Свържете се с нас

ПОЛИТИКА

Даже и от ДПС депутат да е!





  • Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС
  • Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел
  • Елена Йончева: Делян Пеевски ми се обади лично

Естрадната прима Лили Иванова стои в основата на шокиращото за електората сближаване между ДПС и евродепутатката Елена Йончева. Както е известно, вчера областната структура на партията издигна кандидатурата на вечната социалистка за Брюксел и остави със зяпнали уста както обикновените гласоподаватели, така и Корнелия Нинова.

Суперзвездата гостува в Брюксел на 6 март, където изнесе концерт във „Флаже“ – център за култура до живописните езера на Иксел. Лили Иванова през цялото време беше обгрижвана в Белгия от евродепутата и лидер на европейските либерали Илхан Кючюк.

Острието на ДПС в Европа Кючук беше инициатор и организатор на музикалното събитие и организира прием в чест на Лиленце Пиленце. Именно там Илхан провел дълъг и напоителен разговор с Елена Йончева и се родила идеята за нейно участие в листата на неговата партия.

Черната и русата – двете социалистки са смразени от години

Журналистката му обяснила надълго и нашироко за сблъсъка си с Корнелия Нинова, който ще я остави извън списъка на БСП за новите избори за евродепутати, разказват запознати. От доста време Йончева е един от основните критици на лидера на формацията. Тя обвиняваше Нинова, че е твърде пасивна политически срещу ГЕРБ, както и че БСП не се възползва от гражданските протести срещу управляващите.

Според злите езици обаче разривът бил по-личен и Елена се смразила с партийната си шефка, защото не я предпазила от делото, което НАП й заведе за пране на пари през 2018 г. Йончева окончателно загуби процеса тази седмица и ще олекне с 58 000 лева.

Бившата половинка на Сергей Станишев успяла да убеди Илхан Кючюк, че ще бъде полезна на ДПС в европарламента като разпознаваема фигура в Брюксел и поела ангажимент да смекчи сериозно проруските си позиции и ще спазва либералната линия на Движението.

Така под звуците на „Панаири“ и „Щурче“ се родила идеята Йончева да смени партийната принадлежност, която вече е факт.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







ПОЛИТИКА

Теоретиците на конспирацията се оказаха прави: дълбоката държава излиза от сянка





В следващите дни Холандия, смятана за „най-либералната страна в света“, ще има нов премиер. Това слага край на повече от шестмесечна сага, по време на която победителите в изборите през ноември се опитваха да съставят правителство въз основа на техните резултати. Най-фрапиращото в тази история е, че накрая премиер ще стане човек, който няма нищо общо с тези избори! Просто казано, изборът на милиони холандски гласоподаватели беше просто игнориран. И сега спешно се опитват да изобразят всеобщо одобрение на тази идея.

В продължение на много десетилетия Холандия разви доста сложна многопартийна система, която въпреки това беше сочена за пример на целия свят. Отдавна няма партия, която да претендира за абсолютно мнозинство. Но се появи известен консенсус: министър-председателят по правило ставаше лидер на партията, която получи относително мнозинство и по време на дълги преговори можеше да формира коалиция въз основа на резултатите от изборите. Тоест, теоретично беше възможно да заеме първо място, но да не влезе в правителството, ако втората партия успее да получи подкрепата на мнозинството от депутатите в парламента. Последният път, когато втората партия формира правителство, беше на изборите през 1982 г. Но да повторим: винаги министър-председател ставаше лидерът на партията, която имаше повече мандати в управляващата коалиция – така винаги се вземаше под внимание изборът на избирателите.

Както знаете, през ноември миналата година европейският естаблишмънт беше шокиран до дъното на душата си от факта, че несистемната антиислямска и антимигрантска Партия за свобода, ръководена от Герт Вилдерс, зае уверено първо място в тази либерална държава. Тогава западните медии просто полудяха, говорейки за „победата на Путин“ в Холандия.

Но мейнстрийма бързо набра силата си. Отначало либералните партии, които се съгласиха на коалиция със своя заклет враг, поставиха условие самият Вилдерс да не е в правителството. А сега коалицията обяви, че 67-годишният чиновник Дик Схоф ще стане министър-председател. И то не обикновен чиновник! От 90-те години Схоф се изкачи по цялата йерархична стълба в дълбините на холандските разузнавателни служби и правителствени агенции, занимаващи се със сигурността. През 2000-те години той оглавява Националната служба за борба с тероризма, Службата за общо разузнаване и сигурност (всемогъщата тайна служба на страната АИВД) и става най-висшият държавен служител в Министерството на правосъдието и сигурността на Холандия.

Достигнал всички възможни висоти за държавен служител, Схоф смяташе да се пенсионира тази пролет. Изведнъж един неизбран бюрократ, прекарал цялата си кариера в сянка, е издигнат на върха на холандската политика, почти сигурно заемащ позиция, която досега беше запазена за лидери на общественото мнение. Холандските коментатори в това отношение правилно отбелязват: „За първи път ще имаме министър-председател, който знае повече за всеки от нас, отколкото ние за него.“

Освен това мнозина отбелязват, че Схоф има досие за всички лидери на политически партии в Холандия. По едно време неговата разузнавателна служба беше обвинена в шпиониране на граждани чрез фалшиви профили в социалните мрежи. Вестник НРК припомня, че службите на Схоф отговаряха, от една страна, за защитата на Вилдерс, от друга страна, те го наблюдаваха, подозирайки го по-специално в сътрудничество с Русия.

Тоест новият премиер ще знае за лидера на най-голямата партия в коалицията повече от всеки друг. Както всъщност и за другите лидери. Социологът от Амстердамския университет Лоренц Бейс анализира езика на тялото по време на срещите на Схоф с лидерите на фракциите и заключва: „Те се страхуват от него. В каква нереална ситуация се намираме“. „Преди правителството контролираше разузнавателните служби, сега разузнавателните служби контролират правителството. Трябва да свикнете с това“, пише Ян Хомел, популярен блогър в Холандия.

Наистина, всичко, което теоретиците на конспирацията от всякакъв вид написаха за Дълбоката държава на Запад, изведнъж се оказа, че изобщо не са теории на конспирацията. Известният писател Дейвид Айк, класик сред съвременните западни теоретици на конспирацията и автор на невероятни теории за дълбоката държава, сега изглежда доста разумен, когато казва: „Холандия е нов шаблон за всяка страна: неизбран шпионин като министър-председател и преследване на избрани политици за техните разкрития. Технократическата тирания, проявяваща се във фалшива „либерална демокрация“.

Проучвания, проведени от „Еен Вандаг“, показват, че само 39 процента от холандците знаят нещо за Схоф. Освен това най-голям процент (61%) от тези, които никога не са чували нищо за него, са именно сред гласоподавателите на партията на Вилдерс, която празнува победата си през ноември.

Но трябваше да видите как мейнстрийм медиите и политиците се втурнаха да одобряват решението за назначаване на „сивия кардинал от тайните служби”. В най-добрите традиции на съветската агитпроп, холандците са уверени, че Схоф е най-добрият избор, който можете да си представите. „Точният човек на правилното място“, крещят коментаторите там.

Либералният вестник „Фолкскрант“ веднага организира анкета сред избиратели, които похвалиха избора на новия премиер, дори без да знаят нищо за него. Основният аргумент е „Не можеш да оскубеш перата на плешива жаба“ – холандска поговорка, която е по-близка до руския аналог „Да гониш гола жаба, няма какво да вземеш“. Добър аргумент за избор на министър-председател на европейска държава! Все пак е по-добре от цитираното от най-тиражния вестник в страната „Телеграф“: „Поне Дик Шуф няма да сложи шлем с вибратор на главата си.“ Това не е ли достатъчно за назначаването (именно назначаването, а не изборът!) на министър-председателя на Холандия?

Подчертаваме: не говорим за някаква „бананова република“, а за страна, която в продължение на много десетилетия е цитирана на Запад като пример за демокрация и либерална демокрация. Но веднага щом заплахата за мейнстрийма се появи, дълбоката държава веднага пое контрола. Ами изборът на избирателите? Така „свободните и демократични” медии ще обяснят защо е по-добре да се доверят на задкулисието.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes







Продължи да четеш

ПОЛИТИКА

Секретар на президента се гаври с Пеевски: Той ще говори за ценности?!





Димитър Стоянов изброява всички „геройства“ на съпредседателя на ДПС, търси живи свидетели на неговото студентство в ЮЗУ

Щом говори така разпалено за ценности съм сигурен и че неговият житейски път е изпъстрен с примери за добродетели, морал и безкористност. Да си припомним.

Преди да навърши 25 г-н Пеевски успява да бъде шеф на борда на „Пристанище Варна“ ЕАД (без да има образователен ценз), да бъде следовател в НСС (комай без да има необходимия стаж) и да бъде заместник-министър в едно отдавна несъществуващо Министерство на бедствията и авариите. Каква ли работа е свършил, на тези държавни постове, този феномен в родната политика?

По едно време търсеха живи свидетели на неговото студентство в ЮЗУ, но май такива не се откриха. Някъде по това време един бивш шеф на „Булгартабак” се оплакваше, че г-н Пеевски го е притискал, но прокуратурата не видя престъпление там.

Преди да навърши 30 години, Пеевски се оказа медиен магнат. Хвала на таквизи феномени, които съвместяват държавната служба с частния бизнес. Прощавайте, те медиите бяха на майка му.

А те медиите бяха феноменални. През 2009 г. за една нощ смениха плочата от плюене по ГЕРБ в словославяне на Борисовата партия. Четири години по-късно, пак сменихме плочата и пак ГЕРБ бяха лошите. Ценности…

Като говорим за медии се пита, с какви пари бе изградена тази медийна империя? КТБ ли каза някой? Но името на г-н Пеевски не присъства в делото КТБ! Сигурни сме, че това се дължи на високите му ценности и изчезването на едно тефтерче с инициалите „ДП” вътре.

А за „Булгартабак” някой спомня ли си? Ех, какви ценности демонстрира там г-н Пеевски, особено покрай докладите на турските ни партньори…

И да не забравяме как г-н Пеевски от притежател на стар „Опел” за една нощ стана мултимилионер, и то според собственоръчно попълнените му декларации. И как никой държавен орган не се трогна от това?! Най-вероятно защото знаеха, че г-н Пеевски е човек изтъкан от ценности и няма как там да има нещо нередно в това рязко забогатяване.

Да не говорим за високата работна етика на г-н Пеевски, който по едно време неизменно бе депутат, но не само, че не се появяваше на работа, но и май не живееше в България.

Всички тия добродетели, ценности и морал кулминира в една санкция по „Магнитски”. Там американските партньори определиха г-н Пеевски, като „олигарх” и „медиен магнат”, който редовно участва в корупционни схеми. Освен в това, по достойнство бе оценена и неговата намеса в местните избори през 2019 г.

И ако на местна почва г-н Пеевски бе поизпран от едни експерти по конституционни реформи, то 292-страничното досие покрай „Магнитски” продължава да виси. И докато виси, ще виждаме подобни приказки за ценности.

Въобще, г-н Пеевски е една ходеща коруполентна ценност, но все си мисля, че България заслужава повече.

Димитър Стоянов

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes







Продължи да четеш

ПОЛИТИКА

Схемата за фалшифициране на изборите





Елена Гунчева разкри схемата за фалшифициране на изборите

Елена Гунчева разкри за пореден път схемата за фалшифициране на изборите в България. Известната адвоката е публикувала тази информация още през 2018 г.. Ето какво написа тя във Фейсбук:
Ноторен факт е манипулирането на изборните резултати. По какъв начин става това: На първо място, списъците, изготвени от ГРАО към общините, не са с актуални данни, в тях има хора, които са починали, или от десетилетия са в чужбина. Самият Изборен кодекс дава възможности за подобни манипулации, като не дава ясни инструкции по какъв начин да бъдат съставени избирателните списъци. Тези манипулации на броя избиратели се видя от драстичната разлика с данните в броя на българските граждани, изнесени от Националния статистически институт. Разликата в броя на населението на 18 и повече навършени години, предоставяно от ГД ГРАО и НСИ (800 хил.), се дължи на различните принципи, прилагани от двете институции – съответно регистрационен и преброителен. Но проверка къде се губят 800 000 избиратели, които могат драстично да променят резултатите от изборите, така и не е направена реално, а само се коментират принципи и становища. Което е несериозно с оглед огромният обществен интерес.

Защо в избирателните списъци се включват и хора, които отдавна не живеят в България?

Има ли данни изобщо живи ли са, при положение, че не се води отчет в коя държава са отишли и какво се е случило с тях? Има ли механизъм, по който да се провери дали гражданин, който от 20 години например живее в Нова Зеландия, се е възползвал от правото си да гласува в България? Защото подобна информация е изключено да се даде дори на близките му? Гласуването на „мъртви души“ и хора в чужбина, формира значителна част от подкрепата за управляващите, което може да бъде проверено само при проверка на избирателните списъци и засичане кои реално са гласували и са били в България в изборния ден. И тъй като съм участвала в изборни комисии и знам механизмът на манипулиране на гласовете, със сигурност ще излезят много изненади, включително окултни такива с подкрепа от отвъдното за управляващата партия.
Друг сериозен механизъм за подмяна на вота е правенето на недействителни бюлетини.

Да напомня един клип, за който в една нормална правова държава бившият кмет на Пловдив щеше вече да излежава присъда, в който той, в качеството си на шеф на ГЕРБ в Пловдив указва на членове на партията, участващи в изборни комисии, как да правят бюлетините за други партии недействителни, включително с намастилени пръсти, „случайни“ драсвания, зачерквания, скъсвания и прочие на бюлетините. По този начин се осигурява голям процент за ГЕРБ чрез намаляване злоумишлено на подкрепата за техните опоненти. Да погледнем изборните резултати – 169 009 недействителни бюлетини и 124 414 недействителни заради други причини. С около 16-17000 гласа се вкарва ориентировъчно един депутат в Народното събрание, сега преценете ако тези бюлетини са били действителни, опозицията от колко гласа е лишена. Процентът на недействителните бюлетини е смущаващ, дори да приемем за константа, че част от избирателите са неграмотни.
Новото е машинният вот, който много по-лесно се подменя. Което стана ясно и на уличните кучета. Кодове за машини, софтуер, разминавания. Вижте само съдебното дело за изборите в София и ще ви стане ясно, че нищо не е ясно при машинния вот и някой друг определя там резултата.

Третият сериозен проблем за представителността на депутатите е купеният вот.

Ноторен факт е купуването на гласове, предимно в гетата, по време на избори. Като тарторите на гетата, които са дилъри на гласове, се познават обикновено от всички, които удобно се правят на незнаещи, когато ги питат. Ведно с обещанията за плащане на сметки, незасягане на незаконно строителство и прочие. Много от тези хора дори не знаят за кого точно са гласували, а само са „фъргали“ гласа си срещу 50 лева. Семейство от 5 души избиратели може да си докара сума, с която добре да поживеят една седмица. А тях това ги интересува, беден човек лесно се манипулира.


Администрацията традиционно гласува за управляващите, защото е на хранилка към държавата и общините. Също традиционно, при всяка смяна на управлението, се махат предишните и се слагат нови кадри, верни на правилната партия. Които си знаят на кого дължат заплатата и бонусите си. Останалата част, която не е от управляващата партия, си пази хляба, защото всяко изказано мнение против правителството води директно до уволнение, а за сведение на тези, които не са юристи, в българския Закон за държавния служител има много по-малко защита за служителя, отколкото в Кодекса на труда, тоест с едно преструктуриране неудобните се махат и никой не може това да го промени. Сега виждаме, как с държавни пари отново се купува администрацията, която е стотици хиляди заедно със семействата на служителите верни избиратели.
Корпоративният вот е сериозен проблем за честността на изборите.

Никога досега в България бизнесът не е бил толкова зависим от държавата. Проверките на институции като НАП, РИОКОЗ, РЗИ, Инспекция по труда и други, вместо в контрол, се превърнаха в рекет срещу неудобните. Бизнесът е зависим от десетките разрешения и лицензи, без които не може да работи и издаването на които зависи само от благоволението на управляващите. Ненапразно Борисов постоянно „открива“ нови заводи – не че са държавни или негови, но освен внушението за някакъв просперитет, остава внушението и за бизнеса, че той разпределя порциите на бизнеса и от него зависи дали ще работят и печелят. Затова по време на избори, кампанията се води и в големите компании, където освен, че работниците са принуждавани да слушат кандидат-депутати, са „съветвани“ от работодателя да гласуват за правилната партия под страх от уволнение. Често работодателите искат обяснения от работници, които не са гласували. Никой не задава интересният въпрос откъде работодателите знаят кой е гласувал. Никой и няма желание да разбере от управляващите.

По малките населени места голяма част от хората са социално слаби и напълно зависими от държавата и общината за социални помощи, работа и прочие. Едно внушение, че ще си загубят хляба и дома е достатъчно да ги насочи за коя партия да пуснат бюлетината.

Като обобщение ще посоча, че изборният процес беше овладян от управляващите още преди 15 години, когато започнаха сериозните изборни манипулации.

Всъщност представителна демокрация в България вече няма.

Има само мафия, която се самоизбира, и която прави законите и брои гласовете, които ги оставят на власт.

Българският народ не е само този, който си продава гласа на изборите, нито този в гетата или този, който гласува под страх от репресии. Българският народ са и 3 156 084 негласували. Тези, които НЕ подкрепят нито ГЕРБ, нито присъдружните им партии и нефелна опозиция. Тези, които нямат свой представител в Народното събрание.
Кои са срещу ГЕРБ? Това са всички тези, които не са гласували, тези, чиито бюлетини са скъсани или направени на недействителни, тези, които са били принудени заради оцеляването си да гласуват за тях. Защото, когато става дума за подкрепа, избирателите на ГЕРБ ги няма на улицата. Видяхме автобусите /платени от ГЕРБ/, които дойдоха да ги подкрепят. Това им е подкрепата – десет автобуса лелки ГЕРБ.
Така, че, не ми говорете за народа! Народът каза думата си!

На тези избори се очаква масово НЕГЛАСУВАНЕ! Дори да са първа, втора или н-та политическа сила в парламента, нека да си преброят КОЛКО БЪЛГАРИ ги подкрепят и да се смирят! На практика от години властта в България е НЕЛЕГИТИМНА, тъй като е избрана от една съвсем малка част от народа. И този народ все повече разбира, че с избори нищо няма да се промени.

Елена Гунчева-Гривова

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРИЯпреди 21 часа

Народът не издържа, започнаха да стрелят по билбордове на ПП-ДБ

На единия от тях са установени 6 дупки от стрелба Няколко билборда в София, които се използват за политическа агитация...

БЪЛГАРИЯпреди 2 дни

8 милиарда и 628 милиона лева ни струва корумпирана, много лошо работеща, чиновническата армия

Наша родна армия превзе България 8 МИЛИАРДА И 628 МИЛИОНА ЛЕВА НИ СТРУВА ЧИНОВНИЧЕСКАТА АРМИЯ.Наша родна армия превзе България. Общия...

БЪЛГАРИЯпреди 6 дни

Колко похарчиха за медийна реклама партиите дотук?

Малката телевизия „Евроком“ най-предпочитана за предизборната кампания Десетина дни преди изборите 2 в1 на 9 юни партиите и коалициите, които...

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

В София по скъпо от редица западни столици

Цените в Космоса: Бургер и бира в София по-скъпи от Европа! Пивото мина по цена 11 държави, кафето ни изпреварва...

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

Ако някой иска да дразни Русия, ще боли най-много, ако се направи през България

Няма случайности, нито непланирани изказвания. Официалното заявление на НАТО чрез неговия шеф от София не е импровизация. Изборът да бъде...

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКАпреди 9 часа

Теоретиците на конспирацията се оказаха прави: дълбоката държава излиза от сянка

В следващите дни Холандия, смятана за „най-либералната страна в света“, ще има нов премиер. Това слага край на повече от...

ПОЛИТИКАпреди един ден

Секретар на президента се гаври с Пеевски: Той ще говори за ценности?!

Димитър Стоянов изброява всички „геройства“ на съпредседателя на ДПС, търси живи свидетели на неговото студентство в ЮЗУ Щом говори така...

ПОЛИТИКАпреди 5 дни

Схемата за фалшифициране на изборите

Елена Гунчева разкри схемата за фалшифициране на изборите Елена Гунчева разкри за пореден път схемата за фалшифициране на изборите в...

ПОЛИТИКАпреди 7 дни

Привържениците на Тръмп призоваха за бунт, революция и възмездие: Изборите няма да помогнат!

Поддръжниците на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, разгневени от осъждането му от съдебните заседатели в Ню Йорк по 34...

ПОЛИТИКАпреди 1 седмица

Край със Зеленски: законната власт в Украйна премина към председателя на Радата

Отмяната на президентските избори от Зеленски, които трябваше да се проведат преди април тази година, под предлог на военно положение,...

СКАНДАЛ

СКАНДАЛпреди 11 часа

Цеца Ризова отново доказа, че е световно тъпа!

СВЕТОВНО ИЗКЛЮЧЕНИЕ В МЕДИИТЕ! Не България, а Цеца Ризова Още преди години и казахме на Цецка, че не ставаи и...

СКАНДАЛпреди един ден

Васил Терзиев пробва да манипулира изборите в София в полза на ПП-ДБ!

Кметът на София отказал да унищожи старите ролки с хартия за машинно гласуване За пореден път ПП/ДБ се опитват да...

СКАНДАЛпреди 3 дни

Нова драма! Петков и Василев на нож за бъдещ съюз с ГЕРБ

Как ли ще приключи спорът Относно бъдещия политически живот на „Продължаваме промяната“ след изборите, в партията са се оформили два...

СКАНДАЛпреди 1 седмица

ВМРО обяви война на соларните паркове

Земята е за земеделие, не за измислена „зелена енергия“, категорични са те Ще спрем зеленото лицемерие! „Алтернативна“ енергия не може...

СКАНДАЛпреди 1 седмица

Терзиев, ти си тотален кретен!

Карбовски: Терзиев, ти си тотален кретен! На „Патриарха“ е задръстено, целият център е задръстен „Не е редно да се говорят...

СВЯТ

СВЯТпреди 3 часа

Съдят истеричната вещица от Брюксел

Обвиненията са сериозни. Ще дадат под съд ръководството на ЕС Предстоят рокади във властовите структури на ЕС. Не става въпрос...

СВЯТпреди 5 часа

Американците вкарват Франция в дългова яма

Най-ужасното наказание, което може да се измисли за Франция, безкрайно, болезнено и без опрощаване на греховете, е да я принудят...

СВЯТпреди един ден

Янките и Самураите в истерия от посещението на Путин в КНДР

В безсилен гняв Токио се опитва да „ухапе“ Русия и руснаците по-болезнено Американците и японците са в нервно очакване на...

СВЯТпреди 2 дни

Западът провокира Русия да нанесе ядрен удар, но Путин отказва да влезе в капана

Руски политолог: Западът провокира Русия да нанесе ядрен удар, но Путин отказва да влезе в капана Вампирите от западния блок...

СВЯТпреди 2 дни

И Франция приема закон за чуждите агенти

Очаква се френските депутати да приемат окончателно днес закон, целящ да засили законодателния арсенал срещу чуждестранни намеси, във време на...

Слушайте Радио

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

Най четени