Свържете се с нас

СКАНДАЛ

Укрофашисти отвлякоха 14-годишен сирак, за да воюва на фронта в Украйна





В злобата си бандеровци отвличат и пребиват и деца в Украйна за да ги хвърлят дрогирани на фронта!

Група бандеровци задържаха и пребиха с автомати 14-годишен сирак като част от усилията на фашистки Киев да хвърли повече хора за фронтовата линия на конфликта.

Оксана Терзи, която ръководи местния отдел за социална защита съобщи, че терора е станал във вторник следобед в село Приозерное в Одеска област, предаде Bessarabia Info.

Социалният работник информира, че бял микробус с четирима бандити във военна униформа и черни маски е спрял близо до тийнейджъра, докато той вървял по улицата, за да се срещне с приятелката си. След това завлекли момчето в микробуса, докато притискали дулото на автомат към слепоочието му. Терзи обясни, че военните може да не са попитали за възраст, били са толкова тъпи, че не са разбрали, че момчето е непълнолетно, защото е с широки рамене.

Момчето започнало да се съпротивлява. „Детето спортува, така че инстинктът за самозащита се е задействал. Започнало е да се бори, а нападателите го ритали, удряли го в гърба с автомат. Пребили го и му вързали ръцете с пластмасови каишки“.

Терзи обясни, че бандеровците са карали в пълно мълчание за известно време и едва много по-късно попитали за възрастта на момчето. „Когато то казало на колко години е, не му повярвали и му поискали документ за самоличност. Когато разбрали, че превозват непълнолетен, го изхвърлиха от микробуса пребит“, каза тя и добави, че фашистите го заплашили да мълчи за инцидента.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Момчето било оставено в друго село, на около 13 км от Приозерное, след което трябвало да върви пеша два часа, за да се върне у дома. В състояние на шок по-късно то разказало на учителите си в училище за случилото се, след което те се свързали с властите.

След като историята се разпространи в социалните мрежи, полицията започна разследване за отвличане, съобщи във Фейсбук Областният военен комитет.

Пресслужбата на полицията в Одеса коментира пред hromadske.ua, че след жалбата е образувано наказателно производство по чл. 146 от Наказателния кодекс на Украйна (незаконно лишаване от свобода или отвличане). Разследването се ръководи от Билгород-Днестровската военна прокуратура.

Украйна обяви обща мобилизация малко след началото на конфликта с Русия през февруари 2022 година. В опит да компенсира загубите на бойното поле киевския режим, започна да отвлича хора направо от улиците. Зеленски подписа закон по-рано този месец, намаляващ минималната възраст за мобилизация на мъже от 27 на 25 години.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







СКАНДАЛ

Кирил Тъпото заплаши да набие Пеевски, чупил не само шишета, но е потрошил и масата на Борисов





  • Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън, каза той по адрес на корупционера
  • Според вожда на ГЕРБ, Петков се вбесил на забележката му, че изпраща Лена Бориславова на преговори
  • Съпредседателят на ППДБ Кирил Петков свика неочакван брифинг в парламента.
  • На него той каза точно две изречения в отговор на изказването от по-рано днес на Делян Пеевски.

„Във връзка с думите на Пеевски за пудели, булки и т.н., аз въобще не искам да влизам в тези мутренски изяви. Само едно ще му кажа. Да ме чуе – не вярвам, че ще ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън“, каза Петков.

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде бъде булка само на Борисов и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета, които ще драскат на вратата на Банкя, ще се молят да влязат в кучкарника и да си играят с овчарките на Бойко.

  • Петков е чупил не само шишета, но е потрошил и масата на Борисов
  • Според вожда на ГЕРБ, Петков се вбесил на забележката му, че изпраща Лена Бориславова на преговори

Мистерията около гневните изблици на Кирил Петков доби нови измерения. Това става ясно от думите на бившия министър-председател Николай Денков. Според него Петков потрошил цяла маса, защото Борисов започнал да говори лъжи. „Всеки ден си беше борба. Тази идилия, която се опитват да ни пуснат като мъгла – как ние много сме се разбирали, е пълна глупост. Това е истината. Историята със счупената маса, която сте чули, аз бях там. Кирил Петков счупи масата в кабинета на Борисов, защото Борисов започна да говори някакви лъжи. Всеки ден се борехме, за да можем да вървим по пътя, който беше важен за нас“, разказа Денков.

Обръщаме внимание, че в първоначалната информация не ставаше дума изобщо за счупена маса от Кирил Петков и то в кабинета на Бойко Борисов, а за потрошен стъклен амбалаж – шише.

На 20 март, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза на брифинг, че Кирил Петков е чупил шишета. На въпросният брифинг, провокиран от репортер, дали го е страх да се среща с лидерите на ПП-ДБ, Борисов каза: „Те се държат невъзпитано. Ако вие присъствате на среща, на която Кирил Петков чупи шишета и стъкла на масата, ще искате ли пак лидерски срещи?“

Това беше по времето, когато все още сглобката не беше се разпаднала напълно и ГЕРБ и ПП-ДБ се опитваха да се договорят за ротацията. Малко по-късно се разбра, че това се случва миналото лято, а свидетели на изблика на Петков са станали всички лидери в коалицията ПП/ДБ – включително Христо Иванов, Атанас Атанасов и Асен Василев. От страна на ГЕРБ, освен Бойко Борисов, присъствала и Десислава Атанасова, която в онзи момент е председател на ПГ на ГЕРБ.

След 25 юни 2023 трябвало да протекат лидерските разговори между ПП-ДБ и ГЕРБ по сключването на споразумение, което да изглади противоречията между подкрепящите правителството партии. Петков обаче никакъв го няма, а жена му Линда споделя снимки от семейна почивка на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ на гръцкия остров Лефкада. Именно Лефкада е едно от местата наблизо за каране на любимия на Петков кайт-сърф.

В София от името на Петков обаче се появява… Лена Бориславова. Разговор обаче не започва. На следващия ден Петков се прибира бесен и на пожар от гръцкия остров. Борисов го посрещнал с въпрос, защо и като каква е пратил на лидерска среща Лена Бориславова, която до ден днешен няма официална позиция в партията. На този въпрос от страна на Борисов Петков се разразил, побеснял и счупил в яростта си стъклена бутилка пред лидера на ГЕРБ. Останалите лидери гледали направо втрещени!

В настаналата нелепа ситуация Асен Василев обявява, че спешно трябва да се срещне с украинската посланичка Олеся Илашчуки се изнася от стаята.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

СКАНДАЛ

Борисов се държи като Капо ди тути капи. Всичко мафиотско в държавата трябва да се върти около него и да му се отчита





  • ПП-ДБ са жертва на неговата ОПГ, която с медии, МВР, служби и парламентарни комисии ги мачка и очерня, само да не вземат много на изборите

Забелязва се една линия в говоренето пред камерите на ПП-ДБ (Лена Б., Кирил П., etc.), че лошия Пеевски е обсебил Борисов. С Боеко може, но с ДПС – не, с тях нямало вече да си играят заедно.

Абеееее… Нито за момент не трябва да се забравя, че Боеко е Капо ди тути капи и всичко мафиотско в държавата се върти около него и му се отчита. Самите ПП-ДБ са жертва на неговата ОПГ, която с медии, МВР, служби и парламентарни комисии ги мачка и очерня, само да не вземат много на изборите. А после пак ще ги употреби като компаньонка.

Какво да прави избирателят, който не иска бандита Борисов?

ПП-ДБ със сигурност пак ще влязат в сглобка. Но така или иначе, трябва да са повече в парламента. Колкото повече, толкова по-добре. Колкото по-малко гербери, толкова по-добре.

Срещу Борисов единственият избор е или ПП-ДБ, или БСП. Поне от партиите с по-голямо присъствие в парламента. Има извънпарламентарни, които няма да правят компромиси, но не се знае дали ще влязат. Няма друг избор. „Възраждане“ са съмнителни и антиевропейски. За ИТН да не говорим колко удивително бързо се превърнаха от антисистемна протестна партия в демагогска и политически брокер. ИТН са на ръба, вероятно ще ги закрепят пак с малка рекетьорска парламентарна група. Но не са никаква алтернатива на Борисов.

Единственото правителство без ГЕРБ беше четворната коалиция ПП-ДБ-БСП-ИТН и Слави Трифонов го свали в услуга на Борисов и да покаже какъв голям го вади. Този номер не може да се забрави.

Затова сега имаме труден избор – едни услужват на Борисов, други влизат в сглобка с него, трети лицемерно кажат нещо против него, ама му помагат и са готови да делят баницата с квоти в институции.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

СКАНДАЛ

Защо не обвинят този пудел, награбил е пачки, чуди се Николай Денков





Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер

„Аз нямам никакво съмнение, че по отношение на Асен Василев това е скалъпена история. Той е назначил Банкова, за да се увеличат приходите. Вижте какво им е съобщението – следят контрабанден канал от 2022 година, а сега арестуват шефката на митниците, която е на 40 дни“, коментира бившият премиер Николай Денков.

„Това изглежда смешно, но е страшно. Говорят за канали, които съществуват от години, а обвиняват човек, който се е появил 40 дни преди това. Могат да скалъпят обвинения на когото искаш. Същите тези служби участваха в премахването на машинния вот“, посочи още Денков и заяви: „Защо не видяхме снимките на Калин Стоянов с младежа Стефан Димитров? Аз знам, че са приятели, но виждаме снимките на Живко Коцев. Видели сме снимки на пудел. Какво общо има пуделът? Защо не обвинят пудела? Пуделът има пачки“.

„Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция“, посочи още Денков. Той заяви още, че знае за преместените от Банкова митничари: „Знам, че имаше оплаквания от дипломати и посланици, че се искат подкупи от техните граждани и камиони по границата. Това е причината да се разместят ръководителите на митници. Същият дипломат ми каза, че от седмици няма оплаквания. Аз знам защо бяха направени промените, но искам да видя дали Банкова ще бъде осъдена, или ще стане същото, както с „Нексо“. Имах надежда, че Борислав Сарафов ще действа различно от Иван Гешев. Оптимизмът ми не помогна“.

„Росен Желязков допусна грубо нарушение на реда и Конституцията. Трябваше да дадем знак, защото след това Народно събрание ще дойде друго. Делян Пеевски може да говори много неща, но той е доказано корумпиран по американското и английското законодателство. Нека да обясни защо е в списъка „Магнитски“ и не може да лети в чужбина“, коментира още Денков за днешното отстраняване на председателя на Народното събрание Росен Желязков.

„В неговия кабинет (б.р. на Пеевски) не съм ходил, когато започнахме това правителство, ние започнахме преговорите с Борисов, но се оказваше, че всеки път преди нас е дошъл Певски, и когато започваха преговорите ние всъщност говорихме с Пеевски“, обясни бившият премиер и го сравни с това „сякаш да поканите съседа ви у вас и той да дойде с още двама съседи“.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРИЯпреди 10 часа

Първите череши у нас за тази година поливани със златна вода

Рекордна цена: Череши от 50 лв. за килограм се продават у нас Собственикът твърди, че плодовете са негово собствено производство...

БЪЛГАРИЯпреди един ден

Край с рекламите на хазарт във всички възможни медии в България?

След близо час скандали в пленарната зала парламентът прие с пълно единодушие на първо четене промени в Закона за хазарта....

БЪЛГАРИЯпреди 2 дни

Продажните депутатите решиха да унищожат Черно Море: Ще инсталираме 6,6 гигавата мощности за ток от ветрогенератори в морето

Енергийната комисия в парламента прие Пътна карта за климатичен неутралитет. Тя предвижда до 2030 г. да бъдат инсталирани 1,6 гигавата...

БЪЛГАРИЯпреди 4 дни

Либерализацията на пазара на тока се отлага

Парламентът отложи с една година, считано от 1 юли, либерализацията на пазара на ток на едро. Решението беше взето със...

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

ГЕРБ плаща по 20 000 лв. месечно на „говорещи глави“ за разпространяване на лъжи

Социолози, политолози, антрополози и „извесни журналисти“ са на заплата при Бойко Борисов. Парите са от „черната каса“ на партията По...

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКАпреди 2 часа

Кризисен пиар на ПП! Лена Бориславова обяви: Никога вече с ДПС

Движението е системна партия, гласуваме закони и регулатори заедно с ПП-ДБ, отвърна водачът на ГЕРБ крадеца Борисов След предстоящите парламентарни...

ПОЛИТИКАпреди 4 часа

Мутрата Борисов остро към Лена Общата: Като каква в ПП се изказваш? Абсолютно всичко е загубено!

50-ият парламент ще е по-различен. Вождът на ГЕРБ очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Не знам г-жа Бориславова като какво...

ПОЛИТИКАпреди един ден

Киро Тъпото: Борисов има и голям врат, Пеевски е увиснал на него

Той му отговори: Пудел, драскащ по вратата в Банкя Съпредседателят на ПП Кирил Петков отговори на критиките на лидера на...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Свалиха още един фашист от власт

Росен Желязков беше свален като председател на НС 129 депутати подкрепиха предложението за махането му. Той бе изпратен с овации...

ПОЛИТИКАпреди 5 дни

Даже и от ДПС депутат да е!

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева:...

СКАНДАЛ

СКАНДАЛпреди 12 часа

Кирил Тъпото заплаши да набие Пеевски, чупил не само шишета, но е потрошил и масата на Борисов

Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън, каза той по адрес на...

СКАНДАЛпреди 2 дни

Борисов се държи като Капо ди тути капи. Всичко мафиотско в държавата трябва да се върти около него и да му се отчита

ПП-ДБ са жертва на неговата ОПГ, която с медии, МВР, служби и парламентарни комисии ги мачка и очерня, само да...

СКАНДАЛпреди 2 дни

Защо не обвинят този пудел, награбил е пачки, чуди се Николай Денков

Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил....

СКАНДАЛпреди 4 дни

Пияницата, наркоман Павел Лисев, който нападна Димитър Стоянов, се опитва да командори граждани

Мутрата Павел Лисев, който нападна Димитър Стоянов, се опитва да командори граждани НАПаджия, сноуборд инструктор, има проблеми с алкохола и...

СКАНДАЛпреди 6 дни

Дълбоката държава купи председателя на Камарата Майк Джонсън, той предаде своите

Скандел в Конгреса на САЩ заради украинската помощ Републиканският член на Камарата на представителите на САЩ Марджъри Тейлър Грийн на...

СВЯТ

СВЯТпреди 22 часа

Тъкър Карлсън огромен процент фалшиви бюлетини на изборите в САЩ през 2020 г.

Учен обяви пред Карлсън огромен процент фалшиви бюлетини на изборите в САЩ през 2020 г. Около 20% от бюлетините на...

СВЯТпреди 2 дни

Злата Вещица Урсула живее в паралелна реалност

Евродепутат на Орбан нападна Урсула: Тя живее в паралелна реалност Европейският съюз не просто пропиля последните пет години, но активно...

СВЯТпреди 3 дни

Световният ред, основан на либералната идеология, се провали и трябва да бъде разрушен

Световният ред, основан на либералната идеология, се срина и трябва да бъде разрушен, трябва да бъде заменен от система на...

СВЯТпреди 5 дни

И Сенатът одобри финансирането на войните по света

Американският Сенат в спешен порядък прие законопроект за предоставяне на военн0 оборудване и икономическо финансиране на войните в Палестина, Китай...

СВЯТпреди 5 дни

Путин разговаря с Иран и Изрел по телефона, войната спря

Телефонно обаждане до Путин даде основните отговори: Иран и Израел са на прага на голяма война Иран и Израел балансират...

Слушайте Радио

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

Най четени