Connect with us

ИНТРИГИ

Клубът „Прелъстени и изоставени“ радушно прие най-новия си член – Мария Габриел

Клубът „ПРЕЛЪСТЕНИ И ИЗОСТАВЕНИ“, (КПИ) радушно прие най-новия си член – Марчето Неделчева – Габриел. Най-усърдни в аплаузите и овациите си са били Фидосова, Цачева, Желева, Московски, Цветанов, Тончо Тодоров и още няколко по-малко популярни деятели от някогашното обкръжение на Бойко.

Представителна група на КПИ е изпратила Мария на летището, откъде тя е излетяла накъмто Брюксел, но през сълзи е обещала много скоро отново да кацне в София.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за евроизборите Росен Желязков е изпратил на Мария съболезнователна телеграма и букет момини сълзи.

Любомир Кольовски, Фейсбук

Както винаги Борисов употреби сълфетката и я изхвърли на боклука

Селянката Мария избяга от България употребена и отвратена
След провала на редовния кабинет с нея начело тя се обидила и отлетяла при съпруга си. Очаква да е водач на листата за евродепутати

Бившият вицепремиер Марикчето от село напуснала България в посока Брюксел заедно със съпруга си Франсоа и повече не искала да бъде част от българската политика, отвратена от събитията през последните месеци. Това пише „Вестник Зора“, като се позовава на източници, близки до брокерите ПиПитата, с които Габриел се сближила при управлението на кабинета на сглобката.

Мария Габриел беше вицепремиер на Николай Денков и трябваше да го замени на поста. При напрежението между неколиционерите тя не успя да стане премиер в редовно правителство. След сложните преговори Габриел даде на президента Радев папка с министри, които не са дали съгласието си да участват в кабинет, а по това време е било ясно, че ротация няма да има. От лоялност към ГЕРБ Габриел изпълнила партийната воля да не се съобрази с ПП-ДБ, въпреки че имала различно мнение. След провала на редовния кабинет с нея начело Маричето се обидила и отлетяла при съпруга си.

Преди година мутрата Борисов я нареди да напусне поста на еврокомисар, за да участва в управлението на България с обещанието, че ще запише във визитката си „премиер“. Деликатно и по брюкселски тя напомняла на съпартийците за жертвата, която е направила. На изборите през юни се очаква Мария Габриел да е водач на европейската листа на ГЕРБ като компенсация за неудачите на родна земя.

Целта е след вота тя отново да се върне като еврокомисар от квотата на България. В същото време отзивите за сегашния еврокомисар Илиана Иванова в ресора „Иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж“ са повече от ласкави и това не я вади автоматично от играта. Още повече че в ГЕРБ усещат, че Габриел вече не е толкова техен човек.

През деветте месеца на управление в правителството на ПП-ДБ Габриел спечелила доверието им и станала прекалено близка с тях, информира Вестник Зора. Особено добре работила с властолюбеца Николай Денков и дори станали приятели.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

ИНТРИГИ

Манията на мутрите, да ходят с охрана!

Мафиоза Борисов бил притеснен отново, че марсианци го заплашвали!

Преди от трибуната на Народното събрани изврещя, че Меди Доганов го заплашва да го убива, после някакви сърби, после безмозъчния Пеевски, после някакви баби и лелки от село го гледали лошо … сега Путин бил застанал на ъгъла в Банкя и го бил следял 😬😁😮🥴

Борисов отново успя да ни разсмее. “Заплахата” била заради позицията му за Украйна. Майтап! Подразбира се, че руснаците са му издали присъдата, защото им пречи да превземат Украйна и, защото така опазил ЕС от Путин.

Руснаците сигурно също се забавляват с тези измислици.

Но по логиката на Борисов, щом угодническата му евроатлантическа поза е заплаха за сигурността му, то какво да кажат всички, които не подкрепят Украйна и не харесват сегашната забележително неинтелигентна върхушка, окупирала управлението на Европа? Много по-основателни притеснения имат те, заради позицията си, защото не Москва, а Киев се отъждествява с терористични актове, масови убийства на цивилни, отстраняване на журналисти и политолози, на всеки, който не харесва “демокрацията” по украински. Да не говорим, че в тази си дейност Зеленски и Буданов са подпомагани от специалистите в MI6

Разбира се, ако предозирането с охраната на Борисов, Атанасов и Кирил Петков е реакция на сигнал от известния “професионалист” в MI6 – Христо Грозев, то жалко за пошлите театрални умения на нашите служби за сигурност и охрана!

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Continue Reading

ИНТРИГИ

И Корнелия върти двама мъже като Лена … заведе ги на море

  • Фотобомба: Корнелия на море в Гърция с мъжа си и с…Калоян Методиев (папарашки снимки)
  • Детронираната лидерка на БСП плати вечерята на двамата си любими в ресторант

Детронираната лидерка на БСП Корнелия Нинова ваканцува в гръцкото курортно селце Неа Ираклия заедно с мъжа си Димитър и с…Калоян Методиев, видя с очите си наш репортер.

Снощи компанията беше засечена на пищна вечеря в изискан ресторант, като Корнелия Нинова се беше дегизирала със зелена шапка-тираджийка заради засиленото присъствие на туристи от България, очевидно неуспешно.

Изпадналите в немилост в БСП Нинова и Калоян Методиев оживено дискутираха на тих глас враговете си в левицата, а съпругът Димитър и друг господин на масата, чиято самоличност остана тайна за нашия репортер, бяха в ролята на мълчаливи слушатели и икономи – чевръсто наливаха вода в чашите на сътрапезниците си.

Въпреки присъствието на трима мъже на масата й, Корнелия Нинова, нахлупила нелепа зелена шапка, сама плати вечерята…

Компанията хапна салати, калмари и огромен лаврак, полети с бутилка бяло вино, а на финала на вечерта сметката от 300 евро беше платена от Корнелия Нинова въпреки, че беше единствената дама на масата.

Нинова извади от чантата си обемист бял пощенски плик и набързо наброи банкнотите от по 50 евро за сметката, господарски оставяйки щедър бакшиш на сервитьора.

Съвместната лятна почивка в Гърция на Корнелия Нинова, съпруга й Димитър и Калоян Методиев идва на фона на масовата мълва и то не само сред актива на БСП, че Методиев е интимен с шефката и че двамата дори живеят заедно.

Клюката, че Корнелия Нинова и Калоян Методиев са сърдечна двойка, върви от поне от 3 години и е повод за многобройни коментари и версии. Мнозина социалисти уверено твърдят, че Методиев, бивш младежки лидер на СДС, е заедно с властната Корнелия не заради „пеперудите в стомаха“, а по чисто финансови подбуди.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Continue Reading

ИНТРИГИ

Никой не иска терористите от ОПГ “Зелено движение” и Тома Белев на изборите

  • Пълен крах на Организираната Престъпна Група “Зелено движение” и Тома Белев на изборите
  • За разлика от политическите лидери Христо Иванов и Корнелия Нинова, и въпреки провала на изборите, Тома Белев не си подава оставката.

Катастрофални са резултатите от изборите за парламент и евродепутати на бившия член на коалиция ПП-ДБ – “Зелено движение”. Ултразелената партията, със съпредседател екологът Тома Белев, получи едва 0.43% на изборите за Народно събрание – е само 9333 гласа. Далеч от амбициите на зелените за влизане в парламента.

Зелените отново искат забрана на пашата в трите национални парка

Формацията е още по-зле на вота за членове за Европейския парламент. Едва 0.41% или 8353 избиратели. За разлика от „Зелено движение“, другата екопартия, „Партия на зелените“, събира двойно повече гласове – над 17 000.

Зелено движение е основано през 2008г. под името политическа партия „Зелените“. Ментори на проекта са политолога Евгений Дайнов, Петко Петков – бащата на бившия премиер Кирил Петков, и Тома Белев. По това време Белев е едновременно директор на парк Витоша и председател на частната неправителствена организация „Асоциация на парковете в България“.

Тунелът под Шипка – жертва на зелените

АПБ е част от коалицията „За да остане природа в България“. Това сдружение включва десетки неправителствени организации, които са с един център на управление, групиран около швейцарската неправителствена организация „WWF“, която в България се представлява от жената на Тома Белев – Веселина Кавръкова. Друг активист е Андрей Ковачев, прославил се с факта ,че миналия март, само за 20 дни подаде 9 жалби срещу довършването на АМ „Струма“ през Кресненското дефиле.

За осми път Бернската конвенция отхвърли исканията на зелените за спиране на АМ “Струма”

Един от първите съпредседатели на „Зелените“ е Петко Ковачев, председател на НПО, наречена с гръмкото име „Институт за зелена политика“, което всъщност има само с един член – самият той.

В групата влизат Петко Цветков – също съпредседател. Той пък е директор на швейцарско-българската неправителствена организация – „Фондация Биоразнообразие“.

В последствие към „Зелено движение“ се включва и Борислав Сандов, бивш вицепремиер по климата и министър на екологията. Сандов е изумителен случай – заема тези постове на 40 години, без нито един ден трудов стаж.

Партия „Зелено движение“, под името „Зелените“, се е явявала самостоятелно на всички избори от 2008 година. Най-високият резултат е през 2009г., когато събират 26 000 гласа, но пак не достигат нужния 1%, за да получат държавна субсидия.

На последващите избори „Зелено движение“ трайно губи симпатизанти, падайки до под 18 000 избиратели. Това се случва въпреки масираното медийно отразяване на всеки един техен протест и парите, които еколозите получаваха по обществени поръчки. Само за предишния програмен период за екология в България са дадени впечатляващите 800 милиона лева.

Въпреки че зелените са шумни, медийно представени и финансирани, те не получиха обществена подкрепа и политическо влияние, които те очакваха. Затова основният им ментор, Евгений Дайнов, ги вкара в проекта „Демократична България“. Там, въпреки скромната си електорална тежест, те успяха в няколко парламента да имат депутати. С подкрепата на Петко Петков и Кирил Петков пък получиха министър и заместник министър на околната среда и водите в лицето на Сандов и Белев.

Резултатите от тяхната дейност се оказаха толкова катастрофални, че ще трябват години да се оправят кашите, които сътвориха.

Само за краткия период от 7 месеца докато управляваха МОСВ, успяха да спрат довършването на АМ „Струма“ през Кресненското дефиле, да се опитат да провалят изграждането на тунела под Шипка, включвайки трасето в резерват, върнаха двуинстанционното обжалване за обектите от национално значение и тези от сигурността, чрез което налагат екорекет върху държавата, провалиха разширението на така важния обект ПАВЕЦ „Чаира“, включвайки основният язовир Яденица в резерват Ниска Рила. Заради Сандов и Белев румънският инсенератор в Гюргево обгазява Русе – пропуснаха и не отговориха на писмо, с което да се противопоставят на румънският проект за разширение на това съоръжение.

Най-тежката щета, която зелените нанесоха на България и сигурността на енергийната система е искането на Сандов за затварянето на топлоелектрическите централи от 2025г. Същевременно той спря структурно важния „Брикел“ и ТЕЦ „Марица изток 3“. Нещо, което обрича десетки хиляди хора на безработица.

Още много проблеми, които създадоха зелените, могат да се изброяват. Обжалване на Оценката за въздействие върху околната среда на АЕЦ „Козлодуй“. Блокажа на тунела под Петрохан, магистрала Черно море, мостовете на Дунав. Всички тези важни обекти са жертва на Натура 2000. Тези зони, които са над 35% от територията на страната, са определени от еколозите. Ние сме от европейските шампиони по големина на Натура. За това дори взеха 9 млн. лева – пари от еврофондове и бюджета.

Освен това от 20 години зелените саботират целия зимен туризъм у нас – в този период у нас няма нито един построен нов лифт, Витоша тъне в разруха, а на Банско се извиват опашки от хиляди скиори пред кабинковия лифт.

Провала на Зелено движение и краха на ултразелените в Европа са в следствие на огромните щети, които сътвориха на икономиките на страните от Европейския съюз чрез Зелената сделка. Заради нея Европа е в рецесия, а в България инфраструктурните проекти са в застой. Най-накрая на мегаломанските зелени идеи ще се сложи край и ще остане нормалният хармоничен баланс между човека и опазването на природата в интерес и на двете.

Тома Белев

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Continue Reading

БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРИЯ1 day ago

Патологичния мафиот Борисов отново драпа за президент

Така одиозната мутра от Банкя смятал да приключи политическата си нарцистична кариера и да си осигури пълна неприкосновеност Простака мафиот...

БЪЛГАРИЯ3 days ago

Главчев изпраща Български войски във фашистка Украйна да убиват руснаци

Главчев подписа “споразумение” за изпращане на наши войски във бандеровска Украйна Министерският съвет прие решение (по заповед на западните служби),...

БЪЛГАРИЯ4 days ago

Кафявите мдии воюват с нормалността и са общественоопасни, колкото корупцията. Защото самите те са проядени от корупция

Струва ли си срещу няколко милиарда от Европа да погребем въглищната си промишленост? Това е един от лостовете на авторитарната...

БЪЛГАРИЯ4 weeks ago

Поредните истерични брътвежи на Пеевски

В президентството се гаврят с Пеевски и поредните му истерични брътвежи Димитър Стоянов го съветва да намери някой по-даровит даму...

БЪЛГАРИЯ2 months ago

ДАНС подпука Васил Терзиев

„След планирана проверка от страна на ДАНС в Столична община за достъпа по защита на класифицираната информация се оказва, че...

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКА5 days ago

Трусове в ГЕРБ заради исканата коалиция с БСП

Румен Христов опитал да спре мутрата Борисов да създаде съюз с червените след вота Сътресения в ГЕРБ преди старта на...

ПОЛИТИКА5 days ago

Радостин Василев се цели в парламента с пари на Георги Папазки

Руди Гела вече публично обещава масова чистка в държавата, гражданска война, вещае политически убийства и говори като малък Хитлер С...

ПОЛИТИКА7 days ago

Аталай избра Бареков пред любима за водач във Враца

До момента ДПС във Враца представляваше Валентин Тончев – спряган за много близък до евродепутата Илхан Кючук Бившият агент на...

ПОЛИТИКА1 week ago

Зеленски се овъртоли в още по-големи скандали в САЩ. Поискаха главата на посланичката му. Майк Джонсън го отряза!

Зеленски се овъртоли в още по-големи скандали в САЩ. Този път обаче се стигна дотам, че поискаха главата на посланичката...

ПОЛИТИКА1 week ago

Драми тресат ИТН

Тежките процеси на обновяване не подминаха и партията на Слави Трифонов „Има такъв народ”, издаде източник от все още действащия...

СКАНДАЛ

СКАНДАЛ1 day ago

“Почетният им председател”, известен като топ агент на Държавна сигурност, донасял срещу лица от турския етнос

Евгений Михайлов: Пред хората на Доган стои много сериозен проблем! “Пред хората на Доган стои много сериозен проблем, който вече...

СКАНДАЛ4 days ago

Война между кметовете и мутрата Борисов заради листите

Димитър Николов пръв скочил на лидера си, че е издигнат за депутат Масово недоволство, което прераснало във война, цари между...

СКАНДАЛ5 days ago

Пеевски се е развилнял и купува гласове чрез Цайса, Дънката, Сандокана, Шарана и Данчо Пръча

Мирчев: Пеевски се е развилнял и купува гласове чрез Цайса, Дънката, Сандокана, Шарана и Данчо Пръча 500 лева за глас!...

СКАНДАЛ6 days ago

Как се крадат 2 млрд. евро?

ГЕРБ и ДПС се опитаха присвоят парите от ПВУ, но цената е затварянето на мините и ТЕЦ-овете Как се крадат...

СКАНДАЛ1 week ago

Btv постави мъртвия баща на разстреляния Илия Павлов за… водач на листа

БиТиВи направи днес гафът на годината! Снимката на Павел Найденов, баща на Илия Павлов сега покойник, се появи като… водач...

СВЯТ

СВЯТ6 hours ago

Защо отиде Мишустин в Техеран

Коридор, струващ няколко войни: Защо Мишустин отиде в Техеран Официалното посещение на Михаил Мишустин в Иран е отговор на всички,...

СВЯТ3 days ago

Австрийският Виктор Орбан спечели парламентарните избори

Дясната Австрийска партия на свободата печели изборите за Национален съвет (долната камара на парламента) в Австрия. Според телевизия ORF, позовавайки...

СВЯТ4 days ago

„Зад мен стоят сили, по-силни от Белия дом“

Публикуваме коментара на Светослав Атаджанов без редакционна намеса, но обръща внимание, че във времето, в което той е бил публикуван...

СВЯТ6 days ago

Бобокови прецакаха Божков за изборите

Русенските бизнесмени отказаха в последния момент обещан преди месеци заем на Васил Божков Русенските бизнесмени Атанас и Пламен Бобокови са...

СВЯТ1 week ago

Радев пред ООН: Всеки ден от войната в Украйна увеличава риска от ескалация и е огромна заплаха за световния мир

От трибуната на Общото събрание на ООН българският държавен глава призова за подкрепа на многостранната дипломация и на международното право....

Слушайте Радио

Най четени