Connect with us

КОМЕНТАР

Урсулите на ЕС са толкова големи клоуни, че вече е плашещо. Паразити управляват този съюз

Анастасия Гешева: Урсулите на ЕС са толкова големи клоуни, че вече е плашещо. Паразити управляват този съюз

Анастасия Гешева коментира в своя канал в Телеграм горещите теми от последните часове. Тя е категорична, че в момента сме свидетели на „своеобразна каша“ в международните отношения. По думите ѝ Владимир Зеленски, който се кани да ходи през следващите часове във Вашингтон ще моли за пари и за правото да атакува Русия с далекобойни ракети. През това време, никой не отдава значение на реалните жертви дадени от украинските войници. Те са се превърнали просто в статистика, изразена в числа и нищо повече.

Гешева дава оценка и на ръководството на Европейския съюз и това на всички държави-членки на Съюза. Според нея то е съставено от „паразити“. В още един кратък коментар тя обръща внивание, че очакванията след киберудара по Ливан, че Хизбула ще бъде парализирана са били неоснователни на фона на днешната атака по Израел в ранните часове. Публикуваме коментарите на Анастасия Гешева без съкращения:

В международните отношение настъпи своеобразна каша. Днес или утре Зеленски ще отиде до САЩ, където ще бъде и Главчев впрочем, ще се моли за пари и за разрешение да стреля по Русия. Хареса му да се прави, че се бие с Русия, още малко да бъде герой. Никой не се интересува от цифрите загинали украинци по принцип и сега след така нареченото нахлуване в Курската руска област.

Никой не се интересува и от броя загинали палестинци и ливанци. Притеснителна е безсъзнателната реакция на човечеството, което гледа военни действия по телевизорите и ги възприема като филми, не като реалност.

От друга страна е ясно, че всяко силно противодействие на Запада ще доведе бързо до световна война с необратими последици.

Качих тук изказването на Мария Захарова по разните там планове за мир на Зеленски. Ключовите точки са, че той е нелегитимен, властта в Украйна е нелегитимна и със статут на терористична организация за Русия. Че условията на Русия по казуса Украйна не са променени от поставените от Путин преди 3 месеца. Все още не се разминала опасността САЩ и Англия да разрешат удари по Русия.

***
Всички, които участват в удари по Русия ще бъдат съдени в бъдеще на съд. Урсулите на ЕС са толкова големи клоуни, че вече е плашещо.

Урсула отиде в Киев и отвори голямата торба с лъжите – как ще дава Европа 65 милиарда на Украйна, как ще я приемат в съюза. Откъде ще вземат тези пари? Печатница ли ще отворят? Паразити управляват този съюз и всичките държави членки без никакво изключение. Гледайте какво е у нас и разбирайте какво е навсякъде.

***
Ливан отвръща на Израел. Понеже много се подиграват, че не могат да отвръщат, трябва само да умират арабите, да кажа, че отвръща и то сериозно с ракетни удари в Северната част на Израел. Сирия приведе в бойна готовност армията си за защита и помощ на Ливан.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

КОМЕНТАР

Прегръдката, която предизвика взрив в социалните мрежи

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка

Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като депутати от “Възраждане”, БСП и ИТН блокираха работата му, завардвайки парламентарната трибуна. Целта им беше да не се приеме енергиен план за закриване на въглищната енергетика, за който България би получила 3 милиарда евро от ЕС.

Една прегръдка измести фокуса на общественото внимание – прегръдката, с която Делян Пеевски удостои председателя на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов. Ситуацията бе колкото абсурдна, толкова и комична и предизвика взрив от коментари в социалните мрежи, народното творчество се разгърна мощно и се появиха чудесни хумористични попадения.

Ето и част от коментарите, придружаващи фамозния кадър:

“След толкова приказки за мазни кафета и скутове… Тошко попадна в прегръдките на Пеевски и занемя…”

“Кой сега пие мазно турско кафе?”

“Канят ме, мамо, на тежка сватба”

“Колко е весело там”

“В “Новото начало” няма нищо ново. Символът на мафиотската държава прегръща дружески символът на саботирането Парламентът като институция, бламирали няколко правителства и главен шут на България. Резултатът – загубени €2 млрд и унищожаване на парите за бъдещето на мините”

“Га сервитьорките са спрели да носят пиене, музиката е спряла, ама ти не искаш да си тръгнеш от дискотеката…”

“Жокера в ролята на тошко африкански с последна магария за изпроводяк”.

“Ела, че ми трябваш”.

Не липсват и мемета по темата.

Обект на най-много присмех и подигравки е Тошко Йорданов, който допусна почти интимната близост с Пеевски. Показани бяха и кадри как малко по-рано той се присламчва към председателя на ГЕРБ Бойко Борисов.

Циркът, който разиграха депутатите, опитващи да провалят последното заседание, също не остана извън вниманието. Най-често споделяни са кадрите от началото, когато Станислав Балабанов (ИТН) “превзема” със сила трибуната.

По повода Теодор Ушев написа: “Гледах изцепките вчера в парламента на стадото от нацисткия спектър. Първоначално помислих, че наблюдавам трейлъра на новия “Планетата на маймуните”. После видях, че някаква нова порода е превзела Народното ни Събрание, не са симпатичните орангутани и шимпанзета от филма.”

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Continue Reading

КОМЕНТАР

Западните политици са изключително доволни от разрушенията и смъртта на хората от източна Европа и Русия

Руският посланик е уверен: САЩ са изключително доволни от смъртта на славяните по време на конфликта в Украйна.

Руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов каза, че САЩ отлично разбират как стоят нещата на бойното поле, тъй като руснаците освобождават всеки ден все повече и повече населени райони на Донбас.

„Политиците обаче са изключително доволни от смъртта на славяните от двете страни на огнената съпротива, открито се прокламира проста задача – да се запази старата система на международни отношения, където доминираше Америка“, каза дипломатът.

Антонов добави, че тази идея е била потвърдена преди дни от представители на разузнавателните общности както на САЩ, така и на Великобритания. Така че мащабните атаки на вражески дронове срещу руски цивилни ще продължат.

„Киев е насочен към засилване на атаките срещу обикновените руснаци, нашите градове и села, вече никой не крие – дори на най-високо ниво в Белия дом – че разузнавателните данни текат и текат като река от Съединените щати към Киев. ”, отбеляза руският посланик, „Те трябва да бъдат унищожени още по-силно, за да не се повтори никога повече провокативната и по същество безцелна атака”.

Според Анатолий Антонов никакви „мирни инициативи“ или конференции без отчитане на интересите на Русия не са просто възможни.

„Както по време на Великата отечествена война, фашизмът трябва да бъде изкоренен, а целите и задачите на специалната военна операция трябва да бъдат напълно изпълнени“, каза той.

Освен това дипломатът отбеляза, че с действията си Съединените щати само се забиват „все по-дълбоко и по-дълбоко в блатото на украинския конфликт“, като същевременно жертват благосъстоянието на американците.

„Убийците от Вашингтон имат едно изискване – да се увеличат военните сблъсъци с руските войски до границата на търпимост към враждебни стъпки, чиято цел е прословутото стратегическо поражение на нашата страна. Такива планове са неосъществими. Няма да помогнат нито F-16, нито системите за противовъздушна отбрана или HIMARS, нито друго оръжие“, заключи Антонов.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Continue Reading

КОМЕНТАР

Изказването на Путин подлуди Америка

Анастасия Гешева: Думите на Путин предизвикаха трус от 9 по Рихтер в Америка

Путин като каже нещо и после целият свят дни наред обсъжда какво е искал да каже, защо го е казал, дали го е казал.

Думите му вчера от Далекоизточния икономически форум във Владивосток, че предпочита Камала Харис, защото се смее много хубаво и е предвидима както и Байдън е предвидим, предизвикаха трус 9 по Рихтер в Америка.

Дори Тръмп се хвана и не може да спи, чудел се това шега ли е, да се радва или истина, че да започне да сдържа Русия и да се оплаква, че тя му се намесва в изборите. Въпреки, че в думите на Путин имаше похвала за демократите, те, които все още държат Белия дом, се ядосаха и го предупредиха да…..НЕ СЕ НАМЕСВА В ИЗБОРИТЕ!

Значи Путин няма право да изкаже мнение, защото моментално това мнение повлиява върху събитията. Ето това стана вчера, САЩ официално признаха, че думи, произнесени от Путин, могат да повлияят на развитието на държава Съединени Американски Щати.

Ами утре ще вземе да каже – Замръзни! САЩ ще замръзнат ли? Прилича на тежко психическо заболяване на управлението на САЩ, психоза, че някой те преследва, че някои ще те удари.

Че откъде накъде, нали САЩ са най-добрата държава, само добрини правят, никому не пречат и НИКОГА НЕ СЕ НАМЕСВАТ В ИЗБОРИТЕ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ.

Честно казано, случилото се вчера е толкова сериозен симптом за разпад на умственото здраве на САЩ, че не мисля, че могат да се нарекат Велика сила.

Тръмп се чудел как да разбира тези думи? Какво му пука кой какво мисли за него, за държавата му? Комплекси.

Путин обаче каза 2 истини, че Байдън го свалиха, точно тази дума използва, и че Тръмп е непредсказуем.

Второто е изключително важно, защото в светлината на войната в Украйна, не може да се покрие информацията, че при Тръмп след 2016 година започва военната подготовка на Украйна за война срещу Русия, под ръководството на ЦРУ и тренирането на украинските нацисти в Америка от ЦРУ. Това е най-малкото.

***

В Русия се провеждат избори. За губернатори на области, за местни парламенти, частично избори за депутати. 4 дни ще продължат. Програмата на Путин Русия 2030, огласена при новия му мандат и новото правителство, се разгръща. Във Владивосток Путин каза нещо изключително важно за мен. Че трябва подготовката на кадри за управление!

Ето това е, което Западът изостави, кадрите. Замени ги с калинки и лимонки. А Русия иска да се върне към съзнателно изковаване на кадри. Е кой е в 21 век?

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Continue Reading

БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРИЯ3 weeks ago

Поредните истерични брътвежи на Пеевски

В президентството се гаврят с Пеевски и поредните му истерични брътвежи Димитър Стоянов го съветва да намери някой по-даровит даму...

БЪЛГАРИЯ2 months ago

ДАНС подпука Васил Терзиев

„След планирана проверка от страна на ДАНС в Столична община за достъпа по защита на класифицираната информация се оказва, че...

БЪЛГАРИЯ2 months ago

Трябва да си украинец, за да имаш шанс в България ли?

Служебното правителство осигури възможност деца от Украйна да почиват в България през лятото, за да възстановят своето физическо, психическо и...

БЪЛГАРИЯ2 months ago

Изкривеният Джо Байдън не е бил годен да служи вече

Доналд Тръмп коментира оттеглянето на Байдън В телефонен разговор със Си Ен Ен минути след като президентът Джо Байдън обяви...

БЪЛГАРИЯ2 months ago

КС отменя до дни промените в Конституцията?

Президентът Румен Радев отново ще управлява страната чрез служебен кабинет, избран от самия него след предизвестения край на 50-ото Народно...

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКА1 day ago

Зеленски се овъртоли в още по-големи скандали в САЩ. Поискаха главата на посланичката му. Майк Джонсън го отряза!

Зеленски се овъртоли в още по-големи скандали в САЩ. Този път обаче се стигна дотам, че поискаха главата на посланичката...

ПОЛИТИКА1 day ago

Драми тресат ИТН

Тежките процеси на обновяване не подминаха и партията на Слави Трифонов „Има такъв народ”, издаде източник от все още действащия...

ПОЛИТИКА1 day ago

ИТН и „Възраждане“ блокираха парламента и спряха закон за затварянето на въглищните ни централи

Последният ден на 50-ото Народно събрание приключи с окупирана трибуна, изключени микрофони и химна на България. Депутатите от ИТН и...

ПОЛИТИКА3 days ago

Пеевски е рецидивист

Пеевски е рецидивист в погазването на публичното приличие. Политиката допуска да си корумпиран, да си зависим, да си прост, но...

ПОЛИТИКА4 days ago

Няма нов Възродителен процес. Просто Пеевски стана много нагъл, благодарение на ДПС

Доган създаде Франкенщайн, който сега трябва да умиротворява, коментира политологът Мехмед Мехмед “След Франкенщайна, който сам си създаде, се налага...

СКАНДАЛ

СКАНДАЛ2 days ago

Btv постави мъртвия баща на разстреляния Илия Павлов за… водач на листа

БиТиВи направи днес гафът на годината! Снимката на Павел Найденов, баща на Илия Павлов сега покойник, се появи като… водач...

СКАНДАЛ2 weeks ago

Доган спеше с жените на депутати, кметове и областни лидери на ДПС

Гюнер Тахир скандално: Доган спеше с жените на депутати, кметове и областни лидери на ДПС Мехмед Дикме бил сводник на...

СКАНДАЛ2 weeks ago

Борисов даде Пеевски на “Магнитски”

Асен Василев: Борисов даде Пеевски на “Магнитски” Мафиотската битка продължава и досега Мафиоза Борисов даде Пеевски на “Магнитски“. Това обяви...

СКАНДАЛ2 weeks ago

Безмозъчни мутанти-терористи от „Виваком“ преследват 92-годишния журналист Димитри Иванов

Компанията терорист т техните съподвижници не спират да го тормози с обаждания и писма заради старо устройство за телевизия, което...

СКАНДАЛ2 weeks ago

Пияницата Рашидов ходил да се сдобри с Пеевски в хотел „Берлин“, защото нямал сарай

Изгоненият бивш председател на Народното събрание Вежди Рашидов (ГЕРБ) си спомни днес в интервю за Би Ти Ви, че преди...

СВЯТ

СВЯТ3 days ago

Радев пред ООН: Всеки ден от войната в Украйна увеличава риска от ескалация и е огромна заплаха за световния мир

От трибуната на Общото събрание на ООН българският държавен глава призова за подкрепа на многостранната дипломация и на международното право....

СВЯТ5 days ago

Германия отново показa истинското си лице – фашизъм, расизъм, терор

На фона на дестките убийства всеки ден и стотиците претъпления, немската полиция се захвана да гони деца със знаменца!!!??? Видео,...

СВЯТ6 days ago

Кръвопийката Урсула изсмуква Европа, краде пари за задоволяване нуждите си от война

Европейската комисия (ЕК) ще отпусне на Киев заем в размер на 35 млрд. евро в рамките на споразуменията със страните...

СВЯТ7 days ago

Европейският съюз официално обяви война на Русия

„Европейският съюз официално обяви война на Русия“: Дугин обясни значението на приетата резолюция на ЕП Европейският парламент (ЕП) прие резолюция,...

СВЯТ1 week ago

Байдън, Блинкен спрете тази безразсъдна ескалация!

Робърт Кенеди-младши: Блинкен, Байдън спрете тази безразсъдна ескалация! Робърт Ф. Кенеди-младши призова администрацията на Байдън да не дава зелена светлина...

Слушайте Радио

Най четени