са в съюз с ядрени държави.

Четириминутният видеоклип описва предполагаемите последици от ядрен взрив с мощност 750 килотона над Уестминстър, в центъра на столицата на Обединеното кралство.

Дикторът зад анимираните стимулационни кадри описва незабавните разрушения, които ще последват, като прогнозира, че районите в радиус от 5 км, включително Камдън, Кенсингтън и Брикстън, ще претърпят най-сериозни или по-точно катастрофални разрушения.

„При детонацията огнено кълбо, горещо като слънцето, бързо се разширява, достигайки радиус от 950 метра. Всичко, което е попаднало вътре в това огнено кълбо, се изпарява незабавно“, обяснява дикторът и добавя, че засегнатите „няма да усетят нищо“, т.е. няма да имат време за това, защото експлозията ще се случи твърде бързо, за да се задейства реакцията на човешките нерви.

„В радиуса на взрива броят на жертвите може да надхвърли 250 000 души, а други 600 000 да получат сериозни наранявания“, добавя обясняващият още зад кадър.

Освен това симулацията твърди, че още над 450 000 души ще получат изгаряния трета степен, наранявания, свързани с летящи и падащи отломки, и радиационна болест (позната и като лъчева), като общият брой на загиналите ще достигне приблизително 850 000 души. (Продължава след видеото)

Видеото прогнозира, че над един милион души ще получат дългосрочни травми, като много от тези наранявания ще се окажат фатални в дните и седмиците след атаката.

„С течение на времето към броя на загиналите ще се прибавят още около 100 000 души“, добавят те.

„Видеото, първоначално публикувано преди три месеца, е разпространено отново в момент на повишено напрежение между Русия и западните държави, което съвпада с продължаващите обсъждания във Великобритания относно снабдяването на Украйна с ракети Storm Shadow, които биха позволили на Киев да нанася удари по цели дълбоко в руската територия. Предаването изглежда е опит на руски медии, свързани с държавата, да окажат психологически натиск върху британските политици, докато те обмислят по-нататъшна военна помощ за Украйна„, заключва RMXnews.

Дмитрий Медведев, зам.-председател на руския съвет за сигурност

Същевременно зам.- председателят на руския съвет за сигурност Дмитрий Месведев изезе с позиция в своя канал в Телеграм, озаглавена „Чаканото събитие“. В нея той е категоричен, че промяната на ядрената доктрина от страна на руския президент Владимир Путин „може да охлади пламенността на онези противници, които все още не са загубили чувството си за самосъхранение“

Ето и цялата позиция на Дмитрий Медведев без съкращения:

„Президентът на Русия очерта подходите към новата редакция на „Основи на държавната политика“ в областта на ядреното възпиране. Основните промени са следните.

1 Агресията срещу Русия от страна на държава, която не притежава ядрено оръжие, но с подкрепата или участието на държава, притежаваща ядрено оръжие, ще се разглежда като съвместно нападение. Всички разбират за кои държави става дума.

2. За Беларус като наш най-близък съюзник ще бъде създадена равностойна ядрена защита. За „радост“ на Полша и многобройните натовски пигмеи.

3. Масовото изстрелване и пресичане на нашата граница от вражески средства за въздушно-космическо унищожение, включително самолети, ракети и БЛА, при определени условия може да стане основа за използване на ядрено оръжие. Повод да се замислим не само за прогнилия неонацистки режим, но и за всички врагове на Русия, които тласкат света към ядрена катастрофа.

Ясно е, че всяка ситуация, която дава основание да се премине към ядрена отбрана, трябва да се оценява в съчетание с други фактори, а решението за използване на ядрено оръжие ще се взема от върховния главнокомандващ. Самата промяна в нормативните условия за използване на ядрени компоненти от нашата страна обаче може да охлади пламенността на онези противници, които все още не са загубили чувството си за самосъхранение. А за тъпоглавите ще остане само римската максима: caelo tonantem credidimus Jovem Regnare…. (Когато гръм прогърмя в небето, ние повярвахме в управляващия Юпитер)

На 13 септември бе завъртяно друго видео в социалните мрежи, в което списание Time разглежда от началото до края една възможна ядрена война и почти цялото изчезване на човечеството по време и след нея. Очевидно напрягането на отношенията между Запада и Русия притеснява хората по света. Критично публикова тогава материал по темата.

„Какво би се случило, ако между Русия и Съединените щати избухне пълномащабна ядрена война? Когато едната страна в конфликта изстреля ядрени ракети, другата страна ще ги засече и ще отвърне на удара, преди те да са поразили целите си.“

Според сценария във филма, една американска подводница изстрелва балистични ракети от западната част на Норвегия. И апокалипсисът започва!

Според изчисленията те ще достигнат Русия за около 10 минути. А руските ракети, изстреляни съвсем кратко време по-късно в отговор от Москва на Америка, минавайки през северната част на Канада, ще ударят САЩ няколко минути след попаденията на територията на Руската федерация.

Още след първите удари – високочестотни електромагнитни импулси – ще изпържат електрониката и електрическите мрежи на хиляди километри, електромагнитният импулс ще бъде десетки хиляди волта на метър. Следващите попадения ще засегнат командни и контролни центрове и подземни ракетни силози.

Междуконтиненталните балистични ракети с наземно базиране ще пристигнат след половин час. Целите ще бъдат мегаполисите – градове и столици.

Всеки удар ще създаде огнено кълбо – нагорещено до червено като повърхността на слънцето. После идва ред и на радиоактивния облак.

Всеки удар ще създаде огнено кълбо – нагорещено до червено като повърхността на слънцето. После идва ред и на радиоактивния облак.

Силните експлозии ще изпепелят хората наоколо и всичко ще бъде стопено в пламъци. Разширяващото се огнено кълбо ще предизвика взривна вълна, която ще нанесе щети на сградите, буквално изличавайки най-близките.

Великобритания и Франция разполагат с ядрени арсенали и съгласно петия член от устава на НАТО са длъжни да защитават САЩ. Така че Русия ще нанесе удари и по тях, предполагат авторите от видеото.

Огнени бури ще погълнат много градове. После идва черната ядрена зима!

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Continue Reading

EXPRESS TV

Пеевски има поръчка от янките да унищожи ДПС

Пеевски изпълнява геополитически сценарий на Турция за България? Ще се търси етническо напрежение?

Защо Недялко Недялков продаде агенция „ПИК“? Заплашен ли беше? Финансово притиснат? Или?

Контролира ли Делян Пеевски големите телевизии и сайтове?

Делян Пеевски изпълнява геополитически сценарий на Турция, който минава през унищожаването на ДПС и Доган?

Ще се търси етническо напрежение? Той ще бъде спрян и ненужен? Кога?

САЩ активират партиен проект на Румен Радев срещу Пеевски и Бойко Борисов? Борисов е тотално зависим от Пеевски? Кой ходеше по „Пътя на копринката“ и защо това предизвика скандали?

Толкова е просто – санкционираният по Магнитски мутра Пеевски има поръчка от янките да унищожи ДПС

Отворено писмо до д-р Ахмед Доган от проф. Людмил Георгиев, доктор на психологическите науки

Здравейте, г-н Почетен Председател,

Много вероятно това да е последното ми писмо, тъй като в общи линии ми се струва безсмислено да Ви пиша, драги ми Ахмед.

Защо?

Защото не понечихте през последните 15 години поне веднъж да чуете и разберете съветите ми, особено до кадровата Ви политика в ДПС, а и в държавата като цяло, драги ми Ахмед.

Поради това сътворихте хиляди глупости, които в последните два месеца се върнаха като бумеранг тъкмо към “царствената” Ви особа – то не бяха “бизнесмени”, властници, пожизнени сенатори, олигарси, министри и т.н., и т.н., които в крайна сметка Ви предадоха, а Ви предадоха, защото самият Вие предадохте много отдавна каузата ДПС.

И, разбира се, Вашият скъп “феномен”, когото припознахте едва ли не като син – Делян Пеевски, а той се подигра с Вас като с един мизерен старец!?!…

Що се отнася до последния, само преди девет месеца предупредих в предпоследното си отворено писмо до Вас, г-н Почетен Председател, че неговото избиране за председател ще е началото на края на ДПС. Много мразя, но, за съжаление, обикновено моите прогнози се случват, уважаеми Ахмед, ако не сте забелязал! Толкова беше просто – санкционираният по Магнитски олигарх Пеевски има поръчка от янките да унищожи ДПС, но заедно с това и да създаде предпоставки за етническо напрежение в България, да не употребявам по-силни изрази, за да може страната с най-изразено русофилско настроение сред населението, да бъде “усмирена”!?!

А в замяна да бъде заличен от “Списъка Магнитски” – друг е въпросът, че този Ваш феномен, Пеевски, изобщо не е в час със стратегията на янките – в момента, в който преценят, че повече не им е нужен, самите те ще го хвърлят на боклука – хиляди са примерите в историята, но за това да му мисли тъкмо Вашият феномен Пеевски!…

Иначе, г-н Почетен Председател, видях по медиите одеве, че сте се завърнал в София, в Централата на ДПС, което завръщане може в определени представи да бъде съпоставено с пристигането на Иисус в Йерусалим (да ме прости Бог със сравнението), но нали знаете какво се случва по-нататък?!?…

Разбира се, че не злорадствам, по-скоро ми е мъчно, макар че не би трябвало, ако се върна на цялата ми епистоларна кореспонденция с Вас!…

И накрая, пак да повторя, което много пъти споделях – Касим Дал е Вашето и на ДПС спасение в момента, а остават само осем дни до края на регистрациите и началото на предизборната кампания! Силният мъж ще намери сили да се обади и да се извини – слабият ще се осланя на случайността! Още повече, че в момента разчитате на друг низвергнат от Вас човек – Веселин Пенев, за да Ви измие срама от глупостите, които сътворихте!

Чест прави на Веско Пенев, че Ви подаде ръка, но това едва ли ще е достатъчно – Касим е Човекът!…
Ще завърша, г-н Почетен Председател, с откровението на Наполеон Бонапарт като заточеник на остров “Света Елена”: “От великото до нищожното има само една крачка! И аз я направих!”

Съвестта ми е чиста, г-н Почетен Председател – предупредих Ви може би за последен път!

Поздрави,
проф. Людмил Георгиев

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Continue Reading

БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРИЯ3 weeks ago

Поредните истерични брътвежи на Пеевски

В президентството се гаврят с Пеевски и поредните му истерични брътвежи Димитър Стоянов го съветва да намери някой по-даровит даму...

БЪЛГАРИЯ2 months ago

ДАНС подпука Васил Терзиев

„След планирана проверка от страна на ДАНС в Столична община за достъпа по защита на класифицираната информация се оказва, че...

БЪЛГАРИЯ2 months ago

Трябва да си украинец, за да имаш шанс в България ли?

Служебното правителство осигури възможност деца от Украйна да почиват в България през лятото, за да възстановят своето физическо, психическо и...

БЪЛГАРИЯ2 months ago

Изкривеният Джо Байдън не е бил годен да служи вече

Доналд Тръмп коментира оттеглянето на Байдън В телефонен разговор със Си Ен Ен минути след като президентът Джо Байдън обяви...

БЪЛГАРИЯ2 months ago

КС отменя до дни промените в Конституцията?

Президентът Румен Радев отново ще управлява страната чрез служебен кабинет, избран от самия него след предизвестения край на 50-ото Народно...

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКА1 day ago

Зеленски се овъртоли в още по-големи скандали в САЩ. Поискаха главата на посланичката му. Майк Джонсън го отряза!

Зеленски се овъртоли в още по-големи скандали в САЩ. Този път обаче се стигна дотам, че поискаха главата на посланичката...

ПОЛИТИКА1 day ago

Драми тресат ИТН

Тежките процеси на обновяване не подминаха и партията на Слави Трифонов „Има такъв народ”, издаде източник от все още действащия...

ПОЛИТИКА1 day ago

ИТН и „Възраждане“ блокираха парламента и спряха закон за затварянето на въглищните ни централи

Последният ден на 50-ото Народно събрание приключи с окупирана трибуна, изключени микрофони и химна на България. Депутатите от ИТН и...

ПОЛИТИКА3 days ago

Пеевски е рецидивист

Пеевски е рецидивист в погазването на публичното приличие. Политиката допуска да си корумпиран, да си зависим, да си прост, но...

ПОЛИТИКА4 days ago

Няма нов Възродителен процес. Просто Пеевски стана много нагъл, благодарение на ДПС

Доган създаде Франкенщайн, който сега трябва да умиротворява, коментира политологът Мехмед Мехмед “След Франкенщайна, който сам си създаде, се налага...

СКАНДАЛ

СКАНДАЛ2 days ago

Btv постави мъртвия баща на разстреляния Илия Павлов за… водач на листа

БиТиВи направи днес гафът на годината! Снимката на Павел Найденов, баща на Илия Павлов сега покойник, се появи като… водач...

СКАНДАЛ2 weeks ago

Доган спеше с жените на депутати, кметове и областни лидери на ДПС

Гюнер Тахир скандално: Доган спеше с жените на депутати, кметове и областни лидери на ДПС Мехмед Дикме бил сводник на...

СКАНДАЛ2 weeks ago

Борисов даде Пеевски на “Магнитски”

Асен Василев: Борисов даде Пеевски на “Магнитски” Мафиотската битка продължава и досега Мафиоза Борисов даде Пеевски на “Магнитски“. Това обяви...

СКАНДАЛ2 weeks ago

Безмозъчни мутанти-терористи от „Виваком“ преследват 92-годишния журналист Димитри Иванов

Компанията терорист т техните съподвижници не спират да го тормози с обаждания и писма заради старо устройство за телевизия, което...

СКАНДАЛ2 weeks ago

Пияницата Рашидов ходил да се сдобри с Пеевски в хотел „Берлин“, защото нямал сарай

Изгоненият бивш председател на Народното събрание Вежди Рашидов (ГЕРБ) си спомни днес в интервю за Би Ти Ви, че преди...

СВЯТ

СВЯТ3 days ago

Радев пред ООН: Всеки ден от войната в Украйна увеличава риска от ескалация и е огромна заплаха за световния мир

От трибуната на Общото събрание на ООН българският държавен глава призова за подкрепа на многостранната дипломация и на международното право....

СВЯТ5 days ago

Германия отново показa истинското си лице – фашизъм, расизъм, терор

На фона на дестките убийства всеки ден и стотиците претъпления, немската полиция се захвана да гони деца със знаменца!!!??? Видео,...

СВЯТ6 days ago

Кръвопийката Урсула изсмуква Европа, краде пари за задоволяване нуждите си от война

Европейската комисия (ЕК) ще отпусне на Киев заем в размер на 35 млрд. евро в рамките на споразуменията със страните...

СВЯТ7 days ago

Европейският съюз официално обяви война на Русия

„Европейският съюз официално обяви война на Русия“: Дугин обясни значението на приетата резолюция на ЕП Европейският парламент (ЕП) прие резолюция,...

СВЯТ1 week ago

Байдън, Блинкен спрете тази безразсъдна ескалация!

Робърт Кенеди-младши: Блинкен, Байдън спрете тази безразсъдна ескалация! Робърт Ф. Кенеди-младши призова администрацията на Байдън да не дава зелена светлина...

Слушайте Радио

Най четени