Свържете се с нас

ХОРОСКОП

Пълен годишен хороскоп за 2024 г. за всяка зодия





Астролозите не губят време и вече са готови със своите прогнози за това какво очаква всяка зодия през новата година

Новата 2024 година вече е тук и макар много от нас да се опитват да се възстановят от снощните празненства, то астролозите не губят време и вече са готови със своите прогнози за това какво очаква всяка зодия през новата година.

Вижте подробен хороскоп за това какво ни чака през следващите 365 дни:

Овен

Тази година се отдайте на промяната и открийте нови места, съветва HindustanTimes. Вярвайте в чувствата си и се учете от изненадващи ситуации. Подобрете себе си, като научите повече, пътувате или придобиете нови способности. Приемайте нови идеи и вземайте внимателно решения в работата си. Усилената работа и ангажираността ще ви откроят и ще ви доведат до повишения. Помощта от членове на семейството ще ви даде сила както в щастливи, така и в трудни моменти. Във взаимоотношенията говоренето и честността ще бъдат важни за укрепването на връзката ви.

Телец

Тази година ви подтиква да предприемете растеж и да работите за самоусъвършенстване. Вашето самочувствие и чар ще се подобрят, така че напуснете зоната си на комфорт и открийте нови приключения. Концентрирайте се върху това да станете по-добри и вярвайте на усещанията си, тъй като те ще ви водят правилно. Това е година на успех в работата, като може да започнете по-добра работа или да се отдадете на съвсем нови начинания. Семейният ви живот остава спокоен и щастлив. Отделете и посветете нужното време за развиване на взаимоотношенията в семейството. Важно е да останете здраво стъпили на земята. Избягвайте прибързаните решения. Вашият силен характер ще направи годината време на растеж.

Близнаци

През 2024 г. научете повече за себе си, като прекарвате време сами. Помислете какво сте правили преди, за да си помогнете да растете. Бъдете наясно какво ви казва интуицията. В работата разчитайте на усета си и търсете нови идеи. Съвместната работа и създаването на връзки ще бъдат полезни. Някои проекти може да са скрити от погледа ви в момента, но започването им ще се увенчае с големи шансове за успех в бъдеще. Семейните отношения може да изглеждат трудни тази година. Прекарайте време в грижа за тях. Отидете по-дълбоко в духовността и изследвайте скритите измерения на живота.

Рак

Тази година използвайте всички шансове да се срещате с хора и да работите заедно, защото това ще доведе до растеж. Работете с повече хора и разгледайте нови места. Дръжте ума си отворен за нови възможности, защото те могат да донесат големи подобрения в различни части от живота ви. Тази година кариерата ви може да се развие с помощта на екипната работа и нови идеи. Създаването на нови работни приятели може да доведе до вълнуващи работни места или проекти.

Семейните отношения ще се подобрят. Семейството ви ще се чувства по-заедно и в хармония един с друг. Това е отлично време за създаване на приятелства, честни разговори и решаване на стари проблеми.

Лъв

Това е вашето време да блеснете, така че се възползвайте от шансовете, които идват към вас. Тази година ви казва да се възползвате максимално от всеки ден. Приемете естествения си чар и самоувереност. Повярвайте на усещанията си, правете умни залози и се подгответе за нови приключения. Да бъдеш оптимист и развълнуван ще ти помогне да успееш. Помислете за започване на нови проекти или развиване на нови умения, за да разширите мирогледа си. Използвайте това време, за да задълбочите семейните си отношения и да бъдете благодарни за любовта около вас. Концентрирайте се върху това да говорите истината, да познавате и да се грижите за взаимоотношенията си с другите. Ще намерите помощ и насока, стига да искате и да сте готови да се учите.

Дева

Насладете се на любопитството и откриването на нови места. Умът ви ще иска нови идеи и различни преживявания. Търсете знания чрез пътувания, нови курсове или класове, както и търсене на духовни преживявания. Използвайте гъвкавост и адаптивност, когато се появят нови шансове. Избирайте безопасния риск и следвайте планове, които отговарят на вашите дългосрочни цели. Свежият ви начин на мислене и способността ви да решавате проблеми може да ви направят известни и да ви помогнат да се издигнете. Приемайте предизвикателствата с положителна нагласа и вяра – те са пътища към успеха. Помислете за семейни пътувания, за да заздравите връзките си.

Везни

Съсредоточете се върху трансформацията и себеоткриването. Тази година работете върху усъвършенстването си, погледнете вътре в себе си и се откажете от нещата, от които вече не се нуждаете. Приемането на промяна ще доведе до значителен растеж. Не забравяйте да поддържате баланса в живота, защото хармонията е от съществено значение за вашето здраве. Впуснете се в дейности, които карат въображението ви да работи усилено. Бъдете готови за нови партньорства. Решавайте всички продължаващи проблеми в семейството с доброта и разбиране. Не се вманиачавайте по въпросите на доверието и лоялността в любовния си живот и се откажете от несигурността си.

Скорпион

Тази година партньорствата са много важни за вас, тъй като те ще ви помогнат да растете, да успявате и да се чувствате щастливи. Тази година бъдете отворени към нови гледни точки. Работете с екипа си и създайте приятели и партньори, защото те могат да помогнат за израстването на кариерата ви. Поемането на нови проекти и бизнеси може да ви дойде на път. Бъдете смели и развълнувани от тях. Тази година семейните връзки ще ви дадат помощ и стабилност. Тази година може да доведе до нови връзки или да задълбочи настоящите. Концентрирайте се върху уважението, истината и по-доброто опознаване.

Стрелец

През 2024 г. се пригответе за промяна и разширяване. Концентрирайте се върху себе си, да сте здрави и да търсите възможности за работа. През новата година продължавайте да бъдете обнадеждени и силни.

Положението на планетите показва време за растеж от трупане на практически опит, така че се възползвайте от тези шансове да научите повече както в личния, така и професионалния си живот. Вашите усилия и ангажираност ще се проявят, което може да доведе до изкачване по кариерната стълба. Може да се наложи да обърнете повече внимание на семейния си живот тази година. Заменете някои от работните си мечти с време, прекарано със семейството и приятелите.

Козирог

Това ще бъде година на забавление, научаване на нови неща и лично израстване. Тази година трябва да се опитате да бъдете спонтанни и да откривате нови места. Възползвайте се от шансовете си за растеж и бъдете готови за нови неща, които се случват в живота ви. Що се отнася до работата ви, пригответе се за промени и шансове да се придвижите нагоре. Използвайте нови идеи и вярвайте на интуицията си, когато ви налага да взимате решение в работата. Хубавите моменти със семейството и приятелите ще ви накарат да се почувствате щастливи. Слушайте от какво се нуждаят членовете на вашето семейство. Това ще направи връзките по-силни и ще създаде спомени, към които често ще се връщате. Тази година ще бъде късметлийска за учащите се. Това е отлично време да започнете да учите нови неща.

Водолей

Тази година се съсредоточете върху развитието на корените си и изграждането на солидна основа. Научете се да гледате вътре в себе си, да изследвате чувствата си и да се наслаждавате на времето с любимите хора. Интуицията ви ще ви води – имайте вяра в нея. Вашият професионален ръст идва скоро. Звездите показват печалби чрез недвижими имоти, домашен бизнес или компании, които ценят баланса между работата и личния живот. Пригответе се за щастливи моменти и може би за растеж в дома чрез нов член на семейството или по-силни взаимоотношения. Погрижете се за тези приятелства; те ще ви помогнат в щастливи и трудни времена.

Риби

Тази година се опитайте да се подобрите в разговорите и общуването с другите. Това ще ви помогне да постигнете напредък в различни части от живота. Дръжте ума си отворен за различни начини да гледате на нещата и приветствайте шансовете, които ви се изпречат. Вашите комуникативни умения и нови идеи ще ви помогнат да израснете професионално.

Свържете се с повече хора, обсъждайте с други идеите си и не се колебайте да работите заедно. Може да се появят нови идеи или бизнес. Влиянието на звездите помага да сближите семейството си. Говорете ясно, слушайте внимателно и водете смислени дискусии. Това е година за създаване на спомени, които ще заздравят близките ви взаимоотношения.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







ХОРОСКОП

Астролози разкриха най-късметлийските дни на 2024 г.





Точно тези периоди могат да ви донесат специален късмет и хармония в различни области на живота

С настъпването на новата година все повече хора проявяват интерес към астрологията и перспективите, които им обещават звездите.

Винаги е полезно човек да научи кои са благоприятните дни за зодиакалния му знак, тъй като точно тези периоди могат да му донесат специален късмет и хармония в различни области на живота.

Стопанин на новата година ще бъде Зеленият дървен дракон, който символизира мощ, сила, енергия, трансформация и прогрес.

Дървото представлява растеж и развитие, а зеленият цвят означава хармония и нов живот.

Годината на Дракона ще бъде подходящо време за стартиране на нови бизнеси и проекти, както и за инвестиции и финансови сделки. В същото време 2024 г. може да бъде време на нови предизвикателства, но също така ще предостави и възможности за растеж.

Ето кога са благоприятните периоди за всеки знак от Зодиака:

Овен

18 септември ще бъде особено благоприятен за Овните. Преминаването на Венера в знака на Везни ще създаде хармония в социалната сфера, укрепвайки връзките и внасяйки взаимно разбирателство.

Лятото и есента обещават брейнсторминг сесии и успешни сътрудничества.

Телец

1 май ще бъде белязан от транзита на Юпитер през знака Телец, обещаващ намаляване на разходите и появата на нови източници на доходи.

Лятото ще ви донесе допълнителни възможности за финансово укрепване.

Близнаци

От 7 до 31 март и от 18 септември до 13 октомври ще се отворят нови възможности за кариерно израстване. Бъдете готови за промяна и укрепване на връзката.

Рак

Първото тримесечие на новата година е благоприятно за покупка на недвижим имот или автомобил. Особено изгодни са периодите от 1 до 18 януари, от 12 февруари до 7 март, от 31 март до 12 юни и от 18 септември до 13 октомври.

Лъв

От 1 юни до 26 август Марс ще създаде благоприятна обстановка за заетост и перспективи след смяна на работата.

Дева

На 1 май Юпитер ще влезе в деветия дом, засилвайки успеха в бизнеса и работата.

Трябва да работите разумно и енергично за прилична печалба.

Везни

Особено успешни ще бъдат планирането на бременност и инвестирането в развитието на децата. Периодът от 15 март до 23 април обещава специални победи и успехи.

Скорпион

На 1 май Юпитер ще стане благоприятен за брак или сериозни отношения. Нужно е повишено внимание по време на транзита на Марс от 23 април до 1 юни.

Стрелец

Предстои просперитет на бизнеса, особено благодарение на публичния сектор. 1 юли може да донесе среща, която да ви помогне много в кариерата.

Козирог

1 май обещава късмет в личния и семейния живот. Годината ще бъде изпълнена с възможности за срещи и укрепване на близки връзки.

Водолей

Периодът от април до юни е благоприятен за финансови успехи и професионално израстване, въпреки възможното напрежение в отношенията.

Риби

От 21 февруари до 14 март благоприятната позиция на Марс обещава финансов успех и кариерно израстване, подкрепяйки плановете ви на работното място.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

ХОРОСКОП

Куп пари за 2 зодии през януари





Астролозите вече са готови с хороскопите си за идната година и са наясно какво ще се случи със зодиите във всяка една сфера от живота им.

Много от хората ги интересува как ще влязат в новата година чисто материално. Експертите казват, че през първия месец на 2023 година ситуацията в портфейла на всяка една зодия ще е доста различна от това, което са очаквали.

Представителите на два знака, според прогнозите им, ще се радват на големи финансови постъпления и тлъсти банкови сметки. Те ще могат да сбъднат най-големите си мечти още през януари 2023 година.

Телец
Телците могат да очакват бонус, наследство или дори 13 заплата. Астролозите казват, че парите ще дойдат от място, от което дори не сте очаквали. Все пак звездите съветват да не харчите получените пари за дреболии, а да ги инвестирате разумно в бъдеще.

Везни
Везните ще искат да помогнат финансово на своите сродни души. Помощта може да се прояви в скъпи подаръци, ваканционни пакети, предоставяне на достъп до акаунт с преведена сума.

Представителите на тази зодия веднага ще искат да попълнят гардероба си, да си купят нови неща и да отидат някъде, където да се отпуснат.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ







Продължи да четеш

ХОРОСКОП

Какво да очаква всяка зодия през септември?





Какво ви очаква през септември спрямо зодията ви, това разкрива астроложката Марги Паскалева.

ОВЕН – много динамичен в работата, изпълнен с интересни контакти, пътувания и много забавления. След 10 септември някои от вас може да срещнат стари приятели и познати, а други да се върнат към предишни предложения или бизнес партньорства. Чувствате се жизнени, енергични и готови да приемете всяко предизвикателство.

Не разпилявайте енергията си в много дейности и занимания, а се концентрирайте в не повече от две. В периода след 10-ти се съсредоточете върху стари незавършени задачи или проекти – извършете ревизия, корекции и актуализация на документи и други работни дела. Сега не е добре да започвате нещо ново, да подписвате дългосрочни договори или да правите капиталовложения. Добър период за ремонти в дома, връщане на някакви задължения или жест, подобряване на взаимоотношения, реорганизация, реформиране и преосмисляне.

ТЕЛЕЦ – важен акцент през този месец за вас са финансовите въпроси, здравето, работата и ежедневните ви задачи. По-важните дела в работата свършете до 9 септември. След 10-ти може да има забавяне на развитието им, проблеми с техниката, връщане на документи за корекция и други ежедневни спънки. Това може да се отрази в заплащането и да се чувствате по-нестабилни финансово.

Работете по-внимателно с информация и документи, за да не допускате сериозни грешки. Бъдете особено внимателни в отношенията с колеги и не влизайте в конфликти на работното място. Не започвайте нова работа и други дейности. Някои от вас имат възможност да се върнат към стара работа, а при други да се наложи реорганизация във фирмата и съкращаване на персонал.

Във важните моменти разчитайте на свой стар приятел или възрастен роднина. Не прекалявайте със сладките храни и солта.

БЛИЗНАЦИ – вие ще бъдете по-дълго време под силното влияние на Марс в Близнаци (до 13.01.23), поради ретроградното му движение между 28.10.22 и 13.01.23 г. Ще се чувствате силни през този месец. Ежедневието ви ще е много забързано и динамично. Ще се интересувате от много неща и може да се наложи работите повече, за да покривате някои неочаквани разноски.

На някои от вас може да се наложи да разрешават семейни или имуществени въпроси. Въпреки трудностите, които може да срещате, имате възможност да се справите с повечето от тях. При необходимост разчитайте на близък роднина или човек на по-висока позиция в обществото.

Обръщайте повече внимание на партньора и децата си. Стремете се към стабилност, проявявайте търпение и постоянство. След 10-ти правете корекции, ремонти и реорганизации. Не купувайте техника и не започвайте нищо ново.

РАК – проверете договорите си за услуги, защото най-вероятно ще се наложи преподписване на договор или някакви промени по него. Септември е отличен месец за вас за частични или основни ремонти в дома, но не и за започване на ново строителство, покупка на имот или на битови уреди след 10-ти.

В работата някои дейности ще се случват по-бавно, а се налага поетите ангажименти да бъдат довършени до края на октомври. Въпреки това няма да срещате твърде много пречки по пътя си. Важното е да мислите реалистично и да не се отдавате на фантазии. Намирайте време за малко уединение и емоционално разтоварване, за да възстановявате силите си.

През втората половина на месеца доходите вероятно ще са недостатъчни, но пък можете да разчитате на постоянния си партньор. Вземете мерки срещу течове от съседи, а не са изключени и конфликти с тях.

ЛЪВ – ще се чувствате много въодушевени от ваши интересни нови идеи, които бихте искали да осъществите. Свършете някои по-важни задачи до 9-ти, защото след 10 септември делата ще започнат да се забавят и затрудняват, а съответно може да очаквате и забавяне или по-малко на приходи. Ако не заради контролни органи, то за ваше успокоение, направете ревизия на семейните или фирмени средства.

Периодът след 10-ти е много подходящ за самооценка и преосмисляне на собствените ценности – кое или кой са най-важни и ценни за вас, какво и кой ви прави щастливи, какво или кой ви пречи и т.н. Можете да върнете дълг или жест към някого, да подобрите взаимоотношения, да ремонтирате автомобила. Ако имате добро предложение, можете да рефинансирате съществуващ кредит. Не подписвайте нови дългосрочни договори, не купувайте техника за бита или автомобил.

ДЕВА – месец септември е много динамичен за вас, особено на работното място. Ще се наложи да полагате много усилия, за да успеете да се справите с многото ангажименти и комуникации на различни нива. Ще чувствате по-често напрежение и объркване, особено след 10-ти, затова трябва да планирате всичко така, че да го избегнете. Ретроградният Меркурий ще ви подтикне да се замислите за много неща от миналото, за работата си и за бъдещото си развитие в кариерен план, за важните неща в живота ви.

Разчитайте на своите ценни качества като специалист и покажете увереност в себе си. При някои от Девите предстоят промени в ръководството на фирмата или на работата ви. Въпреки това няма да ви липсват сила и борбеност. Докажете се и може да минете „между капките“. Използвайте ума и чара си, ще успеете. Коригирайте някои грешки, предложете практични решения.

ВЕЗНИ – през втората половина на месеца може да се почувствате някак объркани, замислени и вглъбени в себе си. Нуждаете се от малко спокойствие и уединение. Ще ви разведри и вдъхнови срещата със стар/а приятел/ка. Нуждаете се от топлота и разнообразие, но ако имате постоянен партньор стремете се да не давате повод за ревност. Интуицията ви е силна, така че не бихте си позволили да нараните близките си, нито да „разклатите везните“ в една или в друга посока.

Умеете да държите емоциите си под контрол, както и да говорите когато и пред когото трябва. Вгледайте се в себе си, поправете минали грешки в поведението си. Не се затваряйте в себе си, а разговаряйте с хората. По-възрастните представители да се грижат за здравето си и ако е необходимо направете изследвания.

След 10-ти не е благоприятно да се правят естетични корекции и операции, освен ако не е спешно.

СКОРПИОН – през септември можете вече да отдъхнете от напрежението в предходния месец август. Чувствате се уморени, с понижена енергия. Добре е да вземете малко отпуск, ако е възможно. Месецът не е подходящ за взимане на нови кредити, покупка на техника или автомобил, за даване на заеми. Акцент при вас са финансовите въпроси, а при някои и здравните.

Сега е подходящо да върнете заем, да рефинансирате кредит, да подмените някои лични документи или да ви върнат дължими пари. Направете профилактични медицински изследвания. Преразгледайте приятелския си кръг и не позволявайте да ви използват. Отношенията с партньора и други контакти ще са добри. Имате време и желание след 20 септември да сте близо един до друг с любимия човек и да се подкрепяте. Забавете темпото, направете анализ на минали грешки и проблеми. Безгрешни хора няма.

СТРЕЛЕЦ – за вас месец септември ще е доста динамичен, а може да се каже и напрегнат. При хората с бизнес може да се появи нелоялна конкуренция, да възникнат спорове и напрежение в отношенията с партньори или недоброжелатели. По природа сте изключително щедри и широкоскроени, но на моменти и твърде доверчиви. Смятате, че щом вие сте открити и честни с хората, така и те ще се отнасят към вас.

Но този месец е препоръчително да сте по-внимателни и предпазливи, особено с хора от приятелския ви кръг. Бъдете малко по-дистанцирани емоционално. През последните 5 дни на месеца ретроградният Меркурий в Дева и Марс в Близнаци налагат повече внимание при шофиране, избягвате пътуване на дълъг път.

Не са изключени и конфликти с колеги или роднини, забавяне на бизнес делата, проблем с документи, затруднения в комуникациите.

КОЗИРОГ – до около 22 септември ще имате сериозни успехи в изявите и изненадващи придобивки. Въпреки това бъдете по-пестеливи с парите, тъй като може да възникнат и неочаквани разходи около децата. Интимните връзки ще бъдат много наситени емоционално – ту страстни, ту проблемни. Работата и авторитетът за Козирог винаги са приоритет. Не, че пренебрегвате целенасочено близките си, но несъзнателно го правите понякога. А това ги кара да се чувстват в такива моменти неудовлетворени.

Този месец е препоръчително да намирате повече време за своя партньор и децата си, ако искате да не си създавате проблем в семейството.

Същото важи и за несемейните интимни отношения. Някои работни проекти и ангажименти с хора зад граница могат да се забавят или да ви бъдат върнати документи, което да наложи преразглеждането им и корекция на грешките.

ВОДОЛЕЙ – много от вас вероятно ще изберат този месец за своите почивки и пътешествия. И този избор ще е добър, стига да не изберете пътувания зад граница. Възможни са проблеми на дълъг път с документи или билети, забавяне или отмяна на транспорт, загуба на багаж или други лични вещи, както и конфликти. Ако изберете да изкарате тук почивката си, имате отлични шансове за приятни забавления, наситени интимни преживявания с любимия човек и децата си.

Ако се налага да работите и не сте в отпуск, бъдете внимателни при работа с документи и в общуването с хората. Лесно ще преодолявате трудностите и можете да разчитате на подкрепа от страна на роднина или висшестояща фигура в обществото.

В края на месеца може да се наложи да преразгледате контактите си, както и да преподпишете някои съществуващи договори, чийто срок изтича.

РИБИ – като цяло месецът е труден и изпълнен с предизвикателства за вас. При някои ще възникват грижи в семейството, проблеми във връзките и партньорствата. При други може да се наложи да разрешават съдебни спорове. Не са изключени в тази насока и повече разходи, което да се отрази на финансовата стабилност. И тъй като сте много чувствителни и раними напрежението ще се отрази и на психиката ви. Мобилизирайте се, не се поддавайте на влияние или фалшива добронамереност.

Не можете да разчитате сега на чужда финансова и емоционална подкрепа. В трудните моменти можете да установите кой държи безрезервно на вас. Ще се наложи да преразгледате своите ценности и ще осъзнаете стойността на чуждите. Възможни са също затруднения при хората с ипотечни кредити, както и промени в местоживеенето при някои от Рибите. Добър месец за рефинансиране.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 5, 6, 12, 13, 18 след обяд, 19, 20, 25 след обяд, 26 и 27 септември.
Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 1, 2, 8, 14, 15, 22, 28 и 29 септември.
Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 3, 4, 10, 16, 17, 18 до обяд, 24, 25 до обяд, 30 септември.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2022:

Първа четвърт – 03.09.2022 – 21:08 часа – Луна в Стрелец
Пълнолуние – 10.09.2022 – 12:59 часа – Луна в Риби
Последна четвърт – 18.09.2022 – 00:52 часа – Луна в Близнаци
Новолуние – 26.09.2022 – 00:54 часа – Луна във Везни

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“:

02.09.2022 от 20:22 ч. – 03.09.2022 до 01:39 ч.

05.09.2022 от 04:51 ч. – 05.09.2022 до 05:02 ч.

07.09.2022 от 00:43 ч. – 07.09.2022 до 06:41 ч.

08.09.2022 от 15:33 ч. – 09.09.2022 до 07:42 ч.

11.09.2022 от 03:29 ч. – 11.09.2022 до 09:47 ч.

13.09.2022 от 07:53 ч. – 13.09.2022 до 14:39 ч.

15.09.2022 от 15:58 ч. – 15.09.2022 до 23:16 ч.

18.09.2022 от 00:52 ч. – 18.09.2022 до 10:59 ч.

20.09.2022 от 18:57 ч. – 20.09.2022 до 23:37 ч.

22.09.2022 от 14:07 ч. – 23.09.2022 до 10:53 ч.

25.09.2022 от 15:49 ч. – 25.09.2022 до 19:43 ч.

27.09.2022 от 19:21 ч. – 28.09.2022 до 02:14 ч.

30.09.2022 от 00:20 ч. – 30.09.2022 до 07:03 ч.

02.10.2022 от 00:46 ч. – 02.10.2022 до 10:37 ч.

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа.







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРИЯпреди 3 дни

Първите череши у нас за тази година поливани със златна вода

Рекордна цена: Череши от 50 лв. за килограм се продават у нас Собственикът твърди, че плодовете са негово собствено производство...

БЪЛГАРИЯпреди 3 дни

Край с рекламите на хазарт във всички възможни медии в България?

След близо час скандали в пленарната зала парламентът прие с пълно единодушие на първо четене промени в Закона за хазарта....

БЪЛГАРИЯпреди 4 дни

Продажните депутатите решиха да унищожат Черно Море: Ще инсталираме 6,6 гигавата мощности за ток от ветрогенератори в морето

Енергийната комисия в парламента прие Пътна карта за климатичен неутралитет. Тя предвижда до 2030 г. да бъдат инсталирани 1,6 гигавата...

БЪЛГАРИЯпреди 6 дни

Либерализацията на пазара на тока се отлага

Парламентът отложи с една година, считано от 1 юли, либерализацията на пазара на ток на едро. Решението беше взето със...

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

ГЕРБ плаща по 20 000 лв. месечно на „говорещи глави“ за разпространяване на лъжи

Социолози, политолози, антрополози и „извесни журналисти“ са на заплата при Бойко Борисов. Парите са от „черната каса“ на партията По...

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКАпреди един ден

Хиперактивният политик е нещо като нищо 24/7

Чрез Ахмед Доган и Делян Пеевски един нов етикет се появи в обращение Отскоро един стар продукт си има етикет....

ПОЛИТИКАпреди 2 дни

Кризисен пиар на ПП! Лена Бориславова обяви: Никога вече с ДПС

Движението е системна партия, гласуваме закони и регулатори заедно с ПП-ДБ, отвърна водачът на ГЕРБ крадеца Борисов След предстоящите парламентарни...

ПОЛИТИКАпреди 2 дни

Мутрата Борисов остро към Лена Общата: Като каква в ПП се изказваш? Абсолютно всичко е загубено!

50-ият парламент ще е по-различен. Вождът на ГЕРБ очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Не знам г-жа Бориславова като какво...

ПОЛИТИКАпреди 4 дни

Киро Тъпото: Борисов има и голям врат, Пеевски е увиснал на него

Той му отговори: Пудел, драскащ по вратата в Банкя Съпредседателят на ПП Кирил Петков отговори на критиките на лидера на...

ПОЛИТИКАпреди 5 дни

Свалиха още един фашист от власт

Росен Желязков беше свален като председател на НС 129 депутати подкрепиха предложението за махането му. Той бе изпратен с овации...

СКАНДАЛ

СКАНДАЛпреди 9 часа

И Никола Минчев е участвал в съставянето на фалшивите документи за „Корал“

Той е изготвил един от най-фрапантните по своята видимост фалшиви файлове – Декларацията на председателя Атанас Русев за истиността на...

СКАНДАЛпреди 17 часа

Това е Мартин Драгулев, който замества Кирил Петков във всички фирми и сдружения

В тази „ротация“ се крие причината да бъдат фалшифицирани документите на сдружението „Да запазим Корал“ Лена Бориславова пази обясненията за...

СКАНДАЛпреди 21 часа

Русев се вбеси на Кирил Петков: Ало кикиту, ще ти заведа дело! Знаеш каква е съдбата на предателите

Атанас Русев, председател на сдружение „Да запазим Корал“, който днес в ефира на bTV изнесе повече от скандална информация за...

СКАНДАЛпреди един ден

Метаданните на фалшивите документи разкриват, че са създадени от Лена Бориславова и Никола Минчев от ПиПитата

Метаданните на файловете, подадени в Търговския регистър, с които Кирил Петков излиза от сдружението “Да запазим Корал”, разкриват, че освен...

СКАНДАЛпреди един ден

Нов скандал се завихря с Кирил Петков

„Коралгейт“ е само началото. Кирил Петков се забърка в чисто нов скандал. Журналистът от „Биволъ“ Асен Йорданов твърди, че лидерът...

СВЯТ

СВЯТпреди 36 минути

Ескалацията на фобиите (дори въображаемите). Лакеите на САЩ ловят „руски агенти“ по цяла Европа

“Какво пушите там?”. По цяла Европа безмозъчни нацисти се обиждат един друг и ловят “руски агенти” По столиците на запад...

СВЯТпреди един ден

Китай обяви САЩ за пречка пред своето развитие

Земята е достатъчно голяма, за да могат и Китай, и САЩ да се развиват и просперират, смята президентът Си Дзинпин...

СВЯТпреди 2 дни

Злата Вещица Урсула живее в паралелна реалност

Евродепутат на Орбан нападна Урсула: Тя живее в паралелна реалност Европейският съюз не просто пропиля последните пет години, но активно...

СВЯТпреди 2 дни

“Не посещение, а ултиматум”. Исканията на Блинкен към Китай

Посещението на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен в Китай е поредната демонстрация на изключителната арогантност и жажда за власт...

СВЯТпреди 3 дни

Тъкър Карлсън огромен процент фалшиви бюлетини на изборите в САЩ през 2020 г.

Учен обяви пред Карлсън огромен процент фалшиви бюлетини на изборите в САЩ през 2020 г. Около 20% от бюлетините на...

Слушайте Радио

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

Най четени