КОСМОС

Три вида враждебни извънземни, погрешно тълкувани като богове

Идеята, че ние не сме единствената форма на живот във Вселената занимава въображението и интереса не само на учени, но и на философи, историци и други експерти през вековете.

Един от първите,

които се изказват в подкрепа на извънземния живот, е монахът, философ, математик, поет и теоретик по космология Джордано Бруно.

Той смята, че има безброй слънца и планети, които се въртят около техните слънца. Също както седемте планети от Слънчевата система.

Според него ние виждаме само слънцата, защото те са големи и светят, но техните планети остават невидими за нас, защото са по-малки и не светят.

Безбройните сетове във Вселената не са по-лоши от Земята и вероятно не са по-малко населени.

Така че кои са те?

Дали са добронамерени? Дали са враждебно настроени? Ако наистина съществуват, къде са те? Като се има предвид факта, че има най-малко сто милиарда галактики стари като Млечния път.

Всяка една от тях има средно по 100 милиарда слънца на галактика. Може да се каже, че разумен живот непременно трябва да съществува някъде.

Приемани като „богове“, множество древни култури по целия свят показват как „изключително напреднали същества“ са посетили Земята и са дошли от звездите.

Анунаките

Анунаките се счита, че са създателите на човека. Тези мощни богове напуснали Земята в далечното минало, но един ден те трябва да се върнат на Земята.

Любопитното е, че ако се вгледаме в древните култури по света, повечето от богове-създатели са оставили Земята с обещанието да се върнат един ден. Много изследователи са убедени, че анунаките са високоразвита цивилизация от една неуловима планета в нашата Слънчева система.

Те са дошли на Земята, кацайки в Персийския залив някъде преди около 432 000 години. Те създали човека като робска раса, за да им помага за добива на злато. В крайна сметка, анунаките напуснали Земята с обещанието да се върнат един ден.

Сивите

Сивите извънземни са едни от най-известните видове на 21-ви век. Има два вида сиви извънземни. Малките Сиви се смята, че притежават изключително големи глави, с форма на бадем очи и малки тела. Те са подвид на Високите Сиви. Според уфолози и изследователи, тяхното население в действителност е много малко на брой и затова те имат множество клонинги между тях.

Смята се, че те идват от Съзвездието Орион и звездна система Зета Ретикули. Пещерните рисунки в района на Кимбърли, Австралия се смята, че са на хиляди години и може би са и най-ранните изображения на Сивите, откривани някога.

Според конспиративни теории, някъде през 1950 година правителството на САЩ е сключило тайно споразумение със сивите. Получили сме изключително напреднала извънземна технология за проучване. Те имат зелена светлина да отвличат хора и да извършват експерименти с тях.

Рептили

Чували сме истории за тези странно изглеждащи същества, които явно живеят сред нас на Земята. Има толкова много истории за хората-влечуги, както в миналото и в настоящето, които разказват как тези същества присъстват на нашата планета. В Южна Америка, Кетцалкоатъл и Кукулкан са някои от боговете, които са почитани като богове.

Според описанията оставени през годините, те са били около 4 метра високи и отлични бойци. Рептилите имали изключителна йерархична и конкурентна политическа и военна система. Те също имат голяма психическа сила и се хранят с отрицателна енергия като страх и омраза, за това и ги смятат за „демони“.

➡️ Стани ни приятел във facebook и препоръчай на своите приятели

Мислите ли, че няма да е интересно и на вашите приятели? Споделете тази история!

Най четени