Свържете се с нас

ПОЛИТИКА

Само седмица-две ни делят от поредния брадат вопъл „Нито глас за Пеевски!“





  • Лидерите на ПП-ДБ са безочливи индивиди, които не се различават морално от гербаджиите. Различават се по това, че са по-смотани и страхливи
  • Виждам, че разни приятели и познати биха дали пак шанс на ПП-ДБ, ако лидерството подаде оставка, посипе си главата с пепел и освободи място за „ново начало“.

Нека бъдем реалисти. Лидерството няма да си подаде оставка. Няма да си признае никакви грешки. Защото въпреки множеството бълвани бисери не иде реч за грешки, а за зависимости. Това са зависими хора, които използват каузите като дъвки, с които да залъгват електората. Никога не им е било до реална борба срещу мафията, макар че ще опитат да ви претоплят сега предизборно пак тази манджа. Това са безочливи индивиди, които не се различават морално от гербаджиите. Различават се по това, че са по-смотани и страхливи.

Дори това не е основният проблем. Проблемът е, че това лидерство не е паднало от небето, а отговаря точно на поведението на комсомола в партийките на демократичната общност. Няма абсурд, който този комсомол да не преглътне. От днес за утре могат да се твърдят и правят противоположни неща и всичко това ще се приеме за единствено правилната партийна линия. Комсомолът не може да произведе и излъчи реална алтернатива. Какво очаквате да се случи, ако Петков, Василев, Иванов и генерал Наско решат да подадат оставка? Кой ще ги замести? Лорер, някоя послушна калинка, Антоанета Цонева и Стоян Михалев ли?

В ПП-ДБ просто няма потенциал за алтернатива на това, което надробиха. Ще се чудят сега как едновременно да са против мафията, която изпраха, хем да подготвят нова некоалиция с нея. От позицията на жалък употребен парцал. Ако това ви харесва, вероятно си го заслужавате. Подкрепяйте си го. Никой не ви спира. Просто не дръжте сметка на тези, които не виждаме никакъв смисъл от фантазиите как салонните пудели се превръщат в страшни лъвове. Няма такъв филм.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







ПОЛИТИКА

Кризисен пиар на ПП! Лена Бориславова обяви: Никога вече с ДПС





  • Движението е системна партия, гласуваме закони и регулатори заедно с ПП-ДБ, отвърна водачът на ГЕРБ крадеца Борисов
  • След предстоящите парламентарни избори под никаква форма коалицията ПП-ДБ няма да влиза в договорки с ДПС. Това заяви по Би Ти Ви членът на ръководството на ПП Лена Бориславова.

„В момента имаме ясен проект за следващи стъпки за работа, за да може България да се превърне в нормална европейска държава. Този път ще искаме те да се изпълняват с ясен ангажимент във времето. Всеки, който е готов да го направи, ще може да работи с нас. Делян Пеевски вече доказа, че не може да работи с ПП-ДБ. Ако в бъдещото управление ДПС искат да подкрепят проевропейски политики, могат да го правят. Но това няма да се случва на цената на квоти, гарантирани места и т.н.“, коментира Бориславова.

По отношение на ГЕРБ Бориславова допусна, че отново може да се стигне до съвместно управление. „Коалиция между ПП-ДБ и ГЕРБ след изборите ще е възможна, ако се подпише споразумение с конкретни срокове за реформи и двете партии се придържат към тях. Ако Бойко Борисов поеме ангажимент за програми и всеки ден го спазва, и имаме независими конкурси, което е най-големият негов и на Пеевски страх, тогава можем да работим“, каза още тя.

Бориславова повтори познатата теза, че некоалицията с ГЕРБ се е разпаднала заради намесата на Пеевски в процеса на реформи, които е трябвало да се случат. „Сглобката спря да работи именно защото ние отказахме да гарантираме квота на Пеевски в регулаторите и в институциите на държавата. Единственото, което подценихме, когато преди 9 месеца се договаряхме с ГЕРБ, и това трябва да отчетем като наша грешка, е обстоятелството, че влязохме в сглобка с партията на Бойко Борисов, но не оценихме колко зависими са те от ДПС. Шефът, ръководителят на ГЕРБ, е Делян Пеевски“, коментира Бориславова.

Тя отхвърли и възможността след изборите ПП-ДБ да влязат в коалиция с „Възраждане“. „Ние имаме програма, която е проевропейска, която не се подкрепя от „Възраждане“. Никога досега не сме има общи гласувания в зала, а само през последния 1 месец имаме над 10 гласувания заедно на ГЕРБ и „Възраждане“, с които минават неща, срещу които ние възразяваме, защото не са добри за хората“, каза още Бориславова.

Тя се спря и на вчерашното отстраняване на Росен Желязков от поста на председател на Народното събрание. „Проблемът с Росен Желязков бе, че вместо да действа като пръв сред равни, след разпадане на сглобката той започна да действа като пленник на Бойко Борисов и Делян Пеевски. Един от многото примери за това бе от миналата седмица, когато в абсолютно нарушение на правилата за работа при оттеглена оставка г-н Желязков осигури преминаването на Здравната каса с нейните 8 млрд. лева в ръцете на г-н Мавров, избран с гласовете на ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“. Вместо да действа както повелява висотата на неговия пост, г-н Желязков изпълни заръката на Пеевски и Борисов. Проблемът с г-н Мавров е, че е публично известно, че той има преписки в ДАНС и прокуратурата. Това е напълно зависимо лице“, каза Бориславова.

Малко по-късно в парламента Борисов отговори на твърденията на Бориславова. Той заяви, че ако ПП-ДБ изброяват добрите неща, които са свършили през последната година, задължително трябва да споменат ГЕРБ и ДПС. „Над 46 закона сме гласували заедно“, посочи той.

По думите му, Бориславова се е подразнила заради вчерашните съвместни изяви на Борисов и Пеевски – двамата се срещнаха с протестиращи синдикати и миньори, както и с кмета на Ямбол Валентин Ревански. „ДПС е системна партия, която ни е помогнала с ПП-ДБ толкова много закони да приемем. И защото ги оценихме като системна партия, приехме важните регулатори да са със 160 гласа“, допълни водачът на ГЕРБ. Така напомни, че ПП-ДБ се съгласиха в Конституцията да се запише, че регулаторните органи ще се избират с квалифицирано мнозинство в парламента, което изисква гласовете на ДПС.

Борисов отново укори десните, че са направили фатална грешка като са работили с опозицията за свалянето на Росен Желязков като председател на парламента вчера. „Смениха Росен с Росица (зам.-шефът на парламента Росица Кирова от ГЕРБ-СДС – бел.ред.). Това постигнаха накрая. Ако за това си заслужаваше да направят така, че да се смразим още повече, ОК – на г-жа Бориславова й предайте, че ГЕРБ и ДПС, двете партии само, аз говоря от името на ГЕРБ, да правят управление и коалиция. От това, което виждам, поне 5 служебни правителства ще се извървят. Вчера те посяха такъв вятър, че бурята няма да ги отмине. Абсолютно всичко е загубено“, объркано заговори Борисов. Дали за бъдеща коалиция с ДПС, дали за политическа криза – не се разбра какво има предвид.

В същото време, той отново хвърли мост към ПП-ДБ – напомни, че тази сутрин герберите не позволиха да се гледа докладът на временната комисия за скандалите в агенция „Митници“, който засягаше съпредседателя на десницата Асен Василев. „ГЕРБ гласува различно от ДПС, „Възраждане“, БСП и ИТН. Защото ГЕРБ е системна, принципна партия. Ние, където плюеме, не лижеме след това“, колоритно описа Борисов за колко принципен се смята. След това добави, че не е позволил „парламентът да се използва като говорилня срещу Асен Василев и партията на Промяната“.







Продължи да четеш

ПОЛИТИКА

Мутрата Борисов остро към Лена Общата: Като каква в ПП се изказваш? Абсолютно всичко е загубено!





  • 50-ият парламент ще е по-различен. Вождът на ГЕРБ очаква Ваня Григорова да преобърне резултата
  • Не знам г-жа Бориславова като какво длъжностно лице се изказва от името на ПП. Това каза пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. „Нека всеки да си гледа партията“, коментира още Борисов.

„Днес ще променим Закона за хазарта“, каза още той.

„ГЕРБ е системна истинска партия. Ние там където плюем не лижем след това. Вчера излязоха две прессъобщения. С колегите от ДПС поехме ангажимент пред българските миньори, Маришкия басейн.. когато бяха тук гюрултиите, Денков не знаеше, къде да се скрие в парламента и търсеше Пеевски не му даваше да иде да се изпика. Поехме /към миньорите ангажимент/ и подписахме споразумението.“

„Когато някой си прави предизборна кампания на моя гръб трябва да знае, че той е много голям и хлъзгав„, уточни лидерът на ГЕРБ.

„Ние демонстрирахме на колегите от ПП-ДБ, че не използваме парламента за предизборна кампания и като конюктура“.

ГЕРБ гласува различно от ДПС, Възраждане, БСП, каза Борисов.

ГЕРБ и ДПС, двете партии само няма да направят управление и коалиция, предайте на Бориславова. За да няма такива спекулации, казах, че това, което виждам, ще се извървят още пет правителства. Вчера те посяха такъв вятър, че бурята няма да ги подмине. Абсолютно всичко е /с тях/ е загубено. Не трябваше да сядат в скута на Възраждане и да се съешат с тях.

Заявката на Ваня Григорова да влезе в политиката значи, че следващият парламент може да е много по-различен. Наблюдавах я на изборите и тя е реалният победител за кмет на София, отбеляза Борисов.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

ПОЛИТИКА

Киро Тъпото: Борисов има и голям врат, Пеевски е увиснал на него





  • Той му отговори: Пудел, драскащ по вратата в Банкя

Съпредседателят на ПП Кирил Петков отговори на критиките на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който заяви по-рано днес, че ако някой ще прави предизборна кампания на негов гръб трябва да знае, че той е много голям и хлъзгав.

„Това, което чух от г-н Борисов, е, че има голям гръб, който е хлъзгав. Освен голям гръб има и голям врат – за съжаление, г-н Пеевски се е увиснал на него и го задушава“, изхвърли се Петков.

По думите му гласуването вчера за отстраняването на Росен Желязков като председател на НС е било послание към „свестните хора от ГЕРБ“ – ако искате ГЕРБ да има нормално управление и да бъде част от европейско управление, вие трябва да се отървете от воденичния камък, който ви се е закачил на хлъзгавия врат на Борисов, а това е Делян Пеевски.

Петков отново заяви, че Желязков не би нарушил Конституцията, ако е имал свободна воля.

„Пеевски му подвикваше от първия ред, а Борисов се съгласяваше и той нарушаваше правилата“, обвини Петков.

Пеевски отговори на Кирил Петков: Не знам защо тези две булки обясняват тази работа. Кирил Петков може да бъде булка само на Борисов. Той е като един пудел, който ще драска на вратата в Банкя – от днес ви го предричам“, каза той.

„Да бъдем сериозни, тези хора не могат нищо друго да направят, освен да скимтят и да се молят на Борисов“, заяви Пеевски.

Той отново подчерта, че ако това в агенция „Митници“ се окаже вярно – от ДПС няма да работят с тях.

„Кирил, който обяснява кой на кого е увиснал да ви кажа – молеше и скимтеше да го заведа при Борисов, който два месеца не говореше с него, молеше да го сдобря с него – аз не го сдобрих, тази вина трябва да я търсите от Йордан Цонев, който един ден седящи с Борисов в неговия кабинет – Цонев го хвърли като пудел и затвори вратата след него“, разказа Пеевски. По думите му тогава Борисов е гледал като Тодор Живков на 9 срещу 10 ноември.

Пеевски заяви, че трябва да се види как ще ги подреди народа на предстоящите избори. „Може пък аз да застана между тях и да направя баланса да не могат да ограбят държавата“, каза той.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРИЯпреди 17 часа

Първите череши у нас за тази година поливани със златна вода

Рекордна цена: Череши от 50 лв. за килограм се продават у нас Собственикът твърди, че плодовете са негово собствено производство...

БЪЛГАРИЯпреди един ден

Край с рекламите на хазарт във всички възможни медии в България?

След близо час скандали в пленарната зала парламентът прие с пълно единодушие на първо четене промени в Закона за хазарта....

БЪЛГАРИЯпреди 3 дни

Продажните депутатите решиха да унищожат Черно Море: Ще инсталираме 6,6 гигавата мощности за ток от ветрогенератори в морето

Енергийната комисия в парламента прие Пътна карта за климатичен неутралитет. Тя предвижда до 2030 г. да бъдат инсталирани 1,6 гигавата...

БЪЛГАРИЯпреди 4 дни

Либерализацията на пазара на тока се отлага

Парламентът отложи с една година, считано от 1 юли, либерализацията на пазара на ток на едро. Решението беше взето със...

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

ГЕРБ плаща по 20 000 лв. месечно на „говорещи глави“ за разпространяване на лъжи

Социолози, политолози, антрополози и „извесни журналисти“ са на заплата при Бойко Борисов. Парите са от „черната каса“ на партията По...

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКАпреди 9 часа

Кризисен пиар на ПП! Лена Бориславова обяви: Никога вече с ДПС

Движението е системна партия, гласуваме закони и регулатори заедно с ПП-ДБ, отвърна водачът на ГЕРБ крадеца Борисов След предстоящите парламентарни...

ПОЛИТИКАпреди 12 часа

Мутрата Борисов остро към Лена Общата: Като каква в ПП се изказваш? Абсолютно всичко е загубено!

50-ият парламент ще е по-различен. Вождът на ГЕРБ очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Не знам г-жа Бориславова като какво...

ПОЛИТИКАпреди 2 дни

Киро Тъпото: Борисов има и голям врат, Пеевски е увиснал на него

Той му отговори: Пудел, драскащ по вратата в Банкя Съпредседателят на ПП Кирил Петков отговори на критиките на лидера на...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Свалиха още един фашист от власт

Росен Желязков беше свален като председател на НС 129 депутати подкрепиха предложението за махането му. Той бе изпратен с овации...

ПОЛИТИКАпреди 5 дни

Даже и от ДПС депутат да е!

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева:...

СКАНДАЛ

СКАНДАЛпреди 19 часа

Кирил Тъпото заплаши да набие Пеевски, чупил не само шишета, но е потрошил и масата на Борисов

Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън, каза той по адрес на...

СКАНДАЛпреди 2 дни

Борисов се държи като Капо ди тути капи. Всичко мафиотско в държавата трябва да се върти около него и да му се отчита

ПП-ДБ са жертва на неговата ОПГ, която с медии, МВР, служби и парламентарни комисии ги мачка и очерня, само да...

СКАНДАЛпреди 2 дни

Защо не обвинят този пудел, награбил е пачки, чуди се Николай Денков

Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил....

СКАНДАЛпреди 4 дни

Пияницата, наркоман Павел Лисев, който нападна Димитър Стоянов, се опитва да командори граждани

Мутрата Павел Лисев, който нападна Димитър Стоянов, се опитва да командори граждани НАПаджия, сноуборд инструктор, има проблеми с алкохола и...

СКАНДАЛпреди 6 дни

Дълбоката държава купи председателя на Камарата Майк Джонсън, той предаде своите

Скандел в Конгреса на САЩ заради украинската помощ Републиканският член на Камарата на представителите на САЩ Марджъри Тейлър Грийн на...

СВЯТ

СВЯТпреди 5 часа

Злата Вещица Урсула живее в паралелна реалност

Евродепутат на Орбан нападна Урсула: Тя живее в паралелна реалност Европейският съюз не просто пропиля последните пет години, но активно...

СВЯТпреди 7 часа

“Не посещение, а ултиматум”. Исканията на Блинкен към Китай

Посещението на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен в Китай е поредната демонстрация на изключителната арогантност и жажда за власт...

СВЯТпреди един ден

Тъкър Карлсън огромен процент фалшиви бюлетини на изборите в САЩ през 2020 г.

Учен обяви пред Карлсън огромен процент фалшиви бюлетини на изборите в САЩ през 2020 г. Около 20% от бюлетините на...

СВЯТпреди 3 дни

Злата Вещица Урсула живее в паралелна реалност

Евродепутат на Орбан нападна Урсула: Тя живее в паралелна реалност Европейският съюз не просто пропиля последните пет години, но активно...

СВЯТпреди 4 дни

Световният ред, основан на либералната идеология, се провали и трябва да бъде разрушен

Световният ред, основан на либералната идеология, се срина и трябва да бъде разрушен, трябва да бъде заменен от система на...

Слушайте Радио

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

Най четени