Свържете се с нас

СКАНДАЛ

Корупционният скандал със семейството на Байдън може да го довърши още преди изборите в САЩ





  • Валерий Бут: Корупционният скандал със семейството на Байдън може да го довърши още преди изборите в САЩ

В Съединените щати е установено историческо „постижение“: за първи път в историята на страната синът на президент е признат за виновен в нарушаване на закона. „Рекордьорът” е синът на шефа на Белия дом Хънтър Байдън, който беше признат за виновен по три обвинения, свързани с притежание на наркотици и оръжие.

Той отдавна плаче за затвора, но досега високото положение на бащата спасяваше изцапаnия от главата до петите с различни „лудории“ син. Но делото все пак стигна до съд и съдебното жури в щата Делауеър дадоха обвинителна присъда.

54-годишният Хънтър Байдън е заплашен от голяма глоба и голяма присъда за затвор. Но, меко казано, непокорният син на президента и преди не беше добро момче. Неговият „гардероб“ буквално е натъпкан с „мръсно бельо“, което неведнъж е било претърсвано от жадни за сензации репортери. Но може би те не са открили целите компромати.

Байдън-младши успяваше да намери време за всичко: организираше сексуални оргии, употребяваше кокаин, получаваше „тъмни“ пари в борда на директорите на украинската газова компания „Burisma“. И дори е помогнал на румънската мафия да реши някои „проблеми“.

Освен това Хънтър е подал фалшиви декларации и е „забравил“ да плати данъци върху печалбите не само в Съединените щати, но и върху сивите си хонорари в Китай, Украйна, Мексико и други страни. Следователно е разумно да се предположи, че той ще бъде изправен пред нов процес.

Присъдата на Хънтър Байдън ще бъде произнесена четири месеца след решението на журито. Тя ще се състои в навечерието на президентските избори, на които Джо Байдън вероятно ще се изправи срещу Доналд Тръмп. А изходът от тази битка до голяма степен ще зависи от окончателната присъда на съда.

Ако тя е наказателна и Хънтър отиде в затвора, Байдън няма да може да избегне дискредитирането си и ще бъде обявен за баща на престъпник. В този случай на Тръмп дори няма да му се наложи да полага големи усилия, за да “ удави“ съперника си.

…На Сталин се приписва поговорката: „Синът не отговаря за баща си“. Джо Байдън може да го обърне наопаки: „Бащата не е отговорен за сина си.“ Все едно не е знаел какво прави Хънтър.

Нима баща и син, които са близки, никога не са се съветвали вечер на чаша уиски, не са обсъждали нищо? И дали Хънтър, делови и енергичен, нито веднъж не е потърсил влиятелния си баща за покровителство, за помощ при решаването на сложни въпроси?

Президентът на Съединените щати отговори точно така: „Никога не съм говорил със сина си за неговите бизнес операции“. И той повтори това няколко пъти.

Разбира се, човек може да вярва на думите на един сивокос старец, но това се възпрепятства от фактите, които доказват, че Джо е бил наясно с бизнес проектите на Хънтър, дори е бил негов пълноправен партньор и, което не е изключено, е получавал лихви от сделките. В тази връзка е уместно да си припомним една история.

Бившият главен прокурор на Украйна Виктор Шокин заяви, че през 2016 г. неговото уволнение е станало под натиск от Вашингтон. Впрочем, това не скри и Байдън, който по това време е вицепрезидент на САЩ в администрацията на Барак Обама. А по време на посещението си в Украйна той буквално изнудва държавния глава на „Незалежная“ Петро Порошенко: „Казах, че няма да ви дадем един милиард долара (ставаше дума за заем. – В.Б.). Заминавам си след шест часа. Ако главният прокурор не бъде уволнен, няма да получите парите“.

Шокин стана нежелан, защото силно се заинтересува от финансовите дела на фирмата Burisma. „Ако бях продължил разследването, щяхме да разкрием факти за корупционните схеми на Байдън-младши и други“, заяви той.

Същият Шокин твърди, че Джо Байдън е платил 1 000 000 000 (!) долара за уволнението му. Парите бяха предназначени за представители на украинските власти, които трябваше да спрат всички съдебни действия срещу Хънтър Байдън. И – срещу самите тях?!

Остава да добавим, че бившият главен прокурор издаде книга с красноречиво заглавие „Истински истории за международната корупция на Джо Байдън в Украйна“. Но в САЩ това не предизвика голямо вълнение. Ако обаче Тръмп стане президент, започнатото от Шокин разследване може да бъде продължено.

Още един факт. През 2013 г. Байдън направи официално посещение в Китай и неофициално взе Хънтър със себе си на пътуването. Разбира се, не само, за да може да се любува на местните красоти. Десет дни след посещението Хънтър получава лиценз за извършване на бизнес в Китай и става член на управителния съвет на фонда за частни инвестиции. Скоро оттам се „изсипват“ големи пари.

И отново, Байдън-старши не е бил наясно с делата на Байдън-младши? Вероятно просто е казал уклончиво: „Татко, ще отида за час-два, ще се разходя из Пекин, ще пия чай с мента“…

Редно е да си припомним поговорката: „Ябълката не пада по-далеч от дървото“. Това означава, че самият Джо Байдън е участвал в различни измами. По-специално той беше заподозрян в получаване на незаконни плащания от чужбина, докато беше вицепрезидент. По-точно, вземал е подкупи за определени услуги, основателно попълвайки капитала си.

За това говори Джеймс Комер, член на Републиканската партия и председател на Комисията за надзор и отчетност на Камарата на представителите на САЩ. Според него служители на ФБР разполагат с информация, уличаваща президента. Но когато Комър поиска да предостави необходимите документи, шефът на бюрото Кристофър Рей отказа.

Защо? Вероятно, защото Байдън е на власт и е неудобно да се „забърква тази каша“ по много причини. Ако Байдън напусне Белия дом и Тръмп дойде на власт, тогава всички кучета могат да бъдат пуснати на свобода срещу заспалия Джо. Тогава Рей вероятно ще покаже цялата мръсотия.

…Мнозина в САЩ се съмняват, че съдът ще изпрати Хънтър Байдън в затвора. Сред тях е и Рон Сиверт, бивш прокурор и доцент в Училището за държавно управление „Буш“. Той смята, че „законът препоръчва условна присъда при такива обвинения, която вероятно ще бъде произнесена“.

Обвинението срещу Байдън-младши във второто дело за укриване на данъци обаче е много по-сериозно и в случая присъдата може да е свързана с ограничаване на свободата, но не за дълъг период. Но това все още е голям въпрос.

…През 90-те години на миналия век, когато се прекланяхме пред Запада, ни се внушаваше, че всички техни политици са кристално чисти, честни и достойни хора, които стриктно спазват законите. Но в действителност беше точно обратното. Тези лъскави, добре изглеждащи господа винаги се стремят да измамят и излъжат. Баща и син Байдън са нагледен пример за това.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes







СКАНДАЛ

И к’во плювахме „проклетия социализъм“ и пак се върнахме в него





  • Пригответе си мрежички за пазар от социализма
  • Има ли право Т-маркет да ни таксува за малките найлонови торби?
  • Табели за таксуването в обектите има, но те не са в непосредствена близост до ролките

Всеки търговец е длъжен предварително да постави на видно място и в непосредствена близост до стоката нейната продажна цена. Това напомнят от платформата “Ние, потребителите” във връзка с постове на клиенти в социалните мрежи, че тихомълком въведеното от една от веригите за хранителни стоки таксуване с 5 стотинки на малките

Гастроном от миналото

“Посещение в два от обектите на веригата показа, че табели с информация за таксуването все пак има, но те не са в непосредствена близост до ролките с торбичките, както се посочва в чл. 15 от Закона за защита на потребителите. Затова не е изненадващ ропотът на потребитерите и твърденията им, че разбират за начисляването на по 5 стотинки за всяка торбичка едва, когато си погледнат касовата бележка”, коментира Габриела Руменова от “Ние, потребителите”.

Никой от служителите в магазините не може да обясни по кой нормативен акт е въведена таксата, част от тях препращат да се чете на плаката (където подобно нещо не пише), а други – на сайта.

При преглед на едната интернет страница на веригата (tmarket.bg), включително в рубриката “Актуално” няма новина на тази тема. На другия сайт на бранда (https://tmarketonline.bg) има информация на заглавната страница и тя гласи: “В продължение на нашите усилия за все по-зелена околна среда се налага да започнем да таксуваме опаковъчните торбички и тарелки с цени от 5 до 30 ст. за брой”. Тук отново не се цитира нито нормативен акт, нито се посочва заради коя конкретно зелена програма на веригата “СЕ НАЛАГА” таксуването на торбичките. Отделно от това, няма конкретна цена за всеки от видовете артикули, а са посочени в диапазон. Отделен въпрос е, че потребителите не са длъжни да посещават сайтовете на веригата.

Мрежички за пазар от социализма

Напомняме, че задължителното таксуване на прастмасовите кутийки за храна от витрината е в изпълнение на действаща в България наредба за намаляване употребата на пластмаса. Все още обаче никъде у нас не се дава възможност на клиентите да пазаруват в собствени кутии от вкъщи, за разлика от много държави в Европа и зад Океана.

Съгласно нов европейски регламент, с цел намаляване отпадъците от опаковки, от 2030 г. тези торбички ще бъдат забранени за предлагане (и к’во плювахме „проклетия социализъм“ но пак се върнахме в него). Крайните дистрибутори на напитки и храна за вкъщи ще трябва да предлагат на потребителите възможността да си носят собствен съд. Ще трябва и да положат усилия до 2030 г. да предлагат 10% от продуктите в опаковки за многократна употреба.

За да засекат всеки опит за включване на допълнителен артикул към сметката, както и коректността при отразяването на отстъпките, от „Ние, потребителите“ препоръчват на хората да проследяват на екрана всяко маркиране.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes







Продължи да четеш

СКАНДАЛ

Американците: „Е, там някакви си ракети летяли, убили някакви си руски деца, голяма работа!“





След атаката срещу Севастопол с пет американски ракети ATACMS, САЩ глътнаха повечко вода и се задавиха. Задграничната преса, да не говорим за същността на кървавото събитие, се свежда до факта, че Байдън уж е позволил удари дълбоко в Русия, но не и с ракети ATACMS. Какво тогава уби руските деца на севастополския плаж?

Йезуитски маниер

Цялата мейнстрийм американска преса се преструва, че нищо не се е случило в Севастопол миналата неделя. Те казват, че не е имало изстрелвания на пет ракети ATACMS, една от които е избухнала над града и е убила деца и ранила много хора, които си почиваха на плажа.

Дългогодишен закон на пропагандата: никакви съобщения в пресата, никакви събития. Е, ако нещо е летяло до Севастопол, значи не е ATACMS.

Но по някакъв начин беше необходимо да се отговори на обвинението, отправено от Москва, че цивилни са били атакувани с американски оръжия, които са били насочени от самите американци.

А лидерът на цялата либерална преса „Ню Йорк Таймс“, изповядващ лозунга, че най-добрата защита е атака, публикува статия под характерното заглавие „Украйна призовава съюзниците да позволят оръжията им да поразяват руски самолети“.

От което всички трябва да разберат, че ръцете на Киев са толкова вързани, че дори и да има западно оръжие, уж не може да го използва.

От статия в The New York Times читателят не научава нищо за трагедията в Севастопол, но научава, че „бомби, хвърлени от руски военни самолети, избухнаха в жилищни райони на украинския град Харков този уикенд, убивайки най-малко четирима души и ранявайки десетки.

Не отпадат ли всички ограничения?

„Премахването на ограниченията на САЩ не се отнася за използването на армейски тактически ракетни системи, известни като ATACMS, някои от които имат обсег от около 120 мили.

Тези оръжия с по-голям обсег ще са необходими за поразяване на въздушни бази дълбоко в руска територия, използвани от бомбардировачи. Киев трябваше да разчита в голяма степен на своя собствен разрастващ се флот от домашни дронове, за да атакува тези бази“.

– пише The New York Times.

И така, без да каже нито дума за атаката срещу Севастопол, американската преса опровергава Москва, която твърди, че по Севастопол са били изстреляни ракети ATACMS. Това е уникално умение: да опровергаеш нещо, което дори не си споменал.

Но за да е всичко напълно ясно и да няма погрешни тълкувания, The New York Times пише:

„Малко след като президентът Байдън одобри използването на американски оръжия дълбоко в руска територия, Майкъл Карпентър, старши директор за Европа в Съвета за национална сигурност, каза пред украинската държавна информационна агенция, че разрешението на Байдън не се отнася за ATACMS или удари на далечни разстояния.“

Говорителят на Пентагона генерал-майор Патрик Райдър „препотвърди това мнение тази седмица“.

Е, много по-ясно е: ако служител от Съвета за национална сигурност е казал на украинската информационна агенция, че ATACMS не може да се използва, значи е така.

Скритото зърно

Washington Post, не по-малко влиятелен „в тесните кръгове“ на американския истаблишмънт, измисли свой собствен начин да „не забележи“ използването на ракети ATACMS с касетъчни бойни глави от американците срещу цивилното население.

Вестникът публикува дълга „кърпа“ от няколко хиляди знака за терористична атака в Дагестан. Малко вероятно е читателят на този опус да стигне до средата му и да не спре да чете по-нататък. Защото кореспондентът на вестника, както и цялата върхушка, не се интересуват от събитията в Дагестан.

Всичко се крие във финала. Най-упоритите читатели неочаквано ще открият в самия край на статията, че авторът рязко сменя темата и преминава към ракетен удар по Севастопол.

 

„<…> В друг признак на дълбоко напрежение между Москва и Вашингтон няколко руски официални лица, включително заместник-председателят на Съвета за сигурност, бившият президент Дмитрий Медведев, свързаха атаката в Дагестан с украински ракетен удар в неделя в окупирания Крим, което доведе до смъртта на четирима цивилни, включително две деца“,

– пише The Washington Post.

„В понеделник Песков обвини Съединените щати в отговорност за атаката срещу Крим, като каза, че тя „трябва да има последствия“. Руското министерство на отбраната съобщи, че е свалило пет ракети от армейската тактическа ракетна система ATACMS, доставена на Украйна от САЩ.

Министерството каза, че една от ракетите е избухнала над град Севастопол, след като се е отклонила от траекторията си на полет, когато е била прихваната от руската противовъздушна отбрана.

Без да предоставя доказателства, руското министерство на отбраната заяви, че всички цели на ATACMS се определят от американските военни“,

– Вашингтон пост парира обвиненията от Русия.

Вестникът отбелязва, че „Песков нарече атаката в Крим абсолютно варварска и обвини за нея САЩ и Европа“.

„Само миналата седмица президентът (Путин) многократно каза, че тези, които насочват технологично сложни ракети към цели, не са украинци. Ясно е кой осигурява тези изстрелвания,“

— цитира Washington Post прессекретаря на руския президент.

Изводи след прочита между редовете

Вестникът обръща внимание на факта, че Песков, говорейки с журналисти, „не коментира какви действия ще предприеме Русия, но посочи предишни заплахи от президента Владимир Путин за доставка на ракети на страни, недружелюбни на Съединените щати“.

„Песков каза, че Русия преразглежда ядрената си доктрина, която в момента гласи, че Русия може да използва ядрени оръжия, ако съществуването й е застрашено или в отговор на ядрена атака, за да вземе предвид днешните реалности“.

– пише The Washington Post.

Абсолютно ясно е, че американците искат да разберат докъде могат да стигнат с оръжията си, които самите те насочват към цели в Русия.

В същото време, съдейки по публикациите в два водещи вестника (които отдавна са се превърнали в табла за обяви на Държавния департамент и ЦРУ), американците се преструват, че в неделя в Севастопол са пристигнали всичко друго, но не и ракети ATACMS, а това означава, че те не са замесени в това .

Страхлива и подла тактика. Това е тактиката на глутница чакали, които се опитват да ухапят лъва, но в същото време се страхуват, че лъвът ще се отвърне и ще ги прехапе наполовина. Но ако лъвът не се отдръпне, тогава можете да продължите да хапете и дори да отнемете плячката от него.

Изглежда американците по никакъв начин не могат да разберат за какви „последствия“, обещани от Москва, може да се говори. Защото много пъти сме обещавали подобни „последствия“ и нищо не сме правили. И ако няма реални последствия за тях, то следващия път тези чакали, образно казано, ще се опитат да ни прегризат гърлата.

Американците наистина трябва да се страхуват от нас. Те трябва да живеят в страх всеки ден. Явно само посещенията на наши кораби в Куба не са достатъчни. Само страхът от неизбежната смърт може да ги спре.

Днес американски управляеми ракети бомбардират Крим и Белгород. Пристига ли нещо в Москва утре? И бившите „партньори“ пак ще кажат, че уж Байдън не е позволил и не са в бизнеса. Ще си бършем кървавите сополи и ще чакаме нещо да отлети право към Кремъл? Русия няма накъде повече да отстъпва.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes







Продължи да четеш

СКАНДАЛ

Новият собственик на BIT спря всички предавания на телевизията





Изпълнителният директор на компанията, която купи канала, иска да смени профила на медията

Старите и новите собственици на „Би Ай телевизия“ потвърдиха в съобщение за медиите, че има подписана сделка за продажбата на 100% от капитала на „Би Ай телевизия“ ООД, компанията, която притежава телевизия BIT, на дружеството „Интерактив ТВ системс България“ АД. Съдружници в дружеството са Мирослав Янев и Момчил Дуканов, които си поделят собствеността поравно.

От публикувания в Търговския регистър финансов отчет на телевизията за 2016 г. се вижда, че общо задълженията й възлизат на 4.7 млн. лв.

От последния отчет пък на новия собственик „Интерактив ТВ системс България“ за 2016 година става ясно, че към тази година дружеството няма собствени активи, а загубите му са 5 хил. лв.

Пред „ЗОРО“ изпълнителният директор на новата компания собственик – Мирослав Янев, коментира, че в момента за него най-важно е да успокои екипа на телевизията и съвсем скоро ще даде повече подробности за начина, по който ще развива канала.

„Вярваме, че с добавянето на традиционен телевизионен канал ще можем да създадем хибриден продукт от нов тип – силата на телевизията, съчетана с гъвкавостта и близостта до аудиторията на дигиталните форми“, коментира в прессъобщението Мирослав Янев. Той пояснява, че новият екип ще рестартира проекта BIТ, за да я насочи към младата и активна аудитория. „Ще трансформираме най-добрите предавания на BIT, за да ги направим конкурентни в дигитална среда, и ще ги надградим с нови елементи. Ще добавим нови предавания и любими лица. Вярваме, че продуктът ни ще бъде атрактивен за рекламодателите и ще позволи на новия проект да се самоиздържа и развива“, твърди Янев

По думите му, считано от днес, телевизията влиза в период на трансформация и преструктуриране, за да се подготви стартът на новата програмна схема.

Какво става в телевизията

На среща по обед в петък новият собственик се е представил на продуцентския екип в телевизията и е обявил, че сваля от ефир всички предавания, защото предстои телевизията да има нов облик. Журналистката Полина Паунова, която води предаването „Хайд парк“ по BIT заедно с колежката си, журналистката от БНР Силвия Великова, сподели, че и тяхното предаване е свалено. В ефир в момента се излъчват записи на стари предавания на медията. В профила си във facebook Паунова написа: „Решението за това ни бе съобщено от продуцента на предаването в общ чат между него, мен и Силвия Великова във Фейсбук. Като причина: спират се всички предавания в телевизията до второ нареждане.“ Паунова обяснява още, че от 31.12.2017 г. тя и Силвия Великова нямат договори с Би Ай Ти. „Работим всяка събота (два часа ефир) и всеки ден подготовка през седмицата, която остава невидима за публиката, без договор. Това се случва вече повече от месец или, иначе казано – пет предавания“, пише Паунова.

Пред „ЗОРА“ Сашо Диков потвърди, че е подал оставка, защото така е коректно да си тръгне – с екипа и собственика, който го е назначил. „Преговорите ми с новия собственик обаче продължават, той заяви, че иска да работи с мен. В понеделник ни предстои среща и ако условията са приемливи за мен, ще остана част от екипа на BiT.“ Той потвърди, че разговорите води с Мирослав Янев в качеството му на нов собственик на медията. Такъв разговор ще имат и Полина Паунова и Силвия Великова, за да бъде уточнено дали и те биха продължили да работят за BIT.

Кой е Мирослав Янев

Мирослав Янев е известен на българския пазар с работата си като продуцент, свързан с миноритарния собственик в bTV Media Group Красимир Гергов. В сектора се коментира, че предварителният договор за покупката на BiTV е подписан именно от Гергов, но той не смята публично да оповестява свързаността си с канала. Причината за това е, че като миноритарен собственик в bTV Красимир Гергов няма право да придобива собственост в други телевизии.

Янев започва да се занимава с продуциране на аудио-визуална продукция преди близо 20 години. Има опит и в областта на информационните технологии и телекомуникациите. Работил е по формати като „Стани богат“, „Семейни войни“, „Столът“, излъчвани по „Нова тв“.

Янев има участие в създаването на българските компютърни игри Trans (създадена през 2000 г. и се приема за първата 3D компютърна игра в България) и Knights of Honor (2004).

През 2007 година заминава за Виена, където управлява проекти на Siemens в областта на новите технологии. В България се връща края на 2010 заради старта на MediaPro Entertainment на българския пазар и става изпълнителен директор на компанията. Тя бе представена официално на българския пазар през 2011 г. като една от водещите компании в Централна и Източна Европа.

Част е от американската Central European Media Enterprises (CME) (компанията, собственик на bTV, на още четири тв канала и на шест радиостанции на българския пазар).

Продуцентската фирма бе и основният производител на филми, сериали и програми за телевизиите от групата на СМЕ. Компанията бе създадена, за да работи за bTV преди шест години, когато в нея силно влияние имаше Красимир Гергов. MediaPro Entertainment правеше кулинарното състезание Lord of the Chefs, както и други актуални предавания като „bTV Новините“, „Шоуто на Слави“, „Комиците“, „Нека говорят“, „Модерно“, „Код криминално“, „Сеизмограф“, „Хрътките“. Към днешна дата (както и за последните четири години) няма данни компанията да осъществява дейност в България.

MediaPro Entertainment се управляваше от Мирослав Янев и Ася Маджарова (сестра на Вики Политова, която дълго време работеше в bTV и стигна до позицията председател на управителния съвет и генерален и изпълнителен директор на bTV Media Group по времето, когато Красимир Гергов имаше по-голям контрол върху управлението – бел. ред.).

Връзката на сделката за BIT с Красимир Гергов, макар и индиректно, е притеснителна, защото през годините стана ясно, че той е консултирал по медийни проекти депутата от ДПС Делян Пеевски и майка му Ирена Кръстева.

Назад в годините управляваната от Цветан Василев КТБ бе основен кредитор на най-големия медиашоп в България „Пиеро 97“ от 2011 г. до фалита на банката. За тези няколко години „Пиеро“ увеличи близо четири пъти експозицията си към групата на КТБ.

Първоначалният заем на „Пиеро“ от КТБ през 2011 г. възлиза на 6.5 млн. лева, през следващата година задълженията вече са около 31 милиона лева според финансовите отчети на дружеството в Търговския регистър. През 2012 г. вторият по големина кредитор на агенцията е друго дружество от орбитата компании на КТБ – „Кен трейд“. Задълженията на „Пиеро“ към тази компания възлизат на 6.6 млн. лв.

Собствеността в „Пиеро 97“ е скрита зад акции на приносител, но като неин основен собственик винаги се е сочел Красимир Гергов.







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

Идат шокиращи цени на тока

19 май 2024 г., неделя, ще остане знаков ден в енергийната система на България и ще се запомни, поне от...

БЪЛГАРИЯпреди 2 седмици

Колко похарчиха за медийна реклама партиите дотук?

Малката телевизия „Евроком“ най-предпочитана за предизборната кампания Десетина дни преди изборите 2 в1 на 9 юни партиите и коалициите, които...

БЪЛГАРИЯпреди 2 седмици

Костадинов насмете мързеливия кмет на Добрич, град запуснат, потънал в кал и мърсотия

Бесен скандал с Костадинов, пристигна полиция Политикът насмете кмета на Добрич Председателят на партия „Възраждане” Костадин Костадинов и водачът на...

БЪЛГАРИЯпреди 3 седмици

Народът не издържа, започнаха да стрелят по билбордове на ПП-ДБ

На единия от тях са установени 6 дупки от стрелба Няколко билборда в София, които се използват за политическа агитация...

БЪЛГАРИЯпреди 3 седмици

8 милиарда и 628 милиона лева ни струва корумпирана, много лошо работеща, чиновническата армия

Наша родна армия превзе България 8 МИЛИАРДА И 628 МИЛИОНА ЛЕВА НИ СТРУВА ЧИНОВНИЧЕСКАТА АРМИЯ.Наша родна армия превзе България. Общия...

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Грозните и тъпи останаха извън борда

Атанас Славов, Антоанета Цонева, Надежда Йорданова и Ивайло Мирчев от ПП-ДБ остават извън 50-ото Народно събрание Знакови лица на ПП-ДБ...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Петър Волгин – шампион по преференции от евроизборите със 71 224 лични гласа

Вторият в листата на „Възраждане“ за Европейския парламент – водещият от БНР Петър Волгин, е шампион по преференции от вота...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Politico нареди Ицо Хазарта в групата на „откачените и ИДИОТИТЕ“ в ЕП

В новоизбрания Европейски парламент може да бъде спокойно формирана политическа група „Откачените“, пише „Политико“. Изданието е подбрало 23-ма евродепутати от...

ПОЛИТИКАпреди 4 дни

Нетаняху се скара с Блинкен

След като израелският премиер Бенямин Нетаняху публикува видео на английски със съобщението, че държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен ,...

ПОЛИТИКАпреди 6 дни

Корумпираната Нинова пак „подаде оставка“

Тя обаче не се отказва от депутатското място в новия парламент. Ще се бори за нов мандат като председател на...

СКАНДАЛ

СКАНДАЛпреди 16 часа

И к’во плювахме „проклетия социализъм“ и пак се върнахме в него

Пригответе си мрежички за пазар от социализма Има ли право Т-маркет да ни таксува за малките найлонови торби? Табели за...

СКАНДАЛпреди 20 часа

Американците: „Е, там някакви си ракети летяли, убили някакви си руски деца, голяма работа!“

След атаката срещу Севастопол с пет американски ракети ATACMS, САЩ глътнаха повечко вода и се задавиха. Задграничната преса, да не...

СКАНДАЛпреди един ден

Новият собственик на BIT спря всички предавания на телевизията

Изпълнителният директор на компанията, която купи канала, иска да смени профила на медията Старите и новите собственици на „Би Ай...

СКАНДАЛпреди един ден

Скандал в CNN. Изключиха от ефир говорителката на кампанията на Тръмп

SNN внезапно изключи от ефир говорителката на кампанията на Доналд Тръмп Каролин Ливит в понеделник сутринта – само няколко дни...

СКАНДАЛпреди 3 дни

Николай Марков прокле bTV и ѝ се закани люто!

Лидерът на партия „Величие“ т.н полковник Николай Марков прокле частната национална телевизия bTV в профила си във Фейсбук. Той се...

СВЯТ

СВЯТпреди 2 дни

КАСАПНИЦА! Американците удариха Севастопол с 5 ракети ATACMS. Жертви и стотици ранени, включително деца

Американци съвместно с терористи от Киев обстреляха Севастопол с пет американски ракети ATACMS следобед в неделя, 23 юни. Отломките на...

СВЯТпреди 5 дни

Борисов§Мафия газ пикаят от победата на Николай Марков, насъскаха всички помияри и мисирки срещу него

Николай Марков от изненадата “Величие” с първи коментар: Процентите ни са 17. Искаме си нашето Той се видя в новия...

СВЯТпреди 7 дни

Щатите се обидиха на Виетнам заради посещението на Путин

След знаково посещение в КНДР, Владимир Путин пристигна във Виетнам. Само месец след като встъпи в длъжност като руски президент,...

СВЯТпреди 7 дни

Защо посещението на Путин в КНДР предизвика истерия на Запад

Срещата между Владимир Путин и Ким Чен-ун се обсъжда широко на Запад. Местните медии изразяват безпокойство от сближаването между Москва...

СВЯТпреди 1 седмица

След съдебно решение: Водата в София поскъпва с над 22%

След съдебно решение, с което се увеличава нормата на възвращаемост на капитала на „Софийска вода“ – днес, на заседание на...

Слушайте Радио

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

Най четени